Dzīve sākas tur, kur beidzas tava komforta zona..

Varbūt tas nemaz neattiecas uz jums, jums viss dzīvē ir sakārtots un jums šķiet, ka dzīvojat vispareizāk, bet ir - domājams cilvēki, kuriem ir par šauru savā šķietamajā komfortā, kas jau vairs nešķiet komforts, bet ir komforts tuvākajiem, kā izlauzties no šī būra, ko drīkst upurēt savas dzīves kvalitātes atgūšanā vai tomēr apjaušot, ka trūkst gaisa, esat uzņēmies pārāk daudz, bet neziniet, kā ar to visu sadzīvot, neignorējot arī savas vajadzības? Ja es pazudīšu uz pāris dienām - sev vai pasaule neaizies bojā?

Torpedo  Es domāju, ka sievietēm visgrūtāk ir piespiest sevi kko grūtu fizisku darīt, sportot, svīst, aizelsties ("jo kā tas izskatīsies!":D)
Epifanija, man no pagājušā gada vīru tievēšanas spēlēm palicis prātā tas brauciens ar riteņiem no Liepājas un RĪgu. Vot, tas gan varētu būtu ekstrēmi un izvēdinātu galvu no visām dumām domām :D

Skarlete  "Trūkst gaisa" liecina par to ka trūkst naudas...un tad nu neko nemainot arī nekas nemainīsies, bet mainīšanās savukārt prasa iziešanu no komforta zonas. Uzvilkt zābakus, kuri ir divus izmērus par mazu, Torpēdi, jau ir kkas cits!:)

Luusila  Reālajā dzīvē nemēdz būt piena upes ķīseļa krastos. Varētu teikt, ka es beidzot esmu komforta zonā, tak tomēr ir arī kāds ne visai vēlams blakusefekts, lai tā laime tomēr nebūtu pilnā apmērā.

Ja kaut kas nav labi, tad izdari, lai ir labi. A ja nevari, tad nav ko čīkstēt.

leopardine  Iziet no komforta zonas ir viegli, bet reizēm nokļūt tur atpakaļ neiespējami. Un vienmēr ir arī ko zadēt, ja tu ko dari, tad riskē zaudēt laiku vai naudu un iegūt pieredzi, kas nebūs iztērētā vērta. Pārdot no omītes mantoto dzīvokli un notriekt naudu ir viegli, bet pamēģini pati māju uzcelt! Ja cilvēks visu mūžu ceļo pa īrētām istabiņām, tad par kādu komfortu var būt runa? Jau rīt izīrētājs to istabiņu var uzteikt un būsi uz ielas.

leopardine  Epifanija, ja tev vīrieša nav tad jāceļ pašai tāda nu ir tā dzīves realitāte. UFO jeb Kaspars Upacieris arī lepni aizgāja no radio SWH un ieķīlājot savu senču zemi nodibināja radio BOOM FM, teicās ka viņš riskē ar visu kas viņam pieder. Cik ilgi viņš izturēja dzīvi uz riska robežas? Drīz vien no saimnieka atgriezās algota darbinieka komforta zonā un iekārtojās pie sava senā klasesbiedra Aigara Kalvīša Latvijas gāzē par preses sekretāru :) Un tā visi te glumie salīduši Valsts iestādēs pa blatam siltās komfortablās vietiņās un vēl citus māca dzīvot. Reālā dzīve ir skarba.

Vairita  O jā, komforta zona....ir dzirdēts, ir mācīts, ir stāstīts....komforta zona, tur kur cilvēks jūtas droši ērti un pārvalda situāciju, katram ir sava tā komforta zona...vienam sēžot veikala kasē, otram sēdēt oho un PA, jo tur jūtas vislabāk, citam nemitīgi konfliktējot, un iznākt no tās nav nemaz tik viegli, a vajadzētu gan, lai paplašinātu savu komforta zonu, lai redzētu, kas notiek apkārt, lai padarītu krāsaināku savu dzīvi!

leopardine  Komentalrs par UFO bija sakarā ar to, ka radio BOOM FM tiek likvidēts.

leopardine  Epifanija, man māja nav jābūvē! Manām vajadzībām pietiek ar dzīvokli Rīgā. Man gan vēl dazus gadus kredīts jāmaksā un tas zināmā mērā uzliek atbildību, ka pilnīgi trakas lietas es nevaru atļauties darīt. Man ir jāspēj saglabāt finanšu plūsma kredīta segšanai un tur nelīdzēs ne nešanās ar velo no Rīgas uz Liepāju, ne arī pelde aukstā āliņģī. Tas ko Torpedo min ir sīkumi, grultāk ir nevis fizisko komforta zonu pārkāpt, bet gan saglabāt finansiālo komforta zonu.

raina1970  Lai būtu iespējams iziet no tās komforta zonas- tajā vispirms būtu jāieiet.. un japadzīvo kādu brīdi.. Tēmas tekstu personīgi es sapratu tā, ka- autore ir jutusies labi, darot labu ( viņasprāt) saviem tuvākajiem, un tagad ir jutams, ka tie tuvākie to uztver jau kā pašsaprotamu un ir jādara vel un vairak... kas attiecīgi paliek apgrūtinoši autorei-bet aizvien komfortablāk tiem tuvakajiem.Un autore vēlās tomēr sabalansēt šo došanu un darīšanu ar to, ka ir cilvēkam tak arī savas intereses, kuras gribas realizēt. Pieņemu , ka varēju arī kļūdīties teksta izprašanā... bet jebkurā gadījumā-- komforta zona ir tāda dzīves kārtība, kurā jūtamies daudz maz ērti, pierasti, lielākā daļa uzstādījumu ir pieņemami..kad tā ērtuma sajūt zūd, ir kaut kas jādara, lai atkal būtu forši.. tas , nenoliedzami, ir zināms risks.. bet..pasaule tādēļ boja neies,par to šaubu nav.

coldlands  Tādas komfort zonas nemaz nav, jo cilvēks vienmēr atradis sev jaunus piedzīvojumus, vai nu kāds cits tos viņam piešķirs.

Felde  Dziive sakas tur un tad,kad cilveks saprot,ka vinss nav nemirstiigs,kad mes iemacamies pienemt kritiku,atziit klluudas.priecaties par dziivi,un saviem panaakumiem -nesavienojami?-jaa,musu mentalitaatei neatbilstosi,mees cepamies par citiem,izsmejam,noliekam...taa vietaa.lai raditu piemeeru..
12.11 man jau sskiet,ka tas attiecas arii uz viriesiem! 50/50 Nav jauzsver,ka sievietes pasiivas-masiivas.... Vismaz man tada pieredze.... Es sestd.ar velo nobraucu 42km... vakar 76km Gribi teikt,ka viiriesi to dara biezzak,regularak nekaa sievietes? Man nav izdevies pierunat kadu majas sedetaaju-viirieti -piebiedroties.... :)

Drole  Amerika buutu palikusi neatklaata, ja publika joprojaam tupeetu savaas "komforta zonaas" (kokos).

Tessa  Paldies, protams, Bazhix, par tik garu uzmaniibas postu, veltiitu manai necilai personai :DD bet naksies tevi apbedinat-grutiibas mani nebiede un komforta zonu ka tadu vienkarshi neatziistu, ka jau te saciija, ta bus zarka. ja tu saskati manos viedokljos kaškji, tad iesaku nopirkt vel vienas brilles)) un pasaudzet savu veseliibu, pievershot man tik daudz sava laika. aga.

ne_meklejumos  Manā skatījumā, ja ir veselība, jumts virs galvas, vēders no bada nekurkst, tad komforts ir pāri pārēm.
Iesaku aizbraukt uz Dadaab Kenijā, tur redzēsi kur beidzas komforta zona un sākas izdzīvošana.

Bazhix  Tessa, piedod, bet jebkurš, kurš uzrakstītu to pašu ko Tu, izpelnītos manu komentāru. Tā kā nevajag sev glaimot. Cilvēkiem ir jāskaidro, kas ir komforta zona. Un ka ar komfortu (mīkstu dīvānu, labu ēdienu un silto ūdeni) tai ir ļoti nosacīts sakars.
Arī grūtību pārvarēšana var būt komforta zona. Cilvēks vienkārši jūtas labi, ja ir grūtības, kuras pārvarēt. Un ja šādu grūtību nav, tad jūtas kā no laivas izmests.

Un paldies par padomu. Brilles noteikti nopirkšu un kļūšu redzīgāks. Diemžēl man nav padomu, ko ieteikt Tev, lai Tu kļūtu gudrāka :)

Tessa  cik šausmiigi zhel, ka gudriem viirieshiem nakas lasiit negudru sievieshu komentarus, taisni jaapraudas par dazhu suro likteni :D
tikai no tava komentara ne par ko iznesu vienu-radas izdeviiba ieknabt /pasitu pa plecu/ molodec, kartiigs vecis, blakus tadam sievietei noteikti izaugs sparni.
varbut. nakamaja dziive :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu