Vai oho vispār var iepazīties? Nedzeru, nesmēķēju, man ir Maģistra grāds, kur ir sakarīgi vīrieši?

Music      Domāju, ka nē :) Reālajā dzīvē tak daudz vienkāršāk - redzi cilvēku, dzirdi...sajūti :) Tas ir pilnīgi kas cits, kā šis ķidāšanas pasākums, kas ir oho :D Kādā krāsā acis, apenes vai mati. Kādu mašīnu rullē vai ja nē, znachit - nīkulis :)) Nav bildes, znachit - krokodils :)) Besī...šitas rosols ar stulbībām & pārgudrībām :)
Gribās iedzīvoties traumās & kompleksos...dzīvo te nost pāris gadus un tad tādtu pašu traumēto, gan jau ka var savākt un stiept mājās :)

Maaris_M      driiz Riiga buus pilna ar sakarigiem viriesiem ,kaadus veelas redzeet oho daamas . Lielais Eiropraids tuvojas . Miliigi ,, zilie ,, ar rokdarbnieka iemanaam un zinasanaam majturibaa ,buus izcili sarunbiedri musu vientulajaam oho vecmaminaam ! Un pats galvenais nekaada seksa ! To teemu pat nevajadzees cilaat . Sekss viniem buus ar santehniki Vasju pagarbaa uz siltumtrubaam , bet izsmalcinatajaam jaunkundzeem sarunas par baletu un cimdu adiisanu tautiskaa stilaa !!!

eva_      >Aija66
Tu kaut ko spēcīgi nejauc?? Padomijas augstskolu diplomus pielīdzināja bakalauriem, nevis maģistriem!
Cita lieta, ka ar "pliku diplomu", lai kāds tas arī nebūtu, nevienam sieviete neiepatiksies. Tas nav kritērijs.

pufffd      protams,ka var ie

janisb      Maģistra grādam jābūt kamasutrā, tad būs pieprasījums...

estepat      :( Noskatījos tos anonīmos romantiķus- varēja arī saukties ´franči ir tupi un franči ir glupi´, patika tā kautrīgā, kura sirgst ar kautrību atteikt, tāpēc guļ ar visiem, bet beigās atmet kautrību un atsaka tam kurš patīk- nāk prātā uzraksts uz krievu servisa durvīm- franču fīzdas, eglītes un džungļu karaļus NEREMONTĒJAM, un pilnīgi pareizi, jo tos ir ražojoši šo pajoliņu tautieši...

adamsone      Trīs reizes apskatījos tavas bildes un secināju, ka tās mulsina pat mani...Tu sevi pasniedz tā, kā to dara proletāriski vīreļi - kaut kādā maikā, kaut kā šķībi lūr, teksti nekādi - tu nevari normāli sevi noraksturot ar visu savu maģistru vai kā....?
Un tā tauku krociņa pie paduses ir TIK aizkustinoša, až asaras acēs....
/honorāru par reklāmu nevajag, no tīras, tā sakot, sirC. :D/

Tinte      Ja reiz tādas labas "kvalitātes" kā nedzeršana un nepīpēšana traucē iepazīties, tad tās vajag atmest.

dzzekiss      Kotletes Tu proti cept? Un dziļo minetu? Ja nē, neviens tevi neprecēs.
adamsonei spēcīgas ciskas, puikas, novērtējiet ( honorāru par reklāmu nevajag, no tīras, tā sakot, sirC.)

Aija_66      Iespējams, Evai taisnība, ka visi padomijas diplomi netika pielīdzināti maģistram. Varētu būt, ka tas atkarīgs no profesijas. Man 5 līmeņa profesionālais maģistrs no padomijas. Nu un? Atļaušos autoritatīvi un profesionāli paslavēt spaares ievietotos foto. Mūsdienās uz katra stūra esam pārbaroti ar klišejiskajām sieviešu žurnālu pārpucētajām photoshop lellēm. Savukār šajos foto, manuprāt, tik izsmalcināta ironija, kaut vai pieminētā tauku krociņa. Patiešām, šī sieviete nav no pelēkās masas (ko arī pati par sevi pasaka)

VECA_PIEPE      Nedzeru, nesmēķēju, man ir Maģistra grāds,...(c)

Dzeru ļoti reti un penģerota devās,...nu ne jau tādēļ, ka aknas man būtu beigtas vai kunģis čupā. Bet gan tādēļ, ka nepatīk man apdzērušies cilvji un apdzertā prātā vadītas sarunas,...ar ko gan es par viņiem būtu citādāka? Esmu kompanijas cilvēks, pietiekoši atraktīva un pietiekoši optimistiska, lai baudītu jautrību arī bez alko,...dulluma pietiek i skaidrā esot. Esmu mocījusies ar otrās dienas pēciedzeršanas paģirām,...tas ir kaut kas briesmīgs- jūties kā pusprādzis gultā ar spanni galvā,...tāds takš nav ne pirdējs, ne karognesējs!,...pēc šādām izjūtām arī nav vēlmes tiekties.

Smēķēju un ar to nelepojos,...bet ar sava ļuļķa dūmu nevienam citam veselību nebendēju,...izturos ar cieņu pret nesmēķētājiem, viņi manu pīpju dūmus neelpo.

Maģistra grāda gan man nav,...bet esmu ieguvusi labu izglītību padomijas gados un turpinu mācības arī šobaltdieniņu... ne par to sarkstu, ne arī bālēju, ne arī īpaši par to lielībā kladzinu, jo neuzskatu, ka būtu jāklaigā par lietām, kuras ir pilnīgi pašsaprotamas.
Iegūtā izglītība nav varoņdarbs,...tā ir pamatlīdzeklis dzīvei,...būt izglītotam ir normāli!!!

... ,kur ir sakarīgi vīrieši? (c)

Viņi ir visur un viņu ir tik pat daudz,...cik daudz ir sakarīgu sieviešu uz pasaules,...viņi ir arī šeit- ohujiņā.
Kāpēc Tu viņus nepamani vai viņi nepamana Tevi?,...nu tas ir jautājums pa tēmu!

selva      Taureņus uz pasūtījumu nevar,pārējo visu te var.

Formula      Iepazīties var visur! Nevajag tik ļoti iespringt uz šo pasākumu, atlaid to sasprindzinājumu uz iepazīšanos un tad arī vīrietis pievērsīs uzmanību! Cik zinu, tādas ieciklējušās vīriešus atbaida!

iga      Nu gan uzklupa cilvēkam...
Piekrītu Formula- nevajag iespringt,tad viss notiks,jo cilvēks bieži vien ar savām vēlmēm tās mēdz atbaidīt.Laiks visu saliks īstajās vietās, un,ja būs lemts, tad to sakarīgo arī sastapsi:)Lai veicas!

tiu      Eva, pielīdzināja to padomju laika izglītību maģistra grādam. 5 gadi tak toreiz bij jāmācās. Tas tikpat, cik tagad ar maģistrantūru kopā. Tik iesniegumu bij jāuzraksta. Nu tas tiem, kam tas bij svarīgi darba dēļ. Pārējiem jau pofig. Liela daļa jau gāja pa jaunam mācīties.
Par topiku nav ko teikt. Ja nu tomēr, tad tikai to, ka muļķis arī baznīcā dabū pērienu.

Ananda_A      Vai nevarētu būt, ka šo niku uzmeistarojis kāds no zelta fonda kungiem, lai būtu par ko uzjautrināties? Pārāk stipri līdzinās tām leģendām, ko veido furnitūras komanda-spāres, sijas, skrūves, armatūra utt. Gan jau ir arī citi ievērības cienīgi nosaukumi, tik es tos nepārvaldu! Lai dabūtu gatavus šādus tekstus, ir vajadzīga zināma meistarība!:DDD

eva_      Nu nezinu, man daudzi radi ir ieguvuši padomju laikā augtāko izgl., un nevienam no viņiem nav tāpēc maģistra diploms pielīdzināts. Pati bakalaura dipl. esmu dabūjusi studējot 4,5 g jau neatkarīgās Latvijas laikā un maģistra 2,5 g studējot vēl maģistrantūrā, tāpēc kopā 7 sanāk, nevis 5. Bet es pieļauju, ka kaut kur kaut kādas īpatnības bijušas ar diplomu pielīdzināšanu, un man nav žēl. Bet tēma jau ir plašāka. :))

Sermule      Ej urz tusiniem, uzkrasojies, sakopies, klusti seksiga! Viriesiem jau tie gradi nav vajadzigi, tapat ari garlaicigas ne...

Mavs      Man arī bija līdzīgas domas, kā Ananda_A.
Profils ir vienkārši ideāli perfekts "pelēkās peles" un tipiskas latviešu tantes krustojums.
Ja to ir uzģenerējusi kāda OHO vecmēbele - tad žetons !
Ja tas tiešām ir reāls personāžs, tad skumji ...

Haloween      Iepazīšanās ir laimes spēle - katram tā notiek īstajā vietā un īstajā laikā ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu