Naudas nozīme attiecībās.

Arvien biežāk nākas dzirdēt, ka vīrieši Latvijā gribot materiāli pastāvīgas,sievietes, kas varētu maksāt arī par viņiem. Bet vai viņi maz nojauš šī modeļa blaknes? Nu ja es esmu tā bagātā tante, tad es noteikti izvēlēšos maksāt par tādu, kurš apmierina manas prasības un iegribas. Respektīvi tas kuram mazāk naudas automātiski nonāk tādā kā darba ņēmēja pozīcijā. Jo nu te viss ir mans - mans dzīvoklis, mana masīna, mana nauda un ja tevi kkas neapmierina, tad ej! Būs cits! Jau sievietes vairs nevēlas ar šo samierināties, tad grūti izprast vīriešus, kas ko tādu vēlas. Tas kaut kāds stokholmas sindroms? Manuprāt šis arī ir iemesls kāpēc arvien vairāk sieviešu dzīvo vienas, jo nevēlas nonākt kāda atkarībā, labāk lētāku dzīvokli un mašīnu, bet savu. Labāk mazāku algu, bet ar cieņu, bez pazemojumiem. Tad kāpēc vīrieši grib to uz ko sievietes vairs nevēlas parakstīties? Jo sievietes dominējošā pozīcijā var būt daudz reizes ļaunākas nekā vīrieši un vīriešiem nevajadzētu vēlēties sieviešu dominanci, jo sievietes izvēlas dominēt apstākļu spiestas un tas īsti nav viņu dabiskais stāvoklis, ne jau velti dabiski viņām dots mazāk spēka.

piladzoga  nu ja :D pirmspensijas bezdarbnieks izvēlas pensionāri ,kurai ir stabili ienākumi,uzturēs līdz kamēr pašam būs pensija..
Ja nopietni ,tad vīrelis BEZ ienākumiem netuvosies dāmai..tā nu tas ir

Vanesa15  Trusis1983
cepums tev. Tādēļ jau te ir pilns ar mīļāko meklētājiem/ām, ka aizskrien pie it kā labas partijas, bet vienatnē gaudo uz mēnesi, ka nav tās mīlestības un maiguma. Nav sexa un mīļuma, nav tās jaukās bučas aizmiegot vienam otra apskāvienos.
Sēdi uz zelta poda un raudi.

Ja saliek kopā 2 cilvēku minimālās algas, tie jau ir 800 eiriki, par kuriem var ne tikai izdzīvot, bet pat dzīvot tīri normāli saprāta robežās. Tad ko jūs te brēcat?

jadore  Ja saliek kopā 2 cilvēku minimālās algas, tie jau ir 800 eiriki, par kuriem var ne tikai izdzīvot, bet pat dzīvot tīri normāli saprāta robežās. Tad ko jūs te brēcat?(c)

Nu ja trīs saliek, tad varbūt tie 800 sanāk, bet no divām atskaitot nodokļus sanāk vien 551, nav te tāda leiputrija tomēr.

Vanesa15  Kurā darbā par pilnu slodzi maksā uz rokas 275,50? Tagad par 400 eirikiem ej strādāt kaut vai rīt

piladzoga  Vanesai15
https://www.lm.gov.lv/text/2525
no 2018 būs 420 eur min alga pirms nodokļu nomaksas pašlaik ir 380 eur ..liela daļa partiek no GMI kas ir 49.80 eur menesī...:D

Liete  https://www.youtube.com/watch?v=6XwYFUmW7_M

ne_meklejumos  Hm, daudz ko vēlas un jautā, bet neviens nav prasījis vai esmu materiāli patstāvīga.

miers2  Naudai ir nozīme tad, ja vīrietis jūtas izmantots. Bet ja sieviete šādu sajūtu nerada ar savu tuvumu, tad naudai nav nozīmes - es arī labprāt dalos apmaiņā pret sirsnīgumu - bet tas ir tik daudz , lai nejustos apdalīts :)

Pilskungs  Tēmu var apgriezt arī otrādi - attiecību nozīme finansiālajos darījumos !

shining  Nerunājot par attiecībām draudzīgu attieksmi, mūsdienu sievietei, kas pretendē uz attiecībām ir jāpelna vismaz kaut kas, kaut vai tādēļ, lai abiem būtu iespēja vienam otru iepriecināt ar kādu mīļu nieciņu, našķi, kultpasākumu u.tml. - neknapinoties, nediedelējot. Īpaši attiecību sākumā, kamēr finanšu laivas abiem ir atsevišķas. Tālāko scenāriju jau izšķir ķīmija smadzenēs (ja tādas ir), un, tas, vai sirds vietā netikšķ kases aparāts.

Agatem  kā var iztikt Rīgā ar 800 eur, kā te tekstā min???

havjiers  lasu un nepamet sajūta ,ka tekstā ir kļūme ,kaut kas saputrots .

Pilskungs  Agatem> ???

amoralus  Sallija! Klāj vaļā prasības! Es gribu pamēģināt! :)

Geisha  Neron! Jebkura sieviete grib lepoties ar savu vīrieti. Nu esiet tak galvas tiesu garāki par sievietēm, nosvērtāki, atbildīgāki, stabīlāki, turiet savu vārdu, nopelniet tik, lai varat uzsaukt ne tikai kafijas krūzīti papīra glāzītē bet vakariņas sievietei kura jums ir simpātiska, parūpējies, lai Tava sieviete smaidītu un tad sieviete ar Tevi leposies nevies nories un nolīdzinās ar zemi. Par ko cienīt haluju, alfonu? Te tikai pasaki, ka ir brīva vieta gultā ar hamburgeru piedevā tā uzreiz šitādi sūdbambuļi skries ka tarakāni. Kājiņas vien ņirbēs. Paskaties VP visi grib seksi par velti. Cik vīrieši piedāvā teātri, koncertu? Jūs paši vīrieši sevi necienat. Tad kāpēc, lai sieviete cienītu vīrieti kurš sevi neciena?

coldlands  ...visi grib seksu par velti....
Tātad seks tomēr ir jāpērk?

Kurts69  coldlands..., vai nu jāpērk, jeb var dabūt apmaiņā pret teātri vai koncertu. Izdevumi būs šā vai tā, jo cik var noprast, tad sievietes pašas seksu negrib...:D

coldlands  Ar tā sak likties, ka seksu viņas izdala apmaina pret tejateriem, briljukiem, restuziem......., un jo lielāka materiāla vērtība, jo skaļāk laikam šis sten seksa laika?

av2  Muusdienaas ? Liela. Bet atkariigs no abiem cilveekiem, protams.

selnija_  Pēdējos komentos no naudas līdz seksam atkal nonākuši.

Kad reiz Latvijas vīrieši sapratīs, ka sievietei priekšspēli vajag un romantiku, lai vispāŗ līdz seksam nonāktu. Kopā būšana ārpus gultas arī tā sagatavošana, ja kādam labpatīk lietot šo vārdu. Izejot ārpus mājas 90 % gadījumu nauda būs vajadzīga, jo kā iepriekš teicu: par velti nekur neko nedod. Ja pietiek ar pastaigu pa parku bez kafijas, bulkām un saldējuma, tad sanāk gandrīz par velti, jo atbraukt līdz parkam vajag, biļete uz sab. transportu jāpērk.

p.s. jo vecāka kļūst sieviete, jo vairāk romantika interesē:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu