Precētie, kas vēlas iepazīties oHo.lv?

Lucy      riks086 (2014-10-02 10:26) tavos gados un tāds ņecerpjoš:)))
nu tipa vīrs ar sievu pēc izrādes nespēj tikt liīz mājām,griež šķērsielā,haaa mjāāa laikam man vecums kaulos,ka šoreiz nesapratu riks domu gājienu:DDDD
šitādi gājieni varbūt tikai jaunībā un ar rozā brillēm uz acīm,tad ir viss iespējams,arī stāvus var dot dziedādama dajebkur,bet te riks doma jautajumā sievietei bija pavisam cita,tu neiebrauci tēmā:))
Jautajums bija-(c)Precētie, kas vēlas iepazīties oHo.lv?

patreiz      nu, bet kur ta viņiem citur iepazīties? Pa lielam jau visi draugi ir kopējie un kurai tad no bariņa skriet pakaļ? nabaga vīrieši !

bubucis_agucis10      precets nav miris,.es piederu vieniigi sev,.ko gribu ,to daru.

annija005      sievas var arī neuzzināt pat ļoti ilgi.

draboss      Kāpēc Tevi tas uztrauc?

ewitta      Mani šī vīriešu suga regulāri izbesī, tādu te ir bariem! Nevis daba sauc, bet vnk viņi meklē daudzveidību un izlaidība tā ir, nevis vajadzība! Un ja te nebūtu sievietes, kas uz tādiem pavelkas, tad viņi te nemeklētos tādā daudzumā un tik bieži. Es šo sugu sūtu pa pieskari un vienmēr !

walmets      Izskatās ka autors uzzināja un tp izšķīrās???
Ja tas dot pozitīvas emocijas , tad kp gan ne???

Ananda_A      Biezaa_oome (2014-10-02 08:58) viedoklis Veel pastaav opcija - izshkjir un apprecees tevi. Vai tas taa tieshaam notiks, nav zinaams, bet opcija pastaav.(c)
Nu gan BO sasmīdināji!:DDD
Domāju, šeit kursē no sievas puses atraidītie, nesaprastie, nenovērtētie, būtībā sāpinātie precētie. Tā ir ilūzija, ka vīrietim nesāp un vajag tikai nod*āzties. Cita lieta, vai viņi paši to apzinās.

ewitta      Nē, nu kā gan citādi - tādiem jau vienmēr "sliktās sievas" vainīgas ! Ananda_A -neesi tak tik naiva savā vecumā !

selnija_      Visas jau noteikti nē, bet pasaule taču tik daudzveidīga, katram pietiek vietas un domubiedrs atrodas. Jauki, vairāk nav ko piebilst! Nesodi citus, pati taču neesi dievs.Lai katrs pats tiek galā ar sirdsapziņu, sievām un vīriem.

barss5      Un ko var ņemties?
Katram saprātīgam cilvēkam skaidrs, ka tantes guļ ar onkuļiem, onkuļi ar tantēm....iespējamas arī citas kombinācijas. Un nevienam un nevienai "nekrata", ka kāds ir ar kādu kopā.
Problēmas sākas tad, kad kāds iedomājas taisnību meklēt:)
Un ja ar kādu te neguļ, tad nevis tādēļ, ka viņai negribētos, bet tādēļ, ka nav gribētāju "to dārgumu" paņemt priekšā.

AntiDepressant      Es nesaprotu, kāpēc ir tik liels naids uz šiem precētajiem cilvēciņiem.
Ja viss būtu ar sievu kārtībā, tad diez vai viņi šeit kaut ko meklētu. No ļauna prāta arī tā parasti nenotiek.
Varbūt daļai ar sievu vispār nav nekādu īpašu intīmu attiecību, un tāpēc meklē tās šeit. Cita kategorija ir tādi, kuriem laulībā viss ir, bet vienalga vajag vēl un vēl. Attiecībā uz tādiem arī es atbalstu nosodījumu.
Bet nevajag bāzt visus vienā maisā!

Ananda_A      ewitta (2014-10-02 13:14) viedoklis Nē, nu kā gan citādi - tādiem jau vienmēr "sliktās sievas" vainīgas ! Ananda_A -neesi tak tik naiva savā vecumā !(c)
Skatoties no loģiskās puses; ja ir tā kā es saku, ka viņi ir ļoti nelaimīgi, tad automātiski sievietes, kas ar viņiem guļ, ir GLĀBĒJA KOMANDA! Ja ir tā kā saka ewitta, tad viņi ir ļaundari, kas jāiznīcina! Automātiski sievietēm, kas ar viņiem guļ jākļūst minimums par BAKTERIOLOĢISKAJIEM IEROČIEM. Es aizstāvu tās sievietes, kas viņus glābj no sievām briesmoņiem!:DDD

ewitta      Pirmkārt, nevajag interpretēt pa savam manis teikto -es neteicu, ka viņi jāiznīcina, otrkārt -glāb vien -man jau nav žēl.. :)))

dafnids      ewitta, pastāsti ar ko tu atšķiries no viņiem? "meklē daudzveidību un izlaidība tā ir, nevis vajadzība!" neesi tik paštaisna savā vecumā :)

Lady_X      Zinu precētu pāri,kurā vīrs ir oho,bet sieva citā saità. Jā,tā tagad dara. Es tā nedarītu.
Un nevajag domāt,ka visi precētie ir krutie un tāpēc jau precēti. Muļķìbas.

limonija      Patiesībā ar precētiem jau var iepazīties dzīvajā - tam oho nav nepieciešams:) Man gan nav arī nepieciešami tie precētie kungi, kas izsaka piedāvājumus.

andenne      Visu izšķir slāpes! :D
Manuprāt, sevi cienoša sieviete otrā plāna lomas nespēlē!

art_deco      Norobežo sevi no tā, kas tevi tracina, tb - nekontaktējies ar tādiem.

ewitta      >dafnid Tu spēj atšķirt lietas, ne?? Manuprāt ir liela atšķirība, vai BRĪVS cilvēks mīl un dzīves laikā pieļauj daudzveidību vai precēts maukojas apkārt! Turklāt, nevis meklē līdzīgas (ar tādu pašu statusu), bet brīvas sievietes un grib, lai tās pārtiek no nožēlojamām drupačām no svešiem galdiem.. Mani tik daudz pat neuztrauc viņu ragainās sievas kā tas, ka nekaunas piedāvāt savas nožēlojamās kripatas brīvām sievietēm, kuras nav un nevēlas būt tik pieticīgas. Un kur nu vēl paliek principi? -par to vispār šeit neviens nerunā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu