Vai sievietes pirmās raksta un piedāvā iepazīties?

Vai sievietes pirmās raksta un piedāvā iepazīties?Man ar iepazīšanos pagaidām neveicās. :( Neviens vēl nav neko piedāvājis. Kaut kā kautrējos pirmā rakstīt. Ja nu neatbild vai noraida, tad kaut kā nepatīkami būtu. Vēl nepatīkamāk ja aizsūtīšu fotogrāfiju un tad noraidīs. Negribās uzbāzties, bet iepazīties tomēr gribas. Liekas nav pieklājīgi kundzei pirmajai rakstīt. Tad kā lai iepazīstas ja neviens neko nepiedāvā?

Agate24  Uz ielas nekad neiešu klāt, neko neteikšu, bet šeit....nekādu problēmu, var komunicēt ar dajebko....ja vien nav pretīgs tips.

Ruukjis  viņš domaja kaut kada burviba taja ir ja es pareiz sapratu

coldlands  Iestiepj diskusa kastiti ar vinas kamolisiem, ok adatam. Izbeidz omuk, kadas iepazisanas, pasedi labak uzzadi kadu salliti.

Ruukjis  priekš tevis es varu uzadit ar dzeloņ dratem nevaidzes adatas ne kamoliņu

Paula6  Lasot jau otro autores pieteikto tēmu, man, tāpat kā makinlijam, radās dīvaina sajūta. Kad reģistrējos saitā, man vispirms gribējās iepazīt saita kārtību, iemītniekus, palasīt diskusijas, padomāt, paskatīties PA komentētāju anketas un tikai pēc kāda laika komentēt, bet te uzreiz ieliek tēmu diskusijai kā īstens ohoietis un tādi pat ir komentāri..kaut kā nerīmējas kopā.

coldlands  Vai tad rukisiem nebij jabut jaukiem?

Ruukjis  Bija jau bija jabut jaukiem ruķišiem.Es nevaru gaidit ta gaidot pienaks pensijas vecums un nekas netiks pateikts
Nejau vienmer bušu tik nejauka.Cik cilveki tik viedoļi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu