Iepazīšanās portāls?

Jūsu domas?Pa manam, šī portāla sākotnējās funkcijas-iepazīšanās,attiecību veidošana, ir atmirušas.Pat PA tēmās viens un tas pats-datoru,auto,veselības,sadzīves problēmas.Neviena jautājuma no attiecību sfēras.

selnija_  Pa manam sākotnējās funkcijas varbūt arī tādas bija, bet laiks nestāv uz vietas, un paldies dievam vairākums tendēts uz attīstību. Tagad ir plašas iespējas izklaidēties kā kuram patīk. Iespējams tādas bija arī sākumā, bet tad nekas tāds neinteresēja:)

luiss  Par oho sievietēm runājot, ir radies iespaids,ka te joprojām ir diezgan daudz foršu un sakarīgu sieviešu, pie tam visādos vecumos, ar normālu pašapziņu un pašcieņu, samērā pašpietiekamas, tāpēc "pa galvu,pa kaklu" attiecībās nemetas un pēc principa "ka tikai vīrietis blakus", tāpēc pēc manām domām, attiecības, vismaz noturīgas, te pārāk bieži neizveidojas.

hefny  hmm.ko gaidi,ka citi Tevii zklaidēs? Gribi interesantu tēmu, diskusiju,-sāc pati- pati esi interesanta!

ingviirbin_de_troll  daudzmaz normāli atlases kritēriji - satikt foršu vīrieti, ne vecu un vēl visādā ziņā spējīgu (kurš vienlaicīgi nav "laidējs" un prot apstāties) jāteic, ka viņai jābūt lielai optimistei, cerot viņu atrast šeit....

Tā jau ir - agrāk zāle bija zaļāka um cukurs saldāks:))

quimera  Da te izņemot attiecības nevienu nekas cits neinteresē!
Tikai sadalu attiecibas komentāru netrūkst!
Bet citās nodaļās labi jā pieci komentāri uz visu tēmu!

natashka  Atļaušos iebilst. Ne tikai iepazities vai vnk paklačoties te var. Es atrādu dažus ļoti sakarīgus vīriešus, ar kuriem izveidojās laba sarakste par dažādām temam. Abpusēja cieņa un sapratne palīdz , ne aizvainojot adresatu, tikt skaidrībā par dzīves situacijam un viedokļiem. Neslepšu, ļaunprātīgi izmantoju savus adresātus, tīšu prāt provoceju uz sarunām un man ir lieliska iespēja mācities pareizrakstību latviešu valodā, jo viens no nosacijumiem manā sarakstē ir PIEKLĀJĪGI AIZRĀDĪT MAN UZ GRAMATISKAM KĻŪDAM . Pagaidām izdodas ))) Tie, kas to dara un tagad lasa: paldies, jus esat forši !

planerdelta  Veelejos tikai parunaat latvieshu valodaa. Ne personiigi, bet pieredzes apmainja. Jaapiekriit, ka teemas tieshaam ljoti garlaiciigas, atkaartojas. Dazas tik dumjas, ka liekas 5. Klasrs beerni raksta.

AivarsN  Bet viss jau ap to vien grozās. Nevar jau vairs kā agrāk,vienkārši iemīlējās un apprecējās. Tagad vispirms jāsaved kārtībā veselība,jāuzķīlē autiņš,jāiegādājas pareizais datora un smartfona modelis un vēl un vēl,līdz beidzot var to kopā dzīvošanu uzsākt. Altārim gan tad vairs nauda nepaliek,bet kas nu šodien tādiem niekiem pievērš uzmanību?

Piparkuka  Vai tad nav tēma Attiecības?! Šī pati!:)
Noteikti, ka ir iespēja iepazīties, ja tāds ir mērķis un vēlme.

alvess  Ocupid.com tur dodies meklēt atbildes.

sau_le  Esmu te 7mēnešus un pagaidãm iepazīties tuvāk ne ar vienu nevelk. izklaide -komunikācijā.. Varu piekrist autoram-atmiris.

100sun  Iepazīties var jebkur :)
Te noteikti vieglāk, nekā uz ielas :) Liels cilvēku skaits vienuviet:)
Par PA tēmām runājot - katrs cīnās ar to, kas ir aktuāls tai mirklī :) Pat ja Tev tas ir noiets etaps, kādam tā ir šī brīža problēma :)

Zeltiite  Nu nebija šis iepazīšanās portāls precību kārajiem no paša sākuma! Misija bija vieta atpūtai un izklaidei... kad vēl internets nebija pieejams telefonā un vistālākos un tumšakos nostūros, tāpēc komunikācija garantēja kaut kādu līmeni, tomēr. Protams, cilvēki tikās arī klātienē, krodziņos, grupās utt.

erucanob  Nesaprotu tās kuras anketā ieliek dzīvniekus vai dabu, vai zagtu kāju bildi u brīnās, ka neviens nopietns neraksta. Tak padomājiet loģiski, cik glupam jābūt, lai rakstītu šādiem nikiem.

Zeltiite  "Nopietnos" atstāsim "nopietnajām", kam anketā eksponēts, kas par preci un uzrakstīts, ka nedrīkst dzert, pīpēt, uz citām meitām lūkoties un ienākumiem jābūt vismaz 600 EUR ;D (jo prātiņs tālāk nesniedzas) - risināt savas "nopietnās" problēmas, ja, tomēr, tik vienkārši viss nesanāk.. Savējie savējos atradīs gan te, gan visur citur atpūšoties un izklaidejoties.

samannta  Tu, Zeltīt, savukārt vari patīkami izcelties uz pārējo fona un piedāvāties anketā tiem, kuriem vispār nav ienākumu un viņus uzturēt. Tev nebūs konkurences-galvoju! :D

Zeltiite  A kāpēc man kādam vispār jāpiedāvājas?? Vai tad "nopietno attiecību" meklētājas tagad tā iepazīstas?? Skat. iepriekš minēto, ka " nopietnos" atstāju "nopietnajām" (un nemēģinu atņemt, jo nezinu, ko ar tādiem darīt un pat negribu) ;D

velies  Šeit, tāpat kā jebkur citur....atrast var dajebko...ieskaitot gan iemīlēšanos gan nopietnās attiecības ......un tāpat kā jebkur citur, visvienkāršāk ir padoties un atrast sev attaisnojumus vai vainu visos citos, tikai ne sevī...:D
Lai izglītotos ir jāmācās pašiem, lai uzvarētu ir jācīnās pašiem, lai iegūtu labu fizisko formu ir jāsporto pašiem un turpināt var bezgalīgi.....nevienam mūsu vietā šīs funkcijas nav jāveic!!! Portāls dod iespēju ātrāk sasniegt nospraustos mērķus, nevis realizē mērķus mūsu vietā!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu