Kadel virietim butu janodrosina sievietes labklajiba?

Vakar palasiju gramatinu kadel virietim butu janodrosina materialais stavoklis sievietei un atbilde tam visam viena - lai virieties sevi attistitu personibu jo daba iekartots ka ta tam ir jabut un apmainoties ar lomam katrs dzimums sevi paklauj iznicibai ta ka virietis pelna un sieviete tere ar vienu noteikumu ka savus lidzeklus virietis ieliek tikai viena sieviete ne "dazadiba"!

Geisha  Ir 2 veida vīrieši. Ir vīrieši no dzimšanas un vīrieši kuri visu dzīvi cenšas pierādīt ka viņi ir vīrieši.
Vīrieši kuri ir vīrieši no dzimšanas vienmēr rūpēsies par medījumu, saviem bērniem un savu sievieti. Viņiem ir nepieciešama sieviete. Viņi var paši gan sarūpēt barību gan sev, gan savai sievietei. Bet viņam ir nepieciešama sieviete par kuru rūpēties. Protams, ka viņš priecāsies par savas sievietes panākumiem kaut kādā sfērā (kaut vai labdarībā). Sieviete dzīvojot ar šādu vīrieti būs gan vāja, gan sievišķīga.
Otra grupa kurā es iedalu vīriešus kuri cenšas visiem pierādīt ka viņi ir vīrieši īstenībā ir nožēlojami bābji. Viņi nekautrējas īdēt, sūdzas par sievietēm, par saviem bērniem atceras tikai tad kad viņiem ir nepieciešama palīdzība no bērniem, viņi nekad neuzsauks tasi tējas sievietei, bet pieprasīs minetu jau pirmajā randiņā. Vienkārši nožēlojami radījumi ar ierakstu pasē vīrietis. Tfu!!!! Dzīvojot ar šādu vīrieti sievietei nav tiesību būt vājai, bet viņai ir pienākums smagi strādāt un uz saviem kamiešiem nest vīrieti. Šīs grupas vīrieši arī nekautrēsies savu sievieti iekaustīt.

multi  13:44 Jānošķir sava ģimene, bērni, māja u.c, no attiecībām pusmūžā, kurās vīrietis pilnīgi neko nav parādā savai topošajai otrajais vai trešajai sievai... Esi gatava vīrietim dzemdēd bērnu, tad arī būs cita runa par uzturēšanu.

lasminaxxl  Tapēc ka viņš ir Vīrietis !

Rouzita  Var dažreiz dabūt diezgan pamatīgu aplauzienu, ja bērnu uzskata kā brīnumlīdzekli vīrieša nodrošinošai klātbūtnei... Gājēji pamet ne vienu vien sievu ar bērniem.

kokote  Kādus s...s lasi? Kroņa citāts: "lai virieties sevi attistitu personibu". Tavuprāt un vārdā nenosauktā autora un grāmatas prēt, visi tie vienpatņi ģēniji zinātnē, mākslā ar pasaules atpazīstamību ir vīrieši ar neattīstītu personību?
Degradācija "na ļico" .

kokote  Nassa, kaut ko par kritisko domāšanu un lasītprasmi esi dzirdējusi? Pašlaik aktuāla ir arī medijpratība. Varbūt, pirms ko piedāvā diskusijai, apgūsti iepriekš minēto.
P.S. iepriekšējā kļūdu labojums: "grāmatas prĀt"

burleska  Multi, 13:50, ja vienīgais iemesls, kāpēc sieviete Tev būtu nepieciešama, ir, lai viņa uzražotu Tev bērnus, tad Tev pēc pusmūža sievieti vairs vienkārši nevajag. Ja saskati arī citas vērtības, ko sniedz sievietes klātbūtne, tad tomēr rodas jautājums arī par Tavu ieguldījumu attiecībās. Un to nu jāizlemj Jums abiem- kā veidot attiecības harmoniski. Kas ir tas, ko Tu vari sniegt un ko var sniegt viņa.

Lenita  Kokote, tie ģēniji vienpatņi ir personības PROFESIONĀLAJĀ sfērā, tā nav visa dzīve - dzīve tās visaptverošajā izpratnē.
Un viņi bieži vien ir nelaimīgi cilvēki.
Tieši tādēļ arī dabā tā iekārtots, ka laimi var gūt, ja ir arī šī otra puse - ģimene.
Arī sievietes taču nav pilnībā laimīgas, ja nav bērnu, nav ģimenes.

P.S. Laikam tieši šeit ir tas vīriešu kontingents (ne visi), kuri savu egoistisko uzskatu, kā arī izglītības trūkuma dēļ (bet, kas vainīgs!), ir gatavi apstrīdēt jebko, lai tik nebūtu jāatzīst sava nemākulība (jau dzīves norieta pusē iesoļojot).
Nu, ko, dzīve veltīgi nodzīvota dažam.

multi  13:44 Pārlasi savu rakstīto! Līdzvērtīgu ieguldījumu!
Šeit meklē sponsoru, kas nodrošinās labklājību, tas nav līdzvērtīgs ieguldījums.

Fiskars  Nav jau spiesta lieta. Un labklājība jau arī stiepjams jēdziens.

preilene  Manuprāt, tādam vīrietim, kuram pašam ir svarīgs materiālais stāvoklis un kurš tiešām grib lielāko daļu sava laika veltīt, lai sasniegtu arvien vairāk, ir nepieciešama blakus sieviete, kura uzņemas lielāko daļu rūpes par ikdienas lietām, māju, ģimeni, bērniem. Un šādam vīrietim arī nav jautājumu un stresa par to, ka viņš ir galvenais (vai pat vienīgais) pelnītājs ģimenē.

Bet, pa lielam – cilvēks pēc dabas ir slinks. Ja viņš var nodrošināt SEV nepieciešamo, tad tas ir pietiekoši. Ja otrs grib kaut ko vairāk, lai iet un pelna sev pats :)


Es, kā jau sieviete, ļoti gribētu šad tad būt vāja un ļauties, lai par mani kāds parūpējas. Bet neesmu vairs bērns un labi saprotu – sapņo vien tālāk, sapņot nav kaitīgi. Haha! Un tā nu rušinu tik tālāk.

SpoguliitisTM  Kurts69! :D Varbuut pat vairaakas! :)

SpoguliitisTM  Cienu cilveekus kuri prot nopelniit naudu, skatoties kaa, un cienu par to, kaa vinju teeree. Arii skatoties kaa. Un kaa rakstiits graamataas, noteikumos, vai dazhaas galvaas - man tas ir mazsvariigi.

Piparkuka  Loģiski.
Dodot sievietei- sievai, viņš augu un iet uz augšu, kļūst arvien bagātāks.
Dot sievai, savai ģimenei- sūtība. Ne tikai sievai, protams, bet- ģimenei, visiem kopā:)

fargo  viens gadījums ir tāds, ka sieviete nestrādā un audzina bērnus, saimnieko mājā. TAD, jā!
bet!
ja sieviete strādā un vīrietis strādā un tomēr vīrietim ir pienākums sievieti visā nodrošināt, tad tas ož pēc īpatnējās līdzekļu sadales sistēmas ar nosaukumu: "no sākuma tavu, pēc tam katrs savu."

AivarsN  Vismaz garīgi,pasaule strauji degradējas. Kas kādreiz cilvēkiem šķita elementāri un pašsaprotami,to šodien nespēj atrisināt pat tā saucamie zinātnieki. Tāpēc jo jaunāka grāmata,jo mazāk jēgas to lasīt. Kad cilvēki vēl dzīvoja dabiskā vidē,gan vīrietim,gan sievietei bija katram savi pienākumi,atbilstoši dzimumam. Tagad kā fermas truši būros dzīvo pie visa gatava un nespēj vienoties,kurš par to maksās. Piedevām,būra ierobežotā telpa neļauj izpausties radoši un atrast kādu sakarīgu nodarbi. Arī izklaides iespējas tikai ārpus būra,par kurām atkal jāmaksā. Ar dabu arī saskares nekādas,nav sava dabas stūrīša. Atkal jāiet kaut kur vazāties apkārt,lai barā ar citiem tādiem pašiem,bezmērķīgi klaiņotu pa parku,vai jūras krastu. Tāpēc jau arī tā kāre pēc ārzemju ceļojumiem. Dabā dzīvodami,cilvēki paši sev iekārto paradīzes stūrīti,kuru vienmēr var uzlabot un nebūtu jātērē laiks un nauda,lai kāri noskatītos,kā dzīvo citi. Tur arī visa tā problēma,kāpēc dzīve tik dārgi maksā un tikai reti kurš viens pats spēj ģimenes vajadzības apmaksāt. Piedevām,kāpēc vīrietim vajadzētu rauties vairākos darbos,ja sieviete tajā laikā dzīvoklī nedara pilnīgi neko? Laukos vienmēr atradīsies kāda lietderīga nodarbe un neviens nejutīsies apbižots.

preilene  fargo, tas "no sākuma tavu, pēc tam katrs savu" izklausās tiiiiiiiiik sasodīti jauki :) mīlīgi :)

multi  15:42 Taisnība ir runāta. Ja kādam naudas sadale attiecībās ir aktuāla, tad esat NABAGI. Dāmas sponsoru meklētājas ar norādītiem obligātiem 1- 2000 eiro ienākumiem vīrietim, tas uz jums ATTIECĀS...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu