Par ko sievietēm, visbiežāk patīk vainot vīriešus.

gunda10      Starp citu turīgas ir tās kuras ir vēl jaunas bet vecis aizgājis pie citas , nu izvēlīgs gan tā tauta reizēm ir 2023-02-24

gunda10      Vajag meklēt meitenes ar brilitēm garās kleitas un nevis zaķus peldkostīmos visādas Lien. Ušak.nensk par labu
.
2023-02-24

gunda10      Visvairāk nozēlo to ka nav bijis vairāk traumu jaunibā , jo kas ir trauma , sastrīdējos ar Jāni satiku Juri izrādījās ka nav īstais , baigā trauma 2023-02-24

Kosema      Seksuāli aktīva sieviete nenozīmē mauka.Mauka ir sena profesija,par to tiek maksāta nauda.Ņurd jau tie personāži,kuri satiek par sevi seksuāli aktīvākus tēlus.Ja satiekas abi seksuāli aktivi,tad šādu apsaukāšanos nemēdz būt. Un nekur nav teikts,ka sievietei jābūt tikai vīrieša vajadzību apmierinātājai.Ja sievietei jāiet pie cita vīrieša,vaina vispirms jāmeklē pašam sevī.Seksuāli apmierināta sieviete,mājās būs enģelis un uz daudzām sadzīves problēmām pievērs acis. 2023-02-24

MrAction      Sievietem visbiezak patik vainot virieshus par visu. 2023-02-24

TaaEs      Manuprāt, neapmierināts cilvēks vienmēr atradīs citu, ko vainot. Un tam nav, ne vecuma, ne dzimuma ierobežojuma. Sievietēm, gan, protams, patīk vairāk drāmu taisīt ne par ko, tāpēc apbrīnoju tos vīriešus, kas to var izturēt. 2023-02-24

kvarts      par vīriešiem nezināmām nepiepildītām sieviešu cerībām.... 2023-02-24

Beretta      Sen nevienu nevainoju. Jas kas ne tā, tad pašos pamatos secinājums, ka tā bija tikai un vienīgi manas pašas izvēle un pieņemtais lēmums, un nekad nav par vēlu aiziet.

Un arī sevi nevainoju, jo mans pagātnes lēmums bija mans tā laika vislabākais lēmums, kādu vien toreiz spēju pieņemt.

Bet tā, neliec ne uz vienu cerības, un nebūs vilšanās.
2023-02-24

e_Palma      Beretta - tieši tā, katrs pats esam savas laimes vai nelaimes radītājs.
Vainošana ir bailes. Bailes - ak, mani atkal nodos, ak, pametīs, ak atkal viens (viena) un nelaimīgs. Bailes mīlēt un daudz un dažādas bailes ir visu negāciju, kas " lec" no cilvēka laukā, pamatā. Nejaukt ar nobīšanos, sadusmošanos, sabozšanos u.c. cilvēciskām emocijām.
Laimīgi vēlas būt vis. Roc un atrodi, kur kļūdījies, neatkārto! Grābekļiem ir tendence uzrasties visu dzīvi.
2023-02-24

Eneile      Galvenais vīriešu grēks - nespēja lasīt sieviešu domas! 2023-02-24

e_Palma      Eneile. Vīrieši nespēj lasīt sieviešu domas un viņiem tas nav jādara. Viņiem ir jābūt drosmei sievieti iemīlēt un mīlēt.
Tieši sieviešu pienākums ir saprast vīrieti.
Tikai sieviete var nolasīt sievieti, un arī tad ne vienmēr, jo sievietes ir ļoti sarežģīti radījumi.
2023-02-24

PatiesibasKalns      3:54 Pa faktu aizstāvi maucību. Nožēlo ka jaunībā uz vairāk pipelēm neuzleci? Nu tā reāli ir trauma, šitā runāt. Bet vispār tas ir vājprāts nafig kādam teikt ka gribi vai mīli ja paralēli zini ka vēlies citus. Priekš kam tā jāmelo?
Biežā partneru maiņa zemapziņā vienkārši atstāj robu ka neesi ne priekš viena gana laba lai paliktu ar tevi ilgtermiņā. Apziņā sievietes māna pašas sevi ka vīrietis ir tas kurš ir slikts. Bet patiesībā vienkārši pašas gribat maukoties.
Bāc ja tā padomā tās modernās sievietes vienkārši ir pretīgas. Un tas ka ir 21 gadsimts nepadara maucību mazāk pretīgu.

Uz to 6:45... Sāksim ar to ka mauka no prostitūtas atšķiras, viena no viņām saņem traumas un otra vienkārši tirgo to kas pēc fakta paliek pie viņas, bet tas viss arī ir pretīgi.
Ko nozīmē seksuāla sieviete? Tipa nimfomāne? Nu, bet tādai tad nevajag melot savam partnerim un izlikties par monogomāmu.
Seksuālā apmierināšana. Es zinu pa faktu ka maucīga sieviete būs maucīga sieviete pat ja viņai ir ideāls sekss. Un ja viņa nav seksūāli apmierināta tad kādēļ? Tipa nodzīvoja pirmo pus gadu bez seksa un tad saprata ā nē sekss sūdīgs?
Šitā visa atkal ir mauku sludināšana. Atkal pie visa vainīgs ir vīrietis un nevis sieviete kurai vienkārši gribās kolekcionēt pipeles.
2023-02-24

TaaEs      Mjā, kādam te ir reāla trauma.... ar to pašu mutīti arī maizīti ēd, sīkais rupekli?! 2023-02-24

PatiesibasKalns      Jā nu davaj uzspēlēsim vienu hipotētisko spēlīti.
Iedomājies, Tu satiec to vīrieti par kuru tu sapņo garš, stalts, sportisks, bagāts, inteliģents nu īsāk sakot tāds princis kādu jūs tur parasti izfantazējat. Iedomājies ka kaut kāda brīnuma pēc tu esi satikusi tieši to vīrieti. Bet...
Bet tev zem melu detektora godīgi jāizstāsta sava seksuālā pieredze un jāatbild uz visiem jautājumiem godīgi.
Man te varat rakstīt ko gribat bet pašas pie sevis padomājiet ja godīgi izstāstītu savu partneru skaitu savu seksuālo pieredzi un uzskatus par pretējo dzimumu. Tu godīgi varētu pateikt ka esi pievilcīga tieši priekš tā vīrieša?
Un ja jā tad paskaidro man kā tu esi labāka par jaunu sievieti un ko tu tādu vari sniegt vīrietim? Neaizmirsti ka viņš var dabūt jebko.

Tām kas nezina vīrietis ar pieredzi sievietes acīs ir vērtīgs vīrietis, sieviete ar pieredzi vīrieša acīs ir vienkārši mauka!

Es saprotu ka grūti to pieņemt, bet nu maucības atbalstīšana vienkārši norāda ka esat pārāk tālu. Kaķi un vientulība!
2023-02-24

mairita1971      Izskatās,ka dažs labs dzīvo klosterī.Un manād acīs,vīrietis,kurš lec no gultas uz gultu,pielīdzināms mazam grauzējamLauva no viņa nesanāks. 2023-02-24

Eneile      Tu godīgi varētu pateikt ka esi pievilcīga tieši priekš tā vīrieša?
-----------
Cilvēk mīļais! Bet tieši tur jau ir tā sāls. Mana dzīves pieredze, lai kāda tā būtu, ir izveidojusi mani par tieši tādu cilvēku, kāds es šobrīd esmu. Un, ja es neesmu pievilcīga tāda, kāda šobrīd esmu priekš vīrieša, kāpēc būtu vienam otru jāapgrūtina? Un tieši tāpat - ja man vīrietis nav pievilcīgs ar visu viņa backgroundu, tad nevajag nevienam čakarēt smadzenes.
Reizēm man liekas, ka sievietes, kuras meklē ideālos prinčus, ir izdomājuši nelaimīgi vīrieši, kuri savās problēmās vēlas vainot kādu citu.
2023-02-24

PatiesibasKalns      Par tām traumām, jā vīrietim lai viņš kļūtu par atbildīgu dzīvi zinošu vīrieti kurš ir gatavs rīkoties un reaģēt kā vīrietis, lai kļūtu tāds ir jāizdzīvo (burtiski jāizdzīvo, daudzi vnk novāc paši sevi) cauri daudzām traumām. Turpretī sievieti es nevēlos vīrišķīgu ar traumām un nenormālo dzīves pieredzi. Vai ir saprotams?

Re kur Mairita, kārtēja sieviešu loģika. Tu gribi atrast nevainīgu lauvu? Nu jā vēlu veiksmi. Šis pat ir komiski.

Einele nu un kārtējā sieviešu loģika. Man nevajag sievietes ar traumām, psiholoģiskajiem bojājumiem, nedod vairs dievs vēl tādu kas attaisno maucību.
Tad gribi teikt sievietēm nav augsti standarti? Tad kādēļ neesi ar kādu kopā? Jo ir noteikti vairāki kas ar tevi sagaidītu arī pēdējo dzīves dienu. Un ja esi tad kādēļ sēdi iepazīšanās portālā? Tā ir maucība!
2023-02-24

riksis55      Atvaino "Patiesības kalns", drīzāk esi "bedre"! Nekā personīga ! 2023-02-24

PatiesibasKalns      Diezgan personīgi. Bet man vienalga ko tāds sagrabējis sausiņš vispār par mani domā. Nu skaidrs ka neesi ar lielu pieredzi un lai dabūtu pakomunicēt skrien aizstāvēt maucību. Ceri ka kāda iedos paostīt?
Un vispār ejiet ka dirst. Tipa es sliktais jo man riebjas maucība? Ejiet ellē!
2023-02-24

TaaEs      t.s. maucības rezultātā arī Tu esi radies.... tas, ka nevari normāli, pamatoti izteikties bez rupjībām, tikai liecina, ka Tev ir vēl, kur augt. Cerams, ja tiešām tēmē uz kalnu. Pretējā gadījumā, kā jau Riksis minēja, paliksi parasta. smirdīga, ar visu neapmierināta bedre. 2023-02-24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu