Sveiciens! Tāds novērojums- jo tumšāks un drūmāks laiks,

jo lielākas slāpes pēc garīgā gaišuma, lai kompensētu saules gaismu! Un kā iekurināt šo garīgo gaismas avotu?- lūdzoties un lasot Dieva Vārdu!!! Un lūgties arī ir par ko! Lūgsimies par ģimenēm! Lai tās stipri turas kopā! Lai viltīgais kārdinātājs nespēj apreibināt ar saviem "labumiem", kas kā slazdi visapkàrt izlikti! Lūgsimies par bērniem, kas aug bez vecākiem, lai Dievs pieskaras viņu vecākiem ar savu dziedinošo roku, un dziedināti, tie skriešus atgriestos pie saviem bērniem! Lūdzoties mēs pabarojam savas dvēseles,.kas ir izsalkušas un kailas, ziemas salā mēs tās saģērbjam! Un paliek mierīgāk sirdij! Un neprasās kādu citu reibinošu līdzekļu, lai saņemtu labsajūtu! Ir ļoti daudz dažādu vajadzību, par kurām jālūdzas! Kuras neredzamā veidā ietekmē mūsu dzīvi un prieku! Tā lūk!

marmorakaraliene  Skarleta "Kur Tu, autor, TUMSU redzi??!:D"

Patiesi, kas tumsu redz, tas tumsā dzīvo, autor, man apkārt ir tik daudz gaismas, ka varu padalīties! Arī šobrīd! Bet pesimistam pesimista liktenis, un nekādi dievvārdi nelīdzēs.

Pillerina  Es priekš jurks ieteiktu iestāties Zemessardzē (ja vien visi normāli parametri tam atbilst).
Kas latviešu ciltis vadīja cīņās, lai būtu tā gaisma, kas mums apkārt šobaltdien? Ne jau Dāvids pret Goliātu, bet latvieša sencis ar Laimu un Pērkonu.

Pirms gada bija publikācija "latvijas avīzē" no viena LU profesora (tāds kukū pēc teksta tomēr likās ar fanātismu par militāriem spēkiem kā jurks par dieva gaismu) par to, lai sievietes izvēlas vīriešus no zemessardzes un karavīriem, jo tie esot īsti vīri un taisnu mugurkaulu.
Bet no sevis teikšu - ja arī varbūt ir mugurkauls tam karavīram, nu vismaz astes kaula rajonā ciets, tomēr - ja tas vīrietis man skandinās, ka gaismu nes kaut kāds Dāvida valdnieks un tamlīdzigi, un vēl truli pīpēs, spļaudīsies un metās končikus pēc sevis formas tērpā - tas man uzdzen drausmīgu riebumu. Lai arī varbūt ticīgais, patriots, karavīra tips un kāds tur vēl.

KostaPinta  Ir tikai viens veids kā visu vērst labāku - sāc ar sevi un izbeidz slēpties aiz vārda MĒS, jo tas ir Tavs viedoklis un skatījums uz lietām.

fargo  un ja truli ne-pīpēs un ne-spļaudīsies un ne-mētās "končikus pēc sevis formastērpā"? tīri vai interesanti, vai tas ir par pamatu imaginaram riebumam? 10.35.

Liga2  varbut beidz tik daudz lugties bet sac darit kaut ko reali. piesakies brivpratigajam darbam bernu nama vai slimnica un palidzi siem cilvekiem , tad piemeram es noticesu taviem svetajiem merkiem. ta tas skan ka kartejais sludinatajs kurs nu visus aicina pamest sis grecigas dzives labumus atteikties no materialajam vertibam velams lielako dalu ienakumus ziedot baznicai, un protams neaizmirst apmeklet iknedelas dievkalpojumus, lugties un ticet tikkai ko saka macitajs.

Pillerina  11:10 ja tiek domāts farginari imaginars, tad varētu tā būt - tas pagaidām induktīvi. Deduktīvais secinājums būtu jāpieslīpē praksē.

fargo  bet manuprat ir deduktīvi falšs priekšspriedums(presumtions), ka eksistē pīpējošs, sevī spļaudošs un sevī končikus dzēšosš indīvīds", lūk tas man liekas kaut kas imaginārs, kur jūs tādu esat redzējusi, pillerina? deduktīvi vai induktīvi? praksē?

Pillerina  Es tikai par pieredzēto praksi vien diskusijās spriežu, fargo :-)

Tātad piedzīvojusi. et ne padzīvojusi :)

fargo  labi, bet tev pašai neliekas, ka tu "mazliet" demonizē? pīpējošs, spļaudošs sevī cigeretes dzēšoss indivīds? kur tādi psihopāti ir sastopami? dzīvē? kur? vai tad nav tā, ka tu neieredzi(iespējams) cilvēku grupu un tad pieraksti tiem drūmākās īpašības, kas nāk tobrīd galvā? :)

Pillerina  13:10 - a kur izrāvi, ka esmu rakstījusi "sevī dzēsošs". Es tak pūķus neraksturoju, bet dažus vīriešu kadrus, kas nomet aiz sevis vai blakus sev končikus :-) Jā, arī tie, kas aizsargformās.
Un psihopātus vēl, par laimi, neesmu satikusi tā pa īstam.
Dēmonizēt var ienaidniekus, bet Pillerinai tādi pagaidām uzmanību nepievērš :D

Man liekas, ka, runājot par dzēšanu sevī (cik interesanti sagrozīji darbības vārdu :D), tu kaut ko jau asociē ar to cigareti, ko no vīrieša sieviete sevī dzēš, ja?

inaralaima  Man, kā īstenajam dvīnim,jebkāda sistemātiska lūgšanās šķiet garlaicīga.Baznīcas apmeklēju kā tūriste,meklēju atšķirīgo.Pēdējo apmeklēju pareizticīgo katedrāli,kur kādreiz bija planetārijs,ļoti grezna un iespaidīga.

Piparkuka  Piekrītu!..
Decembrī izteikti daudz sanāk iet uz koncertiem, teātriem, pasākumiem, visur kur braukt un visu ko just! Ne tikai redzēt, bet just:) Garīgie svētki ir decembris....

werdi2  neiesligsu laika uzlabosana pie dieva bet zinu ka miegs nak daudz vairak-saules pietrukst bet var vairak pieversties tam kam mazak laika ikdiena un ta jau ir katra izvele-vairak pieversties gimenei kam ta ir vai ari to censas veidot- paskaties -kas kino-labu -kas teatri apmeklet-kas uz randiniem aizskriet-kas davanas pameklet sev tuvajiem-normali miegaini nomierinoss laiks-tada vieta esam piedzimusi ...bet ja butu laci vispar so laiku neverotu...

piladzoga  Laiks NAV ne tumšs ,ne drūms..jāprot saredzēt peļķēs debesis,naktīs zvaigznes utt..tas drūmums kuram ir ,tam ir arī saulainās dienās :D
Tam nav nekāda sakara ar garīgumu.

JurisK  Vai kāds vairs uz pasaules zin dzīvā Dieva vardu? Vai vispār kāds kādreiz ir zinājis? Ir ļoti labi, ja spēj izvēlēties vienu no šī laikmeta daudzajiem dieviem un akli tam sekot. Bet kāpēc tāda pārliecība, ka tieši šis te ir Dievs? Bībelē ir daudz gudru domu, bet arī citās dievu grāmatās tā pat ir daudz vērtīga. Paldies rietumu civilizācijai, ka kristieši vairs nenogalina cilvēkus reliģisko atšķirību dēļ, bet vēl ir miljardi, kas uz to gatavi. Vai tiešām tu domā, ka tavs Dievs šķiro cilvekus pec viņu reliģiskās pārliecības? Nevis pēc viņu darbiem. Nedari citiem to, ko negribi, lai dara tev, cilvēkiem visiem ir kopīga māte. Nav svarīgi, ko un kā tu lūdz, svarīgi ir, ko un kā tu dari.

Rondijs  Novembrī varbūt jā, bet decembris tomēr ir gaišs mēnesis.

baluba  Dievs tēvs lai ar Tevi !
Āmen.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu