Tēriņiem par romantiskām (vai iepazīšanās) vakariņām (pusdienām) ir jābūt uz pusēm?

Lūdzu lakonisku atbildi, ja tas ir iespējams!

cilveex      Atkarīgs no zituācijas, bet visumā būtu jābūt uz pusēm(katram par sevi).

Elizabete1957      nevajag jaukt divas dažādas lietas kā romantiskas vakariņas un iepazīšanās vakariņas....romantiskas vakariņas manā izpratnē nav savienojamas ar aprēķinu..tātad maksā tas kurš uzaicina...man prātā neienāktu prasīt samaksu no sava vīrieša ja es gribētu viņam sarīkot romantiskas vakariņas...cita lieta iepazīšanās...tur es esmu ļoti piesardzīga un iepazīties neeju uz vakariņām, jo tur ir vairāki iemesli kā ....nav zināms vai vispār ieraugot šo vīrieti es gribēšu ar viņu vakariņot....un otrādi....pieļauju tikai padzert kafijas tasi....ja saprotu, ka negribu ar šo vīrieti vairs tikties, tad noteikti maksātu pati un iebildumus nepieņemtu ( bet tā nav gadījies )......

KONSUL      p.s.

1. Lasot jautajumu redzu vardu ``ROMANTISKAM`` - tad kada vel romantika ar virieti, kurs man paludz samaksat par sevi???! Ir jau jauki sevi un citu mānīt, ka esam (es, šajā ziņā, neesmu;p) loti neatkarigas un patstavigas un nedod Dies but viņam ko ``parādā`` (nav skaidrs, no kurienes rodas šī sajuta, jo cik reižu viirietis ir maxajis, ne reizi neesmu jutusies parada neko un arii nekadus majienus no viiriesha puses neesmu sanemusi);

2. Kaa jau parasti - runa NAV par naudu - bet par ATTIEKSMI!:)

art_deco      Just_ (2010-07-08 16:44) viedoklis
Maksā tas, kurš uzaicina.

Melodija_Tava_sirdi_      Par to ir jāmaksa vīrietīm!Respektīvi - es varu par sevi samaksāt,bet tikšanās būs pirmā un pēdējā - vīrietis,kurš nav spējigs samaksāt par sievieti,kurš atļauj viņai to darīt pašai,manās acīs nav vīrietis,bet kas lidzīgs alfonsam!Istenībā šis moments parāda vīrieti,ka personību un arī parada viņa attieksmi pret sievieti!Punkts!:))

Tessa      zilonkrasts,varbut var noradiit-konkreti,kuru es,Tessa,pazemoju?nu ta,pa lielam?
ja kads manis rakstiito te stipri/sapiigi/personiigi/liidz infarktam attiecina uz sevi,tad-tatad znajet,gde sobaka porilasj:))un tas butu tieshi ta serdeniites problema.es savu viedokli izteicu-varat nelasiit,nevienu neesmu luguse.

porcelanaEngelis      Skumji, ja dažas sievietes ir dzīvojušas tik skarbos apstākļos, ka pat neļauj vīrietim vakariņas izmaksāt. Te redzama katra personīgas dzīves pieredze un iepriekšējās pieredzes zīmogs.

Torpedo      mani maz interesee sieviesu viedokli, iiisteniibaa, ja taa pavisam godiigi, tad pilniigi pie kaajas .. :D

teo_dora      To zilonkrasts,man vienalga kur,neesi spējīgs samaksāt par pacienāšanu,neaicini.Kaut gan,ja katru dienu iepazīšanās randiņš tad tā ir kā ir.

Barss1977      Kursh aicina, tas maksaa, vai arii katrs par sevi.
Principaa pieturos pie: Maksaajam katrs par sevi, bet viirietim jaabuut gatavam samaksaat, ja nu kas. Tiesa gan, otreiz ar beibi, kura pirmajaas vakarinjaas, uz kuraam pati ir uzprasiijusies, nevis es vinju uzaicinaajis, principiaali gaidiis no manis maksaashanu un ja nebuus speejusi mani ar neko "pavilkt", tad taadu otreiz droshi vien neaicinaashu.
Ja gribas eest - ej maajaas un paeed :D

kautkas      vot tagad es saprot, kaapeec es neeju uz randinjiem - neesmu paarliecinaats, ka speeshu samaksaat VISU reekjinu :)))

[never]      Maksaa tas, kursh uzaicina, jebshu citiem vaardiem sakot - iniciatiiva tiek sodiita ar izpildiishanu!
:)

Nekozju      Kamēr kungs nav mans kavalieris, izvēlos savas izklaides apmaksāt pati. Tā jūtos labāk :)

muterite      Mums, veceniiteem, Vaacijaa maksaat neljauj, mees jau labpraat no savas lielaas penndzijas pusiiti samaksaatu, bet nekad nekaa. ;(((

Elizabete1957      P.S. lasot visu šeit sarakstīto...baisi palika...kā vīrieši pat neieredz vēl tikai potenciālu tikšanās sievieti....nu kas tur labs var sanākt ???

manā lokā kur es socializējos tāds jautājums vispār nepastāv ne starp gados jauniem ne vecākiem kungiem...pa sievietēm maksā vīrieši un ne tikai pa pusdienām....

marmorakaraliene      Vot - tagad es saprotu, kāpēc man nav jādomā par to, kurš maksās - uz tādiem randiņiem neeju vispār. Vai arī man pazīstamo vīriešu vidū nav tādi, kuri gaidīs manu līdzmaksājumu. Laikam tomēr pēdējais. Man paveicies.

mojito      Saskanjaa ar musdienu tendenceem,ka abi dzimumi ir liidztiesiigi,tad itkaa vajadzeetu buut ka maksaa katrs par sevi(lai neaizvainotu otru pusi),bet taa kaa (taa tiek apgalvots) Lv sievietes tiek diskrimineetas darba samaksas zinjaa(pienjemsim,ka taa ir aksioma),tad normali buut to kompenseet ar to,ka viirietis parsvaraa izmaksaa,iipashi ja pats uzluudza.
Bet buutiibaa kaada starpiiba kursh maksaa? Ja es veelos,es izmaksaaju,ja es neveelos maksaatvai teereet naudu uz akadu damau,es vinju nekad neaicinaashu.

7_jeeri      kas uzaicina, tas maksaa.
kam nauda, tas maksaa.
viirelis maksaa.
pofig, kas maksaa.

tb variantu ir daudz un visi ir pareizi.

Mcpirags      Ir jau vēl pārgatavojušās "plūmes", kuras tēlo no sevis jaunu "gaļu", čoinās meitenes, un pēc tam brīnās - kāpēc viņas vairs neviens negrib un neapmaksā!:)

Olivia_es      maksā tas, kurš uzaicina, vai arī maksājas uz pusēm. un es tiešām nesaprotu, kāpēc ir kaut kur jāaicina kāds vai kāda, kuru tik ļoti nīsti pat vēl nepazīstot, ka žēl kafijas tasi tā cilvēka labā... un ka var tā par to visu izteikties... :D ūžas, kašmār :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu