Naudas nozīme attiecībās.

Arvien biežāk nākas dzirdēt, ka vīrieši Latvijā gribot materiāli pastāvīgas,sievietes, kas varētu maksāt arī par viņiem. Bet vai viņi maz nojauš šī modeļa blaknes? Nu ja es esmu tā bagātā tante, tad es noteikti izvēlēšos maksāt par tādu, kurš apmierina manas prasības un iegribas. Respektīvi tas kuram mazāk naudas automātiski nonāk tādā kā darba ņēmēja pozīcijā. Jo nu te viss ir mans - mans dzīvoklis, mana masīna, mana nauda un ja tevi kkas neapmierina, tad ej! Būs cits! Jau sievietes vairs nevēlas ar šo samierināties, tad grūti izprast vīriešus, kas ko tādu vēlas. Tas kaut kāds stokholmas sindroms? Manuprāt šis arī ir iemesls kāpēc arvien vairāk sieviešu dzīvo vienas, jo nevēlas nonākt kāda atkarībā, labāk lētāku dzīvokli un mašīnu, bet savu. Labāk mazāku algu, bet ar cieņu, bez pazemojumiem. Tad kāpēc vīrieši grib to uz ko sievietes vairs nevēlas parakstīties? Jo sievietes dominējošā pozīcijā var būt daudz reizes ļaunākas nekā vīrieši un vīriešiem nevajadzētu vēlēties sieviešu dominanci, jo sievietes izvēlas dominēt apstākļu spiestas un tas īsti nav viņu dabiskais stāvoklis, ne jau velti dabiski viņām dots mazāk spēka.

Geisha  Pilnīgi piekrītu autorei. Lv vīrietis ir izlutināts. Ja dziļāk parok tad kas ir Lv vīrietis (liela daļa)? Holujs (dzimtcilvēks) no Vitebskas guberņas, kuram tik vien ir kā plika pakaļa un ambīcijas. Protams ir jau arī gudri, saimnieciski un atbildīgi vīrieši, bet tā ir tikai neliela saujiņa zelta kviešu pelavu maisā.

AivarsN  Katram pastiprinātājam vajag tehniskajiem parametriem atbilstošas tumbas.😁

Gunitaa  neko, kāpēc lai Juta S.izvēlētos vīrieti, ja viņai ir vīrs un stabila ģimene? :)

"Arvien biežāk nākas dzirdēt, ka vīrieši Latvijā gribot materiāli pastāvīgas,sievietes, kas varētu maksāt arī par viņiem. (C)"
Ja tā, tad viņi ir alfonsi un jāsauc īstajos vārdos, šaubos, vai daudz atradīsies sieviešu, kas vēlas attiecības ar alfonsiem!
Man ir samērā augsts ienākumu vīrietis un ja gribētu, varētu uzturēt kaut 3 vīriešus, bet nenāk ne prātā uzturēt pat vienu kaut vai tāpēc, ka normāls vīrietis nekad nepieļaus situāciju, ka sievietei viņš jāuztur (ja vien viņam nav smaga invaliditāte). Normālam vīrietim nopelnīt naudu ir pašcieņas jautājums.

scheriff  Ja nesaista personība, kura meklē siltu vietiņu uz kala, tad kāpēc vispār tādu ievērot un apspriest? Tas ir tāpat, kā doties uz veikalu pēc vīna, bet pa ceļam piestāt pie redīsiem un šķendēties par to nepiemērotību vīnogu sulas izspiešanai. Gribēt jau var uzsēsties, kārtējo reizi dzimuma nav nozīmes, bet gribēšanu jau nav neviens atcēlis. Iespējas, tas gan ir cits stāsts. Es arī vēlos vinnēt loterijā, dzīvot mūžīgi jauns un spēcīgs, utt, bet tāpēc jau nesaku ka kāds ir pie tā vainīgs, ka man netiek dots. Man ir alternatīva - čakli strādāt, rūpēties par savu veselību, sportot, kā arī saskatīt ikdienā vismaz vienu pozitīvu lietu.
Nauda nevienu mīlestību nav radījusi, bet patiesi mīlošam pārim būs labi ar to mazumiņu ko abi saliks kopā. Tiešāk - Kopā sadevušās divas mīlošas plaukstas silda siltāk, kā plaša māja, kurā pa durvīm ienāk nemīlēts cilvēks.
P.S. Tiem kas meklē itvisā grāvjus (galējības) - jums laikam patīk tur atrasties. :D

Gunitaa  Labojums: "Man ir samērā augsts ienākumu LĪMENIS"

kvarts  Par naudas nozīmi runā tikai cilvēki , kam tās naudas nav, nu vai ir tikai nedaudz, teiksim lai pusgadu bez darba var izdzīvot... ja cilvēkam naudas ir pietiekoši tad 100-200 taukšķi uz kopējā fona lomu nespēlē...

Epifanija  nē, tas nav iemesls, lai sieviete izvēlētos dzīvot viena, tam var būt pa visam citi iemesli, nav satikusi vai nesatiek cilvēku ar kuru rastos vēlme dzīvot kopā, nerunājot jau par to vai vispār atliek laiks to satikt, jo sieviete nemaz nav tik viena, cik to mālē, ja tās dzīvē nav vīrietis, patiesībā sievietes dzīvē ir viss, ko tikai viņa vien var vēlēties, tikai nav blakus vīrietis, kas būtu viņas cienīgs, tas ir tāds ar kuru ir līdzīga domāšana un vērtības kā tādas, visas mēs gribam atgūties aizvējā, būt tikai sievietes, bet pienākumi pret savējiem tuvajiem cilvēkiem mūs spēj padarīt stiprākas par pašu stipro, tādējādi vai mēs varam atslābt un būt par sievietēm? tas ir ļoti no svara, kāds vīrietis mums ir līdzās vai arī - viņa tad nav vispār...

coldlands  Smieklīgi lasīt, ka viena otra ohuja tanta, uzskata ka spētu uzturēt ne vienu, bet pat 2-3 onkas.
Ne nu ja brauciens ar autobusu uz Siguldu, saldējuma uzsauksana, bet vakariņas pelmeņi, skaitās uzturēšana, tad laikam ja, tik tad ta arī jāraksta, mol varētu uzturēt 2-3 bomzisus, ar prastu uzturēšanas programmu.

Vanesa15  Attieksme nosaka visu, ne jau cipars. Un tā ir augstprātība, kas bieži vien mēdz aktivizēties pie labiem ienākumiem. Dāmām izteiktāk. Kam tad vajag būt par suni, kam baksta vislaik acīs, ka nav porsche īpašnieks?

Nerunāju par pataloģiskajiem parazītiem, bet mūsdienu ekonomiskajā situācijā un darba tirgū visādi mēdz gadīties. Arī tā sasodītā veiksme. Kad uz labi apmaksātas vakances konkursu satiekas 50 maģistri, bet paveiksies tikai 1...

Tā kā atkal te dedzināt uz sārta visus, kas pelna mazāk par kaut kādu madmazelli, protams OHO stilā. Tad pus LV vīriešiem būtu jāaizliedz dibināt jebkādas attiecbas, kas saņem vidējo vai zem vidējās algu. Bet tur ārā tādiem lielākai daļai ir ģimenes. Un izdzīvo viņi abi tīri labi, kooperējoties un viens otru ģimenē atbalstot, nevis te gadiem vienatnē sēžot un kalstot, un brēcot, ka nevar atrast bankomātu ko slaukt.

Gunitaa  Coldland, nedemonstrē KĀRTĒJO REIZI SAVU STULBUMU UN NELIELIES AR TO! Manis pēc domā ka runa ir par saldējumiem vai pelmeņiem, - acīmredzot, Tavam redzeslokam un interesēm pāri nekas cits nesniedzas. :D Jo vairāk, ka nevienu netaisos uzturēt, neskatoties uz to, cik daudz varu atļauties.

Charmanta  Ja pieņem , ka šeit ir daudz pataloģisku parazītu ar gadiem atstrādātām metodēm, jāpiesargās abiem dzimumiem. Ideāls risinājums vismaz man...līdzvērtīgi partneri ar noteiktu pienākumu un maksājumu sadalījumu....Pricis baltā zirgā atjās...izjās..aizjās😂

Gunitaa  P.s. Priekš tam ir dzīvnieku patversmes, bērnu nami un daži citi projekti, kuriem labprāt ziedoju.

Nerons  Geiša- Pilnīgi piekrītu autorei. Lv vīrietis ir izlutināts. Ja dziļāk parok tad kas ir Lv vīrietis (liela daļa)? Holujs (dzimtcilvēks) no Vitebskas guberņas, kuram tik vien ir kā plika pakaļa un ambīcijas.
Geiša, a Geiša!pastāsti tad, no kurienes tajā LV radušās tik daudz aristokrātes, kas tos LV vīriešus tā norej?

riebekle  Šis tāds koks ar diviem galiem. Sievietes (kā diskusijas autore & Co) sūdzas par to, ka vīriešus interesē sievietes nauda, bet vīrieši sūkstās par to, ka sievietes viņus uztver kā naudas makus - jo biezāks, jo labāk. Jāsaka, ka patiesība ir kaut kur pa vidu - ja attiecībām sāk traucēt materiālas dabas jautājumi, tad jāpadomā, kāpēc attiecības vispār tiek veidotas un uzturētas - naudas dēļ? Ja tā, tad, sorry - būs nauda, būs attiecības, nebūs naudas - sveiki! Ja ir jūtas vienam pret otru, tad tiks meklēts kopīgs risinājums materiālajām problēmām un tās risinātas kopā, nevis uzkraujot to vienam no.

jadore  Sieviete jūtas izmantota, ja nejūtas mīlēta, manuprāt tam nav sakars ar naudu un kurš cik pelna. Bet es negribētu būt atkarīga no vīrieša naudas, manuprāt tādā gadījumā es zaudētu brīvību uzskatos un rīcībā.

Kurts69  kaut kā jocīgi - sievietes grib saņemt tik pat cik vīrieši, grib lai viņām ir visas tiesības, bet tai pat laikā absolūti atsakās pieņemt vīriešu dzīves ēnas puses. Ja vīrietis uztur ģimeni un sievu - tā ir norma. Ja tas jādara sievietei - oi, tas tak ir vājprāts. Mūsdienās ir ļoti izplatīts variants, kad pēc bērna dzimšanas vīrietis paliek mājās ar bērnu, bet sieva strādā. Ģimenes izvēlas materiāli izdevīgāko variantu. Neredzu neko neiespējamu, ja kāda labi situēta sieviete arī atļausies uzturēt sev blakus vīrieti - tādu, kādu pati vēlēsies. Daļai šeit komentējošo Oho sieviešu būtu jāpriecājās par jel kādu veci sev blakus, bet tā vietā te vēl prasības līdz mākoņiem. Pašas ar ko esat tik izcilas?:) Augām dienām pa sporta zāli dzīvojat? Te spriežot pēc anketām divām no trim ir kādi 10-15kg liekais svars, gadi ar nav ne 20, ne 30, plus vēl nīgras. Laiks būtu nolaisties uz zemes...

raima  :)))) Pēc laba pūra, ik katris lūra.

Cilvēki ir dažādi, ar dažādām vērtībām utt.
Ir vīrieši, kas saka, ka sievietes viņu nauda interesē- šai gadījumā mana atbilde ir "Protams, a kā savādāk?". Viss, mana interese zudusi, jo skaidrs, ka būs piesponsorējamais.
Un ir Vīrieši, kas šo tēmu neaizskar, kam prieks dalīties ar savu "mamutu". Ir "mamuts"- labi, nav- man kā kārtīgai Sievietei ir rezerves, prāts, lai sagaidītu nākošo "mamutu".

fargo  cilvēkiem vnk vajag domāt par to, kā rūpēties vienam par otru, savu iespēju robežās. domāt par mīlestību. tad daudz kas nāks klāt it kā pats no sevis. bet ja ir pat ne ienaids, bet nepārtraukta cīņa par varu, konkurence tur, kur ir jābūt jo ciešai sadarbībai starp vīru un viņa sievu, ja ir psiholoģiskie kariņi - kurš kuru pārspļaus dzēlībā, tad maz kam ir jēga un pat ja materiālā dzīve nav skarba, bet pat labklājīga, tas vienalga neko nedod, jo viss pasākums ir nolemts neveiksmei un beigām.

Trusis1983  Jums sievietem tikai nauda galva.Nekadas morales.Man pietiktu ar mazuminu,kas man ir,un lai ir laimes un uzticibas vairak.Neesmu dzirdejis pedeja laika,ka butu kada teikusi,ai ka vinai paveicies attiecibas,jo valda miers,milestiba un uzticiba.A jums te tik nauda.Ja,es nesaku ka bez naudas jau nekas nenotiek,tacu ar to pasu videjo atalgojumu ari var cilvecigi dzivot.Bet te autoram uzreiz varu pateikt,ka man tevis zel,ja tevi kads grib tikai materialistisku iesmeslu del,nevis tapec ka mil tevi.Nav istais,apskaties apkart citigak.

raina1970  Manuprat, ir pilnīgi normāli, ja cilveks, vienalga kāda dzimuma, vēlās sev blakus patstāvīgu, spējīgu par sevi parūpēties otru cilvēku. Un tas nenozīmē automātiski, ka tā ir velme uzrāpties tam patstāvīgajam uz kakla un kājas nokarināt un nedarīt pašam neko. Ta jau ir cita opera, ar savu libretu un izpildījumu. Dzīve mūs mētā reizem gana jestros kuleņos- te ir viss mierīgi un stabili, te- kājām gaisā, un ej nu sazini ko ar to visu iesakt... ja tā notiek darba un finanšu jomā-krietni vieglāk ir tikt ar visu galā, ja nav vēl jāuzņemas papildus rūpes par otru pieaugušu cilvēku .Tēmā aprakstītā situācija- vienalga uz kuru pusi- kurs ir tas uzturetajs sieviete vai vīrietis- tā ir manipulācija, spēle, sava svarīguma apliecināšana, savu smadzenpoda tarakānu čubināšana uz otra cilvēka rēkina-- un to tarakanu krietni vairak ir tam, kurš -uztur..ja nu kas..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu