Vai vainot sevi pie taa, ka viirietis aiziet pie miilaakaas.

Ziidainim tikai meenesiitis un viirietis ir atradis niilaako.

JOHAIDI21  Mailija,vai Tu nejūties ,mūžigās "savedējas"" un padomu devējas elementā??? Un ja nu tas vīrietis ir uz pārdomu krustcelēm un saprot ,ka ir rīkojies nepareizi un atgriežas? !!!! bet Tu jau paspēji dot padomu gulties kaut vai zem tanka,ka tik taptu apmierināta šīs sievietes ego un nodrošināta viņas miesas labklājība. Atkal mūžīgās precinieku "medības" un gala rezultāts jau sabiedrībai ir zināms-" sprāguša ēzeļa ausis" !!!
lai izvērtētu reālo situāciju un izprastu savas kļūdas ir nepieciešams ilgs pārdomu periods. Ir jāapzinās savas kļūdas ,lai turpmākajā dzīvē nekas tāds negadās. žhēl ,ka paši galvenie cietēji šai procesā ir bērni nevis viņu "taisītāji "!

Piparkuka  "Ne es guleejusi, ne atpuutusies, bet viirietis tik domasja, kaa tik kur vienam aizlaizt"- pilnīgi neadekvāts vīrietis, nepieaudzis un nekam nederīga ne kā tēvs, ne vīrs!
Protams, ka viņam ir jābūt līdzās un jāpalīdz, cik var! Visi normālie vīri tā darījuši un dara arī šodien!
Dari, kā saka- sniedz uz alimentiem!! Tu galīgi neesi vainīga!
Izņemot, ja nu galīgi neļāvi viņam piedalīties visā un būt atbildīgam- par bērnu, par tevi, par dzīvi vispār. Viņš taču ir tēvs un viņam tagad jāgādā par visu. Neviz "jāaizlaižas".
Un tas jautājums par mīļāko!.... Vispār nav apspriežams:(((

Mailija  JOHAIDI21,es te necenšos kādu savest vai atvest.Pašas autores ziņā ir tas vai piedot vai nepiedot.Lai gan pēc autores tekstiem saprotu ka "mīļotais" nekādu piedošanau nav prasijis un vēl pat savā cūcībā autori vainojis.
Es tik izsaku savu viedokli,ka es nekad NEPIEDOTU tādu nodevību,pat ja ceļos kristu un zemi bučotu.Vnk būtu pretīgi...un pohig ko tur pēc tam nožēlojis vai apdomājis.

Lele  Rudzupukje...nu tad domaa par beernu, nevis par to jaakli!

_Rainbow_  Tieši un skarbi - ja vien tu neesi alkoholiķe, narkomāne, fiziska vai emocionāla varmāka, cilvēks ar dzīļiem personības traucējumiem (vai kādu citu nopietnu garīgu slimību), tad tiešā veidā autore nav vainojama pie notikušā.

Felde  Izlasiju,pat nelagi palika... Lai vai kaa-nemekle vainigos,ir tikai divi varianti-vainigo nav! vai -abi vainigi! Tresa varianta nav! Vienigi atliek velet speku un veselibu-to izturet! Lai kadi padomi te nerastos,tada situacija visi bus veltigi! Ja,piekritu Mailijas viedoklim,lai kas notiktu,nelauj ap sevi slaucit kajas-nekadas piedosanas....

Felde  Zini vienu,ja Tevi miletu,miletu ari bernu. Te nav ne viens,ne otrs. un Tev tadu .... vajag? Un ta milaka-ne pieka nav vainiga,teiksi-pieneema? ja nepienemtu-atrastu citu! Ta ir vina izvele! Speju saprast,ka Tev ir gruti,bez atbalsta,tomer-labak ta,neka saktos morala un,kas zina-fiziska ietekme. Tev ir ko milet,sargi sevi un berninu!

adalaide  Nevaino sevi !
Vnk.sakrāmē viņa čemodānu un nomaini dzīvokļa atslēgu .

Laimnese  No malas viegli runāt un dot padomus...esi stipra un rūpejies par mazuli...un nevaino sevi...

JOHAIDI21  Felde,bet Tu taču atkal piedāvā nevainīgās marijas versiju,bet nedomā par bērnu ! Jūs visi norejiet vīrieti.bet .... no pašas "cietušās" teiktā izriet,ka viss ir bijis darīts ar apdomu! Es saprotu,ka rakstiņš ir provokatorisks :-))) bet tas nemazina sabiedrības viedokļu pausšanu un to nozīmīgumu.
Man patīk viens no oho aforismiem,ka- vislētākais kontracepcijas līdzeklis ir vārdiņš "NĒ" ! ;-))))
Visu reliģiju ideoloģijās ir frāze-"Tev nebūs ticēt svešiem dieviem!" Un te mēs redzam,kad tiek aizmirti senču tikumi un sabiedrība sāk pielūgt liberāldemokrātiju. Visatļautība ,dzīve bez morāles ,priekšplānā izvirzot savu perverso ambīciju apmierināšanu,lūk kas tam visam ir gala rezultāts- vēl viens bārenis ! izkropļotas dzīves. Un visā tai murgā meklēt attaisnojumu....mēs pārvēršamies par niecību niecībām.

Saara  tēma-provokācija. sen zināms, ka vīrieša ienteresētība pēcnācēju ražošanā tieši proporcionāla sievietes , bet apgriezti proporcionāla -viņa objektīvajām kvalitātēm.
ja jau uztaisīja -neesi krokodils. ja viņam citi varianti-tātad viņš arī nav. labākais, ko var atstāt bērnam, ir labi gēni, nevis dzīvoklis Imantā vai bezpriģela lutināšana.
Zini, cik vientuļo māmiņu ir? Un viņas visas ir tavas domubiedres. Ja grūti ar naudiņām, palīdzēs sociālie dienesti. Ja Dievs deva bērnu, dos arī priekš bērna. Tātad ne jāskumst, ne jābadojās nevienai māmiņai nav.
Vienu gan nevar garantēt-ka iepazīšanās tirgū kotēsies tikpat augstu kā brīvās. Bet ka bešā nepaliksi, ja vien pati gribēsi attiecības-100% garantija!
Uz bērna tēvu dusmoties nevajag. Viņš ir nesvarīgs. Šobrīd. Nākotnē-daudzpunkte...Varbūt tu kļūsi par atzītu dizaineri, bet tā stacijas Maša noraus triperi, kā sasverās svaru kausi nākotnē, to mums mirstīgajiem neprognozēt)))))

Felde  Kad mazulis ir tik mazins,ir jabut looti stiprai,lai tiktu gala ar visu.kada jega te meklet vainigos,ir skaidrs,ka virietis negrib ne sievieti,ne mazuli.-ar varu mils nebusi! Virietis ir paradijis savu nostaju,nu-vai vinai tadu vajag?!-tikai logiski,ka nee..... un kopdzive butu elle!

Corrupt  Saara, neaizmirsti ka arī krokodili mēdz kopoties :D

riebekle  Jebkurās attiecībās ir divi. Un katram ir sava daļa un loma attiecību kopšanā un uzturēšanā. Nav nepieciešams sevi vienu vainot. Ja esi saskatījusi savu daļu vainas, tad tas ir lieliski, jo tā būs tev laba pieredze turpmākajām attiecībām, tomēr sevi vien šaustīt nevajag - mēģini piedot un palaist, ne viņa, bet sevis dēļ. Un mēģini saskatīt tajā visā pozitīvo - labāk, ka viņš aizgaja tagad nevis tad, kad bērns apzinīgā vecumā un saprot, ka tētis aiziet no mammas un viņa. Un izskatās, ka arī tevi pelnījis viņš nebija, tāpēc iedomājies, ka esi vērta vairāk un pelnījusi labāku vīrieti. :)

Drole  Klasika. Atliek cereet, ka atstaajis par pieminju jaudiigus geenus.

https://www.youtube.com/watch?v=fXTSJUnphCg

DanaL  Piekrītu Drolei, klasika...
Sieviete griežas kā vāvere ritenī, bet vīrietis (sorry, ne jau katrs, nevispārināšu) atrod saprotošu žēlotāju. 18-gadīgā vēl dzīvo ilūzijās, ka viņa ir tā īstā un vienīgā, tāpēc ir īpaši centīga. Līdz brīdim, kamēr nabaga vīrišķis atradīs nākamo sapratēju un žēlotāju.
Nevaino sevi, nav jēgas. Bez tam, tikai mēnesi veca bērniņa mammai pašai ļoti vajadzīgs atbalsts un palīdzība. Un vairāk domā par sīci, viņš joprojām vēl ir ļoti cieši saistīts ar tevi, un tavas garastāvokļa svārstības ietekmē viņa attīstību.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu