No kā esam atteikušies pēc šķiršanās?

Lielākajai daļai šeit esošo noteikti aiz muguras ir bijušas izjukušas attiecības, pēc kurām vienam/-ai paliekot ir nācies no kaut kā atteikties. Kas ir tās būtiskākās lietas vai ieradumi, ko tomēr atstāt nav bijis tik viegli atgūstot savu tā teikt neatkarību? Tāpat darbiņi, ko savulaik veica otra puse, bet nu ar tiem jātiek galā pašam - kā tiekat galā - darāt paši/as vai algojat speciālistu, meistaru?
p.s. patiess prieks par tiem, kam nekādas šķiršanās nav bijušas un dzīve ir dzirkstoša kā limonāde.

neratni_stasti      Te daudzas saka, ka nevajag lūgties, lai salabo krānu, čīkstošas durvis un tādā garā. Kaut kādus sīkumus, protams, vīrietim būtu jāmāk darīt mājās, bet principā labot krānus nav gluži obligāts pienākums, it sevišķi, ja viņš strādā, piemēram, par ķirurgu. ´Pietiktu, ka noorganizētu meistaru, kurš to izdara. :)

elsa      Jaunības dullumā uz daudzām lietām tiek pievērtas acis, jo ir kaisle, varbūt jūtas. Bet ja pēc laika jūti, ka otrs izaugsmē bremzē un mēģina tevi smacēt nost, tad kas tur vairs kopīgs?
Atceros situāciju, kad taisīju mājās remontu. Tapetes izlīmēju un vīrietim lūdzu, lai ieklāj virtuvē linoleju. Pāris nedēļas zāģēju, nekas nenotika. Ieklāju pati. Kā nu bija , tā bija, bet ieklāju. Pēc pāris gadiem sāka zāģēt mani, ka linolejs atlīmējies. Da nu ij nafig man tādu dzīvi!:D
Saprotams, nav jau tā, ka nekā gaisā nav bijis, bet uz tiem pēdējos gados pārdzīvotajiem murgiem gaišasi nez kur pazudis.:D

GarlaikotsLaucinieks      Neesmu bijis šķīries, bet tomēr īsti nesaprotu - kāpēc daudzi uzskata par pašu par sevi saprotamu to, ka vīrietim būtu obligāti malka jāsaskalda vienā dienā, krāns jāremontē tūlīt un uzreiz un tamlīdzīgi.

Man personīgi šķiet, ka tomēr ir izdevīgāk samaksāt vairāk, lai atved saskaldītu malku vai samaksāt tam pašam meistaram par pusstundas darbu, nevis visu vasaru un pusi rudens mēģināt saņemties un pa druskai tos malkas kalnus saskaldīt vai pusi dienas jāties ar krānu un vēl trīsreiz skriet uz veikalu pēc instrumentiem, rezerves daļām un alus?

Tikai pārdomas.

lasminaxxl      Lauciniek - a Tu zini kas notiek laukos ? Mēs lauku mājā ar malku cīnamies paši , jo nav normālu strādnieku ko paņemt palīgā . Protams par samaksu. Vienkārši nav ! Un to nesaku es viena , tā ir daudz kur .. Visi normālie atraduši darbu , bomžus nevajag mums ! VISS !

GarlaikotsLaucinieks      Lāsmiņa, mīļā, kā Tev šķiet, kur es dzīvoju? :D

Man ir laba vairākus gadus ilga sadarbība ar normālu piegādātāju, kas nekrāpj.

Emigrs      Mjā mums izlutinātajiem iet grūti.
Lielākā problēma ir ēst taisīshana. Divu ēdienu ēdienkarte jau līdz ... :(

lasminaxxl      Lauciniek - es nezinu kur Tu dzīvo , tevi nepazīstu . Nenoliedzu to kā Tu esi iekārtojis savus darbus . Es nepirkšu malku , jo man pieder mežs . Tur vienmēr ir kaut kas sagāzies , nolūzis , alkšņi gar ceļmalām un grāvjiem jānovāc . Malkas tur daudz un ne tikai malka , ir arī savi dēļi , brusas un tt . Tad kāpēc man pirkt ? Bet kolīdz atved vienu fūri mājās , tā ir nopietni jāpastrādā lai visu saliktu pa vietām. Un nav ko paņemt palīgā .

vienss      Visas jūs esat ieguvējas pēc škiršanas Ir tāda spēle -PĒDĒJAIS PĀRIS ŠKIRĀS !!! Nemeklējiet laimi kur tās nav.! Ģimene iŗ Sociālisma palieka

_CatNap      no emocionalas puses: protams, kadu laiku bija trausla sajuta, ka nav aizveeja.
par saimnieciskam lietam: biju tik izlutinata, ar viru kopa dzivojot, ka nepratu nevienu rekinu pat samakasat- viirs bezmaz gadu ar visu vel kjeepaajas, un tikai pamazam es iemaciijos kartot pati. faktiski jau to nedrikstu uztvert ka zaudejumu - pieaugausgham cilvekam tak taas lietas butu japort atrisinat (nebut ne izdarit, bet atrisinat -ka) pasham.

siikaa16      Visgrūtāk bija atmest paradumu, gulēt tikai, kādreiz ierādītajos gultas cm.

vienss      Lāsumiņ trīs dēli , trijās dienās malkas jautājumu atrisinās ...

Torpedo      Pirmos gadus, pamostoties naktī vai no rīta, nepatīkami pārsteidza tukšums blakus un roka centās apķert to otru, kura tur vairs nav. Nu, paldies dievam, viss ir pārgājis un ar visu esmu samierinājies.

selinaxx      ir tikai vienu Bonusi..un izdariitie secinaajumi..un attieciibu kljuudu analiize pashai prieksh seviim...kaarteejais eksaamens caur asaraam nokaartots..ceru,ka tikshu bez iestaajeksaameniem ieskaiitita naakamjaa ... :D Dziive patieshaam ir jaaadzivo sheit un tagad bez pagaatnes nastaam un apcereejumiem :)

EliiL      No bezgalīgām gaidām :) Ja nevaru tikt ar situāciju galā uzreiz un, kas attiecas uz visādām sadzīves tehniskajām padarīšanām, ko tiešām nevaru, ļaujos brīvai izjūtai un risinājumi palēnām rodas. Es jau arī, tā sacīt, neturu acis ciet. Esmu atteikusies un piederības izjūtas bērna radu ģimenei, tas gan bija pagrūti, jo patikšana uz tiem cilvēkiem bija liela. Bet vispār, ir patīkama brīvības izjūta- viss kaut kas var būt priekšā aiz jebkura stūra, faktiski viss, ko vēlos un pēc kā ilgojos. Kā notiks- dzīve rādīs.

Agatem      Atteikusies esmu no miega, jo daudz laika pavadu darbos, mīnusi ir, bet plusu mazliet vairāk, katrā ziņā esmu iemācījusies daudz. Tikai nemāku neko no elektrības labošanas, urbt gluži arī nē, bet kaut ko jau esmu iemācījusies un daudz esmu izdarījusi, ko kopā dzīvojot neizdarītu...neiemācītos. Nemāku paļauties vairāk uz vīriešiem, kaut vēlētos apgūt šīs prasmes.

labriit      Man bija jātiek pašai galā ar visām finansiālām lietām, tomēr neteikšu, ka tas bija kas tik smags, ka būtu gatava atteiksties no brīvības un miera mājās.

Maaris_M      izeja no saadas situaacijas ir populaarais ,,zviedru gimeniites ,, modelis ! daliibniekus var papildinaat cik uziet , ja kaads arii pa starpai notinas ,nu dievs ar vinu ,to pat nejutiis !!! labums tas ,ka sajaa bordelii var iesaistiit arii vajadziigus cilveekus ,piemeeram savu bossu un paugstinaajums darbaa garanteets !!!

verso      Katras beigas ir kaut kā jauna sākums. Beigas lielai daļai nav patīkamas vai nesāpīgas, bet tāda pieredze palīdz kļūt stiprākiem un izvērtēt savus vai otra klupšanas akmeņus, kurus varam novākt nākošajās attiecībās no dzīves ceļa. Viss plūst un mainās, bet noteikti uz labu...

MUuZA13      Atteikusies esmu no šaurības, apkalpotājas pienākumiem, trīs reiz dienā ēst gatavošanas citiem, no liekiem kilogramiem, no nepiepildītām gaidām, no miega, no ikdienas vīrieša īdēšanas par to, ka naudas nav, no stresa un slikta garastavokļa uzlabošanas pasākumiem......nav pat vēlēšanās vairāk neko atcerēties... Nu vairs nav svarīgi! Laba skola! Eksāmens nolikts! Stājos nākamā skolā:)
Toties es tagad esmu laimīga, enerģiska un spējīga par sevi pastāvēt!
Ja ir nepieciešams meistars, nav problēmu tādu atrast .....un pašai arī ir meistarīgas rokas:) Beidzot visu varu darīt pēc sava prāta!!!! Un man tas patīk ļoti. ļoti!!!!
.....Arī remontdarbus mājā:) Pats galvenais, ka beidzot mājās dzīvesprieks un neviens ar garu ģīmi nevalkājas garām!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu