Par ko sievietēm, visbiežāk patīk vainot vīriešus.

Eneile      PK. Tev ir pilnas tiesības gribēt to, ko Tu gribi. Svarīgākais, lai Tavas vēlmes nav iekšēji pretrunīgas.
Savukārt, būt kopā ar kādu, lai tikai nebūtu viena. Tas būtu negodīgi pret otru cilvēku. Man viņš sāktu krist uz nerviem un tas cilvēks nebūtu laimīgs ar mani.
2023-02-24

JOHAIDI21      PatiesibasKalns ,neķer kreņķi! Tavs viedoklis ir respēktējams,bet....varbūt nevajag pārāk personificēt.Es izprotu Tavu situāciju un mentālo stāvokli. Gribas bļaut,kliegt ,dauzīt traukus un tai pat laikā Tu saproti,ka no tā nekas nemainīsies! Kur te ir atrisinājums? Varbūt vajag globalizēt šo sieviešu tēmu un tad mēģinat ,loģiski,salikt visu "plauktiņos".
Visumā piekrītu Tavam viedoklim,bet ..ne tik skarbiem vārdiem Pozitīvisms visā Tavā nostājā ir tas,ka Tu jau esi sācis protestēt! Sākumā iekšēji ,dvēseles kambaros,un kad tur vairs nepietika vietas ,viss sāka lauzties uz āru. Tāda nu izskatās tā situācija no mana skatu punkta.
Kas attiecas uz šo sieviešu jautājumu,tad iezīmējas atsevišķi kopīgi sieviešu trūkumi- visas vēlas būt dāmas,bet... dāmām ir jābūt galantām! Bet neviena jau nepiedzimst galanta,par tādām top mācoties,vecāku audzināšanas ,kultūras līmenis. Tieši oHo rada šo melīgo sieviešu stereotipu. Nosaukšu dažus no šiem -visām ir augstākā vai bakalaura grāds(respektīvi ,pēc padomju laika izglītības sistēmas- vidējā izglītība,vai vidējā profesionālā izglītība) Tai pat laikā ,reti kura no sievietēm ,kaut daļēji pārvalda kādu svešvalodu!!! Nākamais jautājums par alkohola lietošanu - lietoju tikai svētkos u.t.t. Un tas jau tiek pasniegts agalvojuma formā,tāpat kā vīrieša ienākumiem ir jābūt 1500 eiro mēnesī!!!!! Tad kas par zosi(piedodiet par vulgaritāti) aiz tās anketas slēpjas? Ja vīrietim ir vairāki bērni,tad kurš gan būs tik stulbs lai visus savus ienākumus tērētu morāli nelīdzsvarotai sievietei? Nākamais- sievietes bieži norāda,ka vīrietim jābūt jaunākam vai tai pat vecumā kā sieviete. Tas jau ir pilnīgi absurds gadījums,jeb mentāla pataloģija! Tad jau pietiktu ar vienu frāzi anketā- vēlos pamaukoties,pie tam tikai uz vīrieša rēķina.
Te ir simtiem kuriozu anketu,kuras ir vērts analizēt un izveidot latvijas sieviešu stereotipisko,vidusmēra portretu.
Vai tiešām te,oHo ,sievietes ir tik
2023-02-24

mairita1971      12.35 Mana loģika ir piemeklēt kaķi skaistām acīm un balsi.Izkastrēsim,lai neskaidra apkārt un vēlme ,par kādu rūpēties,izpildīta.Vīriešus,kam rādās vienas vienīgas maukas,lai iegādājas suni,un vēlme,lai viņu mīl,tiek piepildīta.Viss ir tik vienkārši.Ceļš uz elli esot labiem nodomiem kaisīts. 2023-02-24

Bosmens      pohui par ko, pietiek jau ar domu, ka viņa ir spējīga nevis problēmu risināt, bet uzsēsties uz spranda, lai piespiestu otru risināt šo problēmu.....vienkārši tādu izdzen no mājas, izdzēš no ikdienas 2023-02-24

smooth      pk , Tu tomēr esi mēreni slims ...
(C: ) " Tām kas nezina vīrietis ar pieredzi sievietes acīs ir vērtīgs vīrietis, sieviete ar pieredzi vīrieša acīs ir vienkārši mauka!
"
Šis ir pierādījums!
Un par ko liecina zaļie īkšķīši pie Taviem komentāriem ..? : DD Par to aizdomājies??
Zini kā tās Tavas "maukas" rodas?
Īsā versija varētu būt aptuveni tāda: ..
Tādi kā Tu, malacīši, kas, par maukām apsaukādami sievietes ar Tev līdzvērtīgu "pieredzi", attaisno sevi, lai "tad jau labāk" izvēlētos jaunu un skaistu (jo kāda citādāk starpība, - caurums paliek caurums..) un ne jau nu nopietnām attiecībām, jo ... (iemesli vairs nav svarīgi). Un kas tad tavuprāt pēc JUMS, dārgie PK, notiek ar tām jaunajām un skaistajām?? Jūs "audzējat savu vērtību" uz topošo "mauku" rēķina! Kā maukas nepiedzimst, par maukām "notiek", un (!!) ne jau nu bez jūsu, PK, iesaistes!
Tu postulē, ka maucība Tev riebjoties... Klaji meli - pats maucību esi atbalstījis, piedaloties kādas jaunas, skaistas sievietes (varbūt ne 1 vien?!) pataisīšanā par "mauku". Apgalvosi, ka nē??
2023-02-24

FritaA      Pašam vajag padomāt,kāpēc tādas piesaisti. 2023-02-24

PatiesibasKalns      14:52 Es saucu maukas par maukām nevis visas. Nejauc divas dažādas lietas.
Tagad es vēl esmu vainīgs pie tā ka kāda grib būt mauka? Tipa mans uzdevums kontrolēt lai sieviete nebūtu mauka? Un tādēļ ka kaut kad man ir bijusi kāda maucīga sieviete kad es pats pat to nesapratu tad uzreiz atbalstu?
Tiešām? Tiešām tu lasīsi manus tekstus un teiksi ka esi atbalstu maucību? Pati tu esi mēreni slima ar sūdīgu uztveri.
Sarkanie ir par to ka maukas saucu par maukām, interesanti kas tad tos sarkanos liek.
2023-02-24

Bazhix      Tagad es vēl esmu vainīgs pie tā ka kāda grib būt mauka?
-----------------------------
Ja 50 gadīgai sievietei ir 10 seksuālie partneri, tad tas nozīmē, ka partneris mainās reizi 3 gados (matemātiski) (apgalvojums #1 ierakstā, ka čalim tas nešķiet normāli). Ja PatiesībasKalnam ir 60 seksuālās partneres, tas nozīmē, ka viņam partneres mainās katru pusgadu. Pieņemot, ka PatiesībasKalns ir godīgs čalis un nekrāpj savu mīļoto sievieti, tas nozīmē, ka daļai sieviešu ir jauns čalis jāmeklē jau pēc pusgada, nevis 3 gadiem kā "ierasts". Kas nozīmē, ka tādi PatiesībasKalni maucības veicināšanā ir krietni ietekmīgāki nekā sievietes gribēšana :)
2023-02-24

PatiesibasKalns      Jā, bet vīrieša uzdevums ir medīt vai tad tā nav?
Vīrietis vispār no dabas nav monogāms, bet sievietēm arī nepatīk tādi.
Tātad par to vīriešu atbildību!
Kurš ir vainīgs medījums, ka nespēja aizmukt noslēpties (šinī kontekstā paturēt tikumību) vai mednieks kurš atgriežas ar medījumu. Kurš šinī situācijā ir vinētājs un kurš nē?
Tātad visiem vīriešiem kas nolēmuši ka maukošanās ir ok. Nu tu tiešām tā domā? Tiešām tici ka tu būtu laimīgs aprecot mauku?

Vēlreiz..

Slikta tā slēdzene kuru var atvērt daudzas atslēgas, laba tā atslēga kas atslēdz daudzas slēdzenes.

Jums tiešām liekas ka es runāju muļķības? Jums tiešām liekas ka ar sabiedrību viss ir kārtībā? Tiešām?
2023-02-24

Lobo      Kosema, visos laikos, visās zemēs "seksuāli aktīva" sieviete ir bijusi mauka. Nejauc ar prostitūtu. Tās vismaz ir godīgas. 2023-02-24

rokons      Te laikam ir vietā vecais teiciens: Kaktuss ir dzīvē vīlies gurķis. :D
Katram ir sava pagātne. Tā retu reizi ietekmē nākotni, ja pagātnes "ASTES" dažādās formās, nevelkas līdz.
Ja ir atrasts interesants partneris(e), kur jāsteidzas? Attiecības veidojas ar laiku ( vai arī neveidojas).
2023-02-24

smooth      > 18:20 pk , tātad sausais atlikums no Taviem komentāriem varētu būt sekojošs ...
par maukām ir saucamas tikai tās maukas, kuru padarīšanā par maukām ir piedalījušies citi, bet ne Tu. Savukārt tās, kuras "palietojis" esi Tu, - tās ir tās "nevis visas". : DD Nē nu.. Tu vienkārši.. esi labi izklaidējoša lasāmviela!
Jā, es PATIEŠĀM, izlasot Tavu komentārus, apgalvošu, ka Tu atbalsti mauku pastāvēšanu! "Labā atslēdziņa", vai sini!
Un par "Jā, bet vīrieša uzdevums ir medīt vai tad tā nav?" var veselu eseju sarakstīt.
Ko tad tie alu laikmeta alfas tēviņi medīja?? Sievietes pa krūmiem, vai?
Mamutus medīja, - t.i. - pārtiku, iztiku, materiālo nodrošinājumu (kažokādas, kaulu darbarīku, instrumentu izgatavošanai), lai nodrošinātu savu saimi; - lūk, ko īsti veči medīja!!
Mūsdienu interpretēcijā - materiālo un finansiālo nodrošinājumu, lai uzturētu savējos.
pk nu tāds mednieks vai sini !!
2023-02-24

Eneile      19:17. Jebkurš cilvēks ir atbildīgs par savu rīcību un rīcības sekām. Starp citu, Tu mēģini pazemināt, ne tikai sievietes, bet arī vīriešus.
Tavā uztverē vīrietis ir radījums bez saprāta, kurš dzīvo tīri tikai no saviem instinktiem un refleksiem? Ja Tu esi lops, ok, bet, ja cilvēks, tad dīvaini.
Jebkurš vīrietis ir atbildīgs par to, kādiem mērķiem, kādu sievieti izvēlas un kā pret viņu izturas. Un jebkura sieviete ir atbildīga par savām izvēlēm, kā viņa atļauj pret sevi izturēties un kā izturas pret vīrieti. Šeit es nerunāju par nepārvaramu varu, bet cilvēku pašu izvēlēm.
2023-02-24

JOHAIDI21      Nu,nēēēē .... Abu,pretējā dzimuma diskusijā ir piemirsts par uzvedības cēloņiem!!!!!! Kur tad rodas tās perversās,bez morāles,pienākuma personas? Kas viņus tādus ir piedzemdējušas un audzinājušas ???? Kur cēlonis? Lūk,tad ar šo vietu varam sākt analizēt,kā jau tas piederās pieaugušiem cilvēkiem. Vai tik tas nav nelaimes gadījums sexā??? Kur dzemdības ,pēc tam, tiek uzskatītas par kaut ko pārcilvēcisku varonību. Bet visām tām žogu vāverēm varu ieteikt pavērot videomateriālus no kara Ukrainā,kur ir redzams,kā vīriem tiek norautas kājas,rokas,sakropļoti ķermeņi....vai to var salīdzināt ar dzemdībām????
Tas viss ir radies no "vājā dzimuma" hiperglorifikācijas. Negribējāt pildīt savu pienākumu,pret savu dzimtu,tautu u.t.t. tad neraudiet,ka vecumdienās jums nebūs pensijas ne arī jūsu "brīnumbērns" jūs aizvedīs uz mežu ,vecumdienās. Kādu izaudzinājāt,ar tādu mokaties!
Morāle= sieviete-bērns- kultūras un izglītības trūkums "māmiņām" = rezultātā ...deģenerāti!
2023-02-24

smooth      > 19:17 pk , ar sabiedrību *pilnīgi noteikti* ne viss būs kārtībā, kamēr vien sabiedrībā pastāvēs tādi indivīdi, kas publiski aģitēs, ka - (C: ) " Slikta tā slēdzene kuru var atvērt daudzas atslēgas, laba tā atslēga kas atslēdz daudzas slēdzenes. "
" vīrietis ar pieredzi sievietes acīs ir vērtīgs vīrietis, sieviete ar pieredzi vīrieša acīs ir vienkārši mauka! "
JO - kamēr būs *tādi vīrieši*, tikmēr nav cerību, ka sievietes pārstās pārtapt maukās.
JO - pagale nedeg viena; jo - bez pieprasījuma piedāvājums izsīktu dabiskā nāvē.
Īsumā - tas ir apburtais loks, no kura grūti rast izeju. Jo tāda maukošanās ir tādu "Patiesibiņu(pa)Kalniņu" attieksmes un darbību rezultāts.
2023-02-24

Raivis_1977      Par to, ka viņš ļoti ilgi atrodās darbā. Nu ka viņš no darba nenāk mājās, esmu padzirdējis ko tādu. 2023-02-24

smooth      > 20:28 (C: ) " Morāle= sieviete-bērns- kultūras un izglītības trūkums "māmiņām" = rezultātā ...deģenerāti! "
J21, pastāsti labāk, kāpēc Tevis noskaitītajā ķēdītē pēkšņi vīrietis nekur nefigurē?!
Varētu padomāt, ka sievietes te visas nevainīgās Marijas, kas no svētā Gara apbērnojušās ..
(ech.. vēl viens izklaidējošais indivīds.. : D
2023-02-24

PatiesibasKalns      Jā kamēr būs vīrieši kam nepatīk maucība tikmēr būs maukas.
Protams gribās maukoties un neuzņemties atbildību, vai ne?

Labi šis ir mans pēdējais komentārs šinī tēmā tā ka ja kaut ko sakāt tad tā būs runāšana ar sevi.

Bet nu mēs redzam kuras ir gatavas ar zobiem un nagiem cīnīties par maukošanos. Nu tas nav normāli! Domājat ko gribat.
Tādai smooth liekas, ka vīriešiem būtu jāgrib vieglas sievietes vairāk kā seksam. Ok sapratu tevi!
2023-02-24

Raivis_1977      Bet īstenībā katrs raksta šeit kaut kādu memuāru, un tik gari un tik plaši, ka no tā var secināt ko?! Ka no tā var iztaisīt vienu kārtējo kādu kriminālromānu ...
Bet, tostarp, katrs no tiem būs ļoti kardināli atšķirīgs, izsmalcināts un pat nevajadzīgs, jo kā reiz tas tikai attiektos izteikti uz kādu vienu individu kas atkal neatkārtotos pat tūkstoškārtīgi.
Bet ja nu kas, tad varētu arī vēl kaut ko pieskrubulināt ...
2023-02-24

aija_69      (c) vīrieša uzdevums ir medīt vai tad tā nav? Jums tiešām liekas ka es runāju muļķības? ..vīrietis ar pieredzi sievietes acīs ir vērtīgs vīrietis.
..Kurš ir vainīgs: medījums, ka nespēja aizmukt noslēpties (šinī kontekstā paturēt tikumību) vai mednieks kurš atgriežas ar medījumu. Kurš šinī situācijā ir vinētājs un kurš nē?

Vīrietim jau 34 gadi, neprecējies, ir 1 bērns, t.i. manu bērnu vienaudzis.
Lai arī padoms netiek lūgts, tomēr gribas šo pakomentēt.

Kāda jēga nepārtraukti medīt, ja nav iemaņu, ko tālāk iesākt ar medījumu? Atkal mēle pār plecu un skriet pēc nākošā, bet vēders kā tukšs, tā tukšs. Ja pieredze vīrietim ir tik vienpusīgi šaura, ja nav kopējā spēles laukuma redzējuma, arī ar vistikumīgāko jaunavu laimīga nākotne te nebūs.

Tā akli un nesaprātīgi medījot, ne vienai vien tiek radītas dziļas brūces un pats ar jau (c) dzīvē vīlies gurķis, t.i. attiecību tirgum jau pat 34 gados ļoti apšaubāma kvalitāte.
2023-02-24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu