Vīrietis nevelas precēties

Kopā esam 5 gadus. Kad runa iet par precībām, vienkāršu attiecību reğistrēšanu, uzreiz pretjautājums - ko tas maina? Bet es vēlos ğimeni un bērnus. Pietiekami ilgi jau dzīvojamies tā pat vien, bet man mērs jau ir pilns.

MonaLiza  Ja tu vēlies un viņš nē tad jāšķiras. viņš negrib ģimeni. Nav jēgas tādu pielauzt. viņš NEVĒLAS PRECĒTIES AR TEVI ! Viņš arī ir bezatbildīgs. Neciena Tevi. Tu Neesi viņam vērtība !!!Zin, domā, ka nekur jau tu neliksies,kam censties.
Tu esi tagad ērta. ja atradīs ko labāku tad vieglāk izšķirties ,ja nav precējušies.

Vari būt laimīga , ka tev ar viņu jau nav kopīgu bērnu ! Meklē vīrieti kurš vēlas ģimeni, bērnu, laulības un kopīgas mājas. Tādi ir !!!!

coldlands  Ja gan izskaidro viņam, ka velies viņa mantu, bet lai pie tas tiktu, būtu vēlams apreceties, jo savādāk būs pagrūtāk ieraut nāsī viņa īpašumus.
Domāju ka vins sapratis, un ar prieku apprecēsies.

rokons  Reģistrēt laulību, vai ne - pārskatiet MAXIMAS traģēdijas ļaužu likteņus........ir pamācoši moment. Tā lūk.

Tessa  izskatas, ka pec definicijas sievietei savas mantas nevar but vispar, ciere tikai uz nabaga viiresha mantu. Cik traki jums ir gajis pa dziivi, taisni paliek zhel.
Autorei: met mieru. Pilna pasaule ar citiem viirieshiem.

coldlands  Nu neesmu dzirdējis kad kāds vīrietis pie šķiršanas pieprasītu tantas mantu.
Arī tantas parasti precēšanos min, ka nākotnes nodrošināšanu, ja nu kas.
Tatad sanak, ka tants vēlas precēties tik, lai ierautu onkas mantību nāsis.
Kas attiecas uz nelaimes gadījumiem, tad tas ir nokārtojams juridiski, neiesaistoties vienas dienas dzīres.

anis  Lāgā nesaprotu-manuprāt nokārtot juridiski ir tikpat vienkārši kā salaulāties. Tik un tā tas ir reģistrēts juridisks akts... vienīgi-dažādās vietās.

Chris1986  nu ja, nu ja, autorei nevaicas īsti ar kopdzīvotāja zāģēšanu, tāpēc jem palīgā šejienes atbalsta grupu :D

Tessa  nevajag visas sievietes, ka teikt, pod odnu grebjonku. ja ir kopiiga manta (iegadata lauliibas laika), ta ir jadala. ja katram sava, jastada lauliibas liigums, jo cilveki (arii tantas) ir dažadi, lai taviem berniem paliek kkas konkrets, tavs, nevis kkadai tantai, ja jus kopiigi to negadajat un nepelniijat. arii otradi.
manuprat, ta butu taisniigi tikai.
bet preceties bez miilestiibas un tikai ar aprekjinu? nu nez. droši vien ir arii tadi. bet tapec par visiem cilvekiem nav jadoma vienadi.

Epifanija  kā jūs vispār iedomājieties tās attiecības, tad ir jautājums, uz ko tās balstās vai ne uz to, ka esat kopā, jo nevarat viens bez otra iztikt - ir vienam pret otru jūtas vai tomēr, tādēļ, ka ir ērti padzīvot uz otra rēķina? ...tas jau ir kaut kāds parazītisms! mīlīši, jums ir bail zaudēt mantu, bet nav bail zaudēt cilvēku, kurš jūs mīl? apriori, tad nebrīnieties, ka sievietes jūs pamet, kad jūsu dzīvē rodas krīze materiālajā aspektā, jo jūs esat viņām paši akceptējuši šādu nostāju - neviens nevienam nepieder!

jurks  Laikam gan tā varētu būt- jo ilgāk dzīvo kopā, itkā lai labāk iepazītu viens otru, kaut gan, šādu ilgstošu iepazīšanos var uzskatīt, kā cilvēki ir nesaderīgi un varbūtība, ka šī skrupulozā izpēte vainagosies ar laulībām- ir mazticama!

saulite34  Vari būt laimīga , ka tev ar viņu jau nav kopīgu bērnu ! Meklē vīrieti kurš vēlas ģimeni, bērnu, laulības un kopīgas mājas. Tādi ir !!!![c]

Ja sieviete arī atradīs tādu vīrieti,kas vēlas ģimeni,bērnus,laulības un kopīgas mājas,tāpat nav garantijas,ka viņi visu dzīvi būs kopā un būs laimīgi,un tas kopīgais bērns vīrietim varētu likt uz daudzām lietām savādāk skatīties.

Geisha  Sagājām kopā, nodzīvojām 13 gadus, izšķīrāmies. Sākuma viņš negribēja reģistrēt laulību. Vēlāk es sapratu, ka man šī laulība vairs nav vajadzīga. Kad viņa stulbību mans mērs bija pilns vienkārši saliku viņa parpalas mašīnā un laimīgu ceļu novēlēju. Vēlāk remontējot māju sapratu ka kāda laime bija ka nebiju reģistrējusi laulību. Dzīvokļa kredīts ir uz mana vārda, viņš mūžam būs mans galvotājs, jo mainīt kaut zilbi kredīta līgumā ir ļoti neizdevīgi. Maksājumi tiek veikti regulāri neprasot galvotājam ne centa.
Bet Tavs gadījums ir savādāks. Tev ir tikai 28 gadi un loģiski, ka ir laiks domāt par bērniem, par drošo plecu. Domā pati. Vēro cik svarīga viņam esi un cik nozīmīgs ir viņš tev.

lieliskaisvir  Labs jautājums!
Ir IEMESLI kapēc viņš nevēlas tevi precēt.
Bet tev taču tie būtu jānojauš, ja jau tik ilgi esat kopā.

kvarts  Nesatraucies, es tevi ari neprecētu.

Chris1986  tu tā stāsti, Epitāfija, it kā sieviete būtu baigā mega vērtība vīrieša dzīvē un viņas notīšanās radītu vīrietim baigo zaudējuma sajūtu - tipa, māja nodegusi, ne? :D

VAZ07  Patiesiba nebus glaimojosa ,labak to nezinat!

Epifanija  Chris1986 cik sievietes tevi dzīvē ir patiesi mīlējušas? Cik, izņemot māti?

anis  Nja,patiesība ir zobens abpusgriezīgs... Tādēļ arī cieņā ir puspatiesības...negribas traumēties!

fargo  nu, likumdošana un tiesu prakse laulību lietās, vīriešiem ir klaji neizdevīga. brīnos ka viņi vispār preceas kaut kādā asv vai r-eiropā. tur jābūt drosmei.

Tinga  Precēties baidās tie vīrieši, kas negrib, jeb nevar uzņemties atbildību...Gada laikā normāls mīlošs vīrietis saprot-gribu šo sievieti par sievu, jeb nē...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu