Vai oho vispār var iepazīties? Nedzeru, nesmēķēju, man ir Maģistra grāds, kur ir sakarīgi vīrieši?

klava4      Steidzami nomaini to trako fotogrāfiju profilā...Jā,es būtu vīrietis..es bēgtu...skrietu..Šausmas,tur nekādi grādi nepalīdzēs..Un to tekstu nomaini,kam interesē tava labsirdība? Man aizdomas,ka esi glupa.

Mavs      Ja vispār gribi, lai vīrieši tevi apciemo ne tikai erotiskajos sapņos, tad :

1) sportazāle
2) stilists, kosmetologs
3) mazliet smadzenēm arī derētu klizmu uztaisīt

Citādi - tipiska "Latvijas pelēkā". Ne ko pielikt, ne atņemt !

Un beidz piespamot manu pastkasti, es tevi uz privātu diskusiju neaicināju !

aija_e      Īstenībā tā ir, es arī intereses pēc esmu taisījusi pavisam parastu profilu, ar galīgi nekādu bildi un super naivu tekstu. Uzrakstīja viens vīrietis ar tekstu, lai uzmanoties, jo esmu pārāk laba šīm portālam :D.

Bet nu tā bilžu likšana, sevis pozicionēšana.... katrs var uztaisīt smuku bildi, vēl drusku piestrādāt. Un uz randiņu tāpat atnāks cilvēks parastais. Starp citu vīriešiem ir izteikta tendence likt kādu no "labajām"bildēm. Nu taču dzīvē jāskatās, kādi cilvēki izskatās :)
Bet, ja godīgi, tad, lai arī šeit satikti gana daudz sakarīgu vīriešu, tomēr šķiet, ka iepazīšanās portāls kā tāds, to neveicina. Nu tā milzīgā izvēle ar labām un labākām bildēm, daudziem profiliem utt. mudina uz domu; nu nav ko iespringt, ja ne šī/šīs, vienmēr būs cita, ja ne labāka.

Samurs      Kā tur tika teicis, laikam, Linkolns: "Cilvēkiem, kam ir ļoti maz trūkumu, parasti ir ļoti maz arī labu īpašību".
Maģistra grāds diemžēl ne tuvu tagad nav prāta vai sadzīvošanas prasmju pazīme.

mis_parkere      Labāk būt pelēkai pelei nekā izskatīties pēc maukas!

SaintSin      Parkere
Liela daļa mauku pēc maukām neizskatās.

Alex_Jones      Vera visu pareizi teica...

Pie mums Kazas Sēklī būt turīb-maģistram ir slikts tonis, modē ir astoņklašu-multimilionāri...

AleksandrsB      Nu jau negatīvisms vietām šauj pār strīpu.

dinss      Apriet nevienu nevajag,bet domāju, ka raksturojot autores foto, komentētāji bijuši pat diezgan korekti.....

jollyroger      Ej uz klosteri- atradīsi domu biedrenes. Oho Tev nav ko darīt.

Maarka_Tvans      Var iepazīties.Dažas minūtes satiekoties pat var parunāties.Un bez lamuvārdiem atvadīties arī ir iespējams.Ticu, ka var satikties tie, kam labi būtu kopā, bet tā jau būs loterija.Labāk būtu satikties ar kādu uz ielas, kaut kas piesaistīja, tad palūgt lai iedod OHO niku...

jozolsen      Vai mīlīt, pie šās disproporcijas prihvatizācijas cerības galīgi švakas..Palasi statistiku...Veselīgā konkurencē jau ar to vien ,ka esi laba sieviete ,ir par maz..Ieklikšķini konkurentu -sieviešu anketas meklētājā un varbūt ar ko sapratīsi..
Vīrieši šeit jau ir dzīves pieredzējuši un mazohistu pamaz..

KlusumsL5      Bet vispār par šo tēmu rekomendēju uzmeklēt un noskatīties filmu "Anonīmie romantiķi" - forša un mīļi romantiksa franču komēdija ( meklējam googlē: LES EMOTIFS ANONYMES смотреть онлайн ). Filmas treileris: http://youtu.be/hru2ojH_j3Q

dodmanar      ...nepīpē,nedzer,maģistra grāds un tas arī viss.....?Galvenais lai būtu pats cilvēks kā cilvēks...un tam pārējam nav nozīmes....

bacio      docentu šeit ir mazākumā:)

magone4      kaut kas iepriekš ierakstīja - nevajag iespringt. bildi izņem vispār. nav jēgas likt. kas vēlās, uzraksta tik un tā. neesi nekāda valūta, visiem nav jāpatīk. un visi arī tev nekad nepatiks. un,vispār - sāc ar seksu,lai cik muļķīgi tas tev arī nešķistu.

Aija_66      Maģistra grāds šobrīd LV situācijā, manuprāt, ir ikdiena. Visus padomijas augstskolu diplomus taču pielīdzināja maģistriem. Jā, es arī esmu maģistrs. Tas nekādi netraucē mazgāt grīdas, tīrīt tualetes podu, berzt kastroļus u.c.

av2      Iepaziities te var, un kaa veel :) Bet , attieciibaa uz Tevi , normaala sieviete nav parasti nodzeerusies, nopiipeejusies, un skolas arii pabeigusi parasti ir.( visas , kaa mani te ir kaadreiz ieintreseejussas, ir bijussas taadas te ) Nekaa iipassa, nekaa jauna nav anketaa :( Buutu jaunaaka, vareetu kaadas tur bildes safoccet, bet taa....Taatad, kautko tomeer vajag par sevi uzrakstiit, kautko , kas buutu intresanti citam .Hobijus , intreses, ko l;asi, kadu muuziku klausies utt.
Un veel, piebilde, ja Tev ir ceriiba, ka buus taas super attierciibas..bez sex , tad smagi mladies. Bet gan jau to pati apzinies.Taa nu tas te ir iekaartots ssajaa pasaulee.

aija_e      Un kāpēc jums liekas, ka autore izslēdz seksu? Anketā, kā viens no mērķiem, ir minēts sekss. Vispār jau ir dumji gaidīt nopietnas atbildes šajā sadaļā, ja ir iekša palasīt tāpat, tad jau var :) Tas jau sen skaidrs, ka pēc oho šīs sadaļas domām, pēc 40 sen laiks ietīties palagā un lēnām virzīties uz kapsētas pusi :)°

Šeit jau viss ir vienkārši - izveido jaunu profilu, ieliec smuku bildi, gadus max 38, un paskasti tik spēsi dzēst.
Ne, man nav rūgtuma, es rēķinos ar spēles noteikumiem, tādēļ īpaši šeit iepazīsties necenšos.

Nate      Te nu mēs redzam kā OHO vīriešiem patīk gudras, nekrāsotas sievietes. 1o gadu laikā neviens nav uzmanību pievērsis.
Varbūt vaina tur, ka nav norādīti ienākumi? Protams, ja tādi rakstāmi ar 3 nullēm.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu