Ja otra pusīte izklaidējas iepazīšanās portālā,tas var būt iemesls aizdomām?

Es pats arī vairs neko nemeklēju,bet neesmu ne izdzēsies,ne arī pārtraucis aktivtātes.Tā es vnk izklaidējos darbā brīvos brīžos pie kafijas.Un te jau daudzi tādi kas jau ir iepazinušies bet vienalga turpina te izklaidēties.Bet lai nu kā,tas tomēr skaitās iepazīšanās portāls.Tad vai otrai pusei var tas raisīt kādas aizdomas,ka ja sēž iepazīsanās portālā tad laikam domā piekrāpt?Nu es protams nerunāju par tiem kas te patiešām atrodas krāpšanas nolūkos.Bet VISI tak tādi NAV!!

Maribella15  Es pretrunu nesaskatu. Bet tie, kas tiek atraidīti, jo man neinteresē iepazīties un doties uz kniebienu - tie saskata pretrunas - kādēļ te piereģistrējos, bet tikties nevēlos. Tiem ir uztveres problēmas, ka ne visi grib iepazīties un ... Mani piesaista, ka ir foršas sarakstes reizēm un PA, DG. Bet īsti nepatiktu, ka mīļotais te izklaidētos tieši tāpat kā es. Laikam jau greizsirdība man tomēr traucētu...

fargo  cilveki citus vērtē pēc sevis. ir, kas vnk nespēj noticēt, ka kādam var nebūt domas ēnas šļūkt kaut kādos piedzīvojumos. netic un viss.
ne visiem ir jātic uz vārda un varbūt pat nevienam, bet kas attiecas uz cilvēku ar kuru esi diendienu kopā, vai tiešām tik slikti pazīst, ka dzīvo šaubās.
no otras puses, es esmu licis dučiem datora spiegošanas programmas, kuras sievas prasa likt, lai zinatu par vīru gājieniem internetā. telefonos un datoros. dučiem. tā, kā... tā. neuzticība ir liela un tā pastāv reāli.
mazliet filosofiski par tāda veida attieksmi domajot, es redzu to kā arī neuzticību un krāpšanu. šo spiegošanu. jā, tev ir tiesības zināt, bet tam ir kapitāla rūgtuma piegarša.

dzozefinaups  Bum,tu nebeidz spridzinaat! Nelasu jau esossos komentaarus,bet teikssu kaa to domaaju-pagriez situaaciju otraadi,tev ir miillotaa sieviete,kura tusee pa ssaadu portaalu......kaa jutiisies pats?!-izdari secinaajumus! Patiikami? nepatiikami?

Vanesa15  Aizņemtiem cilvēkiem nevajadzētu izklaidēties iepazīšanās portālos kaut vai tīri aiz cieņas pret otru. Reti kurš ir ar tik stingru mugurkaulu un imūns kā es, kas te spēj tik tiešām tikai izklaidēties un nesaindēties ar kopējiem uzskatiem.
Un trakākais pat ne tik daudz par kājas slīdēšanu, kas arī protams pretīgi un bezmugurkaulnieki agri vai vēlu iekritīs, bet par perverso vidi, kurā sačakarē visus priekšstatus par normālām attiecībām.

coldlands  Skatos ka kādai te daudz brīva laika, un neciena pret otro.

raudinja  Ja negribi sabojāt attiecibas,tad labāk izmet no prata vismaz mājās pie savas vienīgas sievietes te izklaideties!
Ienaku te kad galigi navkodarit,,,bet citadi tapat ka autobusa pietura,,paeju garām nepiesēzot ;)

Laley  Reāls batons no attiecību cilvēkiem, kas saka, ka atrodas šeit jautrībai un komunikācijai..
Iepazīšanās portālā?! Nu, common.. it kā citas vietas nebūtu kur jautroties kā TIEŠI iepazīšanās portālā..
Un tiem, kas oponēs, ka šis ir "izklaides portāls".. jā, ok.. bet ar pamatfunkciju - iepazīšanās..
Pat tie, kas lepni sit pie krūtīm - "es neko nemeklēju".. tik un tā gaida un raksta vēstules..
Tā kā.. nomainiet recepti batoniem.. 😂😂

Luusila  vanesa, te nav kopēju uzskatu,- katram tomēr savi. Un es nekā nevaru saskatīt, kādā veidā es izrādu vīram necieņu, ja šeit kaut ko palasu, pakomentēju vai papļāpāju. (Te tiešām jāpiekrīt fargo, ka katrs vērtē pēc sevis, un citādību nepieļauj.)
Arī vide nav perversa; tādi var būt daži cilvēki, bet kā gan lai tas ietekmētu mani? Man neviens nav uzlicis par obligātu pasākumu domāt kā tie, jeb viņiem pievienoties.

Luusila  Laley- pamatfunkcija var būt katram sava- pēc izvēles. Toreiz, kad te reģistrējos, iespēju izklaidēties, palasot oHo, bija daudz; tas tā tagad, kad portāls velk savu miroņa dvašu, tā izskatās, ka te nekas cits, kā fiksais kniebiens nav iespējams.
Uz vēstulēm, kas piedāvā iepazīšanos, pat necenšos atbildēt, kur nu vēl tādas gaidīt. Ja rakstītājs neliekas mierā, tad parasti pēc 2-3 mēģinājumiem pasažieri nobloķēju. Ja ir pārrunājams kas cits, tad apspriesties varam, - galu galā arī darbavietā vai uz ielas es ar cilvēkiem sarunājos, pat būdama precēta (ak šausmas, kāda izvirtība.)

Laley  Luusila.. nu, nevajag pieiet tam tik primitīvi "parunājos uz ielas, būdama precēta.." neviens tik šauri nedomā, ka precēti/aizņemti tagad VISPĀR kā cietumnieki..
Un, loģiski, ka katrs centīsies aizstāvēt savu atrašanos šeit..
Pa lielam - man diezgan vienalga ko un kā šeit dara "aizņemtie"..
Un cik man zināms - jau atpazīstot šo portālu entos gadus atpakaļ - tas vienmēr ir bijis pamatā iepazīšanās portāls.. jau tad kad agrākā jaunībā bija piedzīvojums šeit piereģistrēties un iepazīties.. 😄
bet tas, ka šobrīd šis viss ir vairumā pārvērties par "fikso kniebienu" vai "cilvēku nod...." platformu - tam gan es piekrītu..
Diemžēl.. tāpēc lauzt šķēpus kas un kāpēc šeit atrodas ir vairāk kā muļķīgi.. katram ir savi nodomi un savas domas un attieksmes.. es vienmēr uzskatīšu tā kā es uzskatu.. un mani nevajag pārliecināt un sniegt paskaidrojumus..
Lai katram jaukas izklaides.. 🌞

Luusila  Laley, man nav nekas pret to, ka cilvēki šeit iepazīstas :)))
man ir pretenzijas par to, ka viņi savas birkas piekarina arī pārējiem,- sak, gan jau tu arī...
arī mani nevajag pārliecināt par "batonu receptes nomaiņas"nepieciešamību. :)

Pillerina  Ai, Laley, tu vēl jauna, tikai 36... Vari vēl daudz dažāda lieluma batonus atrast....

Laley  Pillerina - paldies par komplimentu un īpašu uzmanību.. es tiešām vēl jauna.. un ar to lepojos.. :)
un "batonus" atstāju tiem, kuriem tie ir nepieciešami.. :D

988  Ley_Ley aka Laley - Molodec +100

Kristine_78  Protams ka drīkst

jasmina555  Bumpastik,tu jau nemaz nedrīksti pamest šo portālu,kas tad te ceps tās tēmas,ko dāmām lasīt.

Laley  Tiem cilvēciņiem, kuri traki sacepās man ir divi pavisam vienkārši jautājumi:
1. Ja jau atrašanās šeit ir tik ļoti nevainīga.. vienkārša komunikācija.. tātad tas nav nekas slēpjams - cik daudziem no jums par atrašanos šajā vietnē zin dzīvesbiedrs/-e?
Taču nav nekas briesmīgs - tikai komunicējat.. nekā slēpjama..
2. Kāda būtu jūsu pašu attieksme un sajūta, ja zinātu, ka jūsu dzīvesbiedrs/-e atrodas šādā "izklaides portālā", kurš tomēr, dziedi vai raudi, vairākumam raisa asociācijas ar iepazīšanos - vienalga kādos mērķos?

fargo  1. ne tikai zina, bet ir kopīga parole un kad guļu, redzēju ar interesi lasa manu saraksti, ne tikai te. kā tas? :) n
2. atkarībā KO dara. komunicē ar cilvēkiem? apmainās ar domām, tādā veidā aug kā personība, aizstāv savus uzskatus, mēģina argumentēt? tikai pozitīvi. es pat gribētu. bet tā nav. vismaz cik es zinu.
viena lieta ir uzticība. es uzticos, nelīdīšu es telefonā, lai skatītos kas notiek. man... tas ir/būtu ekstrēmi pazemojoši. es negrbu tam iet cauri, neuzticībai, čekošanai, pārbaudem. nekad. bet. es nepiedotu krāpšanu. es to zinu tagad, tas vnk ir kā tas ir. bet draugi, brīvība otram ir... tās ir tik daudz, cik tu vari paņemt(nelaiķa jeļcina vārdiem pārfrāzējot šai situācijai)
visumā, robežas uzvedībai nav rakstītas, bet es domāju(un man liekas zinu) ir ļoti skaidras.

Ananda_A  Neticu, ka atrašanās iekš oho liecina par neuzticību. Te tāds virtuālais tirgus placis vien ir.
Tie, kas grib krāpt, izdara to ātri un klusi bez garām sarunām sovciālajos tīklos.

stounsss  Ja nemekletu ko citu ko jaunu tad šeit nesēdētu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu