Cik ļoti vīrietis,kurš ir ielikts rāmī,vispār ir vīrietis.?

Vai arī būt rāmī,dzīvot un izdzīvot ir vīrišķīgi?

pelene  Neviens cilvēks, ielikts rāmjos, nav cienījams. Tā ir padibene. Ielikts rāmjos no partnera puses visbiežāk tiek glīts atkritums, lai tiktu pie veiksmīgā partnera labumiem, viņam jāievēro noteikti noteikumi. Divu vienlīdzīgu cilvēku savienībā šāds jēdziens nav piemērojams. Profesionālajā ziņā arī cik necik vērtīgs kadrs neļausies ielikšanai rāmjos. Viņš pats izvēlēsies kam, par cik pārdot savu darbaspēku vai dibinās savu uzņēmumu, bet ne jau ies vergot par kapeikām, drīzāk pamainīs valsti. Celtnieks/pastniece Norvēģijā pa 4 mēnešiem nopelna to, ko Maximas kasieris pa gadu. Te iepriekš minēja, ka armijas personāls ir rāmjos. Es to tā nesauktu. Tā vienkārši ir atbilstība profesijas standartiem. No laiskiem alusvēderiem bez vīrieša stājas sastāvoša armija ne tikai būtu bezjēdzīga, bet arī smieklīga.

Bleika  Te ir runa par vīrieti, kuru viņa sieviete "ielikusi rāmjos"? Esmu tādus sastapusi. No brivo sieviešu viedokļa nulles, atkritumi, bet ja abi apmierināti, kāda citiem daļa!

Gunitaa  "viirieti nevar ielikt raamii.Pat nemeegginiet.Punkts" (C)
Patiesi komiska replika. JO mūs visus nemitīgi ierāmē noteikumi, likumi, u.c.
Tad kad pārsniegsi ātrumu un Tevi noķers ceļu policija, pamēģini viņiem arkārtot savu repliku, av2, un apskaties kā tā "darbojas" ! ;))

_Krasula_  Varbūt autore runā par būrīti?? Rāmji vairāk vai mazāk ir visiem. Daži paša apzinīgi izvēlētie, citi dzīves piespēlētie. Pagaidu un patstāvīgie.

Gunitaa  Faktiski sī tēma ir piemērs, kā ar provokatīvu un pēc būtības aplamu jautājumu var izprovocēt aplamas atbildes...

fargo  kādā rāmī? par kādu rāmi ir runa?

visi cilvēki ir rāmī, pilnīgi nieviens nav ārpus, pat plānprātīgiem ir savi rāmji.

un kas domā, ka viņš nu nav rāmī, lai uzraksta tekstu, kurš ir pilnīgi ārpus gramatikas un valodas "rāmja". vai pamēģina ignorēt satiksmes noteikumu "rāmjus".

finta  Tas tik ir rāmis, ja jau pat par izdzīvošanu rāmja sakarā jādomā.. :D

Tugenots  Likumi un līgumi radīti tam, lai labumu gūtu nevis kurš katrs, bet šaura izredzēto grupa! Latvijas koruptīvā valstiņa spilgts piemērs! Visaugstākais Džini koeficients Eiropā! Es par indiāņu dzīvesveidu!
Vai vismaz korumpantu saukšanu pie taisnīgas tiesas kā Vācijā, Austrijā. Latvija pašlaik iestrēgusi 90/ajos vienā ziņā. Valsts izzagšana vēl nav pabeigta. Kad beidzot būs?

AivarsN  Zelta būrītis,vai apsardze ar mīklas rulli. Kurš ierāmējums pievilcīgāks?

kokote  Tikai un vienīgi vīrietis, kurš tur sevi rāmjos ir vīrišķīgs un visādai komunikācijai derīgs. Ja autorei tīk trakie un neprognozējamie ku kū cilvēki, tie "bez rāmjiem", varbūt nevajadzētu savu etalonu uzskatīt par ko tādu, kas vērtīgs un citiem par paraugu liekams, noniecinot adekvātus cilvēkus.

Bonny  Visi/as, kas te baigi sarāmē pilnīgi svešus cilvēkus - tiem visiem/ām attiecības ir nevis ar kādu konkrētu cilvēku, bet pašiem ar savām domformām vai prāta koncepcijām, kas pilnīgi noteikti neattiecas uz kādu konkrētu personu.

Drukājiet tālāk. Tālu tiksiet! ;)

Ananda_A  Par ko tagad satraukums? Vai par to, ka vīrietis nav tik viegli dabūjams, kā kādai gribētos?

Viņš tur ērti iekārtojies un dara, to, kas patīk. Ja negrib kaut ko darīt, saka, ka sieviete viņam neļauj.

Vīrieši nemaz tik dumji nav, kā mums sievietēm reizēm rādās.

Bonny  Ananda_A

Tā pat vien un bez maksas, gribētos mazu piebildīti:

Sievietei vīrietis nav jādabū.

p.s. ne velti saku - drukājiet tālāk... Reti kāda vai kāds "lasa" otru un vēl retāk uzdod precizējošus jautājumus, lai vispār saprastu, ko tieši tēmu autori vēlas noskaidrot.

p.p.s. dīvaina visa šitā "rakstīšana"... no tēmas "es un mans runājošais monitors"... :D

Piparkuka  Būt rāmī, dzīvot un izdzīvot (un kāpēc lai neizdzīvotu?!....) ir vīrišķīgi. Tieši īstie vīrieši uzliek un notur savus "rāmjus"- savus principus, savus uzskatus.
Darbs uzliek rāmjus un tam jāpakļaujas, jebkuros amatos.
"bez rāmjiem" jau te vazājas visapkārt- pa ielām, pa lielceļiem u.c.

havjiers  ja rāmis ir viņa paša radīts un nepiederošus viņš tajā principiāli neielaiž ,tad noteikti ir īstāks vīrietis par radījumu bez rāmjiem .

Bonny  Vai, cik maniem necilajiem ieraktiem liels rezonanse! :D
Būs te padaudz vīriešu "zāģētājas"... :D :D :D

Bonny  lielA

(drukas kļ. laboj.)

Danaja  Bonny, Tu esi kā svaigs gaiss šinī, ar savu patiesību apsēstajā pulī...

av2  Gunita, Tev gan taa domaassana reizeem....Cellu satiksmes noteikumi ir domaati lai TAVS draugs, mamma, beerns..atgrieztos maajaas ssovakar dziivi. Ja tas ir raamis, nu , nu..:((

Vanesa15  Pēdējais idiotisms kādu likt rāmjos.
Protams runa neiet par elementāro cieņu un sarkanām līnijām vienam pret otru, kad nedaudz jāierobežo visatļautība. Bet arī tam jābūt no brīvas gribas, kad vienkārši negribās būt pret savu cūkai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu