Dzīves plāni

Ir teiciens: "par cilvēku plāniem Dievs pasmejas". Ir cilvēki, kad skrupulozi plāno savu turpmāko dzīvi, nemaz nerunājot par dienas plāniem, bet ir tādi, kas vienkārši laujas dzīves plūdumam. Jaunībā es piederēju drīzāk pirmajiem, bet tagad vienkārši dzīvoju un neiespringstu, kas būs nākotnē.
Bet kā ar Jums? Un tie, kuri plāno, vai dzīves plāni Jums piepildās?

Geisha  Plānoju.... un dzīve ienes korekcijas. Dažreiz pat uz visiem 180*. Un tomēr patīk pasapņot.
Saplānoju veikalā nopirkt tikai maizi, bet iznāku no veikala ar pilniem ratiem. Tāpēc brīžiem nemaz tos ratus neņemu, bet iznāku ar pilnām rokam. Ar vienu vārdu --- sieviete.

Hirtella  Visinteresantākais komentārs Aivaram, kā parasti! Bet nezinu, vai piekrītu uz visiem 100%. Par tām kārtīm-tas mans moto, Aivar D:
Mīlīgs komentārs Vaukšķītim, piekrītu uz visiem 100%, kaut gan ir aizdomas, ka galu galā neraksta kopā nevienā galā)
Par tiem plāniem-es vēl ar lielu piespiešanos varu saprast tos jaunos cilvēkus, kas aizņemās uz 20 g krītu, lai samaksātu par vietu ekskluzīvā kopmītnē Rīgā, bet balva par mūža ieguldījumu stulbumā noteikti ir maniem paziņām, kur puisis braukā fabrikā NL ar to traktoriņu ar skavām, meitene vispār sēž mājās, un paņemts dzīvoklis uz krīta....Eindhovenā. Lai var Instagramā ielikt acīmredzot.
Vispār visvairāk muļķību mēs sastrādājam centienos atstāt iespaidu uz citiem cilvēkiem. varat 3 * minēt, vai viņiem tas nav paralēli.

Felde  Kā kuro reizi.varu arī ļauties neprātam...,😜 Bet.pa lielam.lietoju veselo saprātu..

JurisK  Ljauties dziives pluudumam - tas taa kaa baljkjis upee? Varbuut tiks liidz juurai, bet driizaak iestreegs krastaa vai sasuuksies uudeni un nogrims? Dievs, varbuut, smejaas par muljkju plaaniem, tik maniem tagadeejajiem koleegjiem ir labs teiciens, aptuveni tulkojot - Ceri uz dievu, bet pats neslinko. Kas vainas, ja jaunie muusdienaas aiznjemaas naudu dziives iekaartoshanai, iipashi dziives vietas nodroshinaashanai? Briinishkjiigs plaans un labs ieguldiijums, ja nav muljkji. Kaads pazinja jau ir, neko nedarot, taadaa veidaa pavairojis savu bagaatiibu par vairaakiem 10-tiem kg eu! Un taadu ir daudz. Ja ir galva, ir jaaplaano vismaz uz paaris gadiem uz priekshu. Nav psrs socialjizms, kad ucinaaja un apgaadaaja katru peedeejo slaistu un dienaszagli. Pie tam muusdienu iespeejas ir, praktiski, bezgaliigas. Un jaa, Gunitaa, es tevi neapskauzhu!:) Ja nu tik par to, ka veel pusdziives priekshaa!

Hirtella  p.s. nezinu, kā viņiem iet tagad, es jau tikai viņa māsu pazīstu, ja džeks tajā NL ir uztaisījis veiksmīgu karjeru+jūtās laimīgs, ņemu vārdus atpakaļ. LV tiešām var viegli nobraukt nabadzībā silei nepietuvinātas personas)) bet..piekritīsiet, varbūtība būt bagātam & laimīgam strādājot fabriķī ārzemēs nav augsta

Susure  Nezinu, vai to var saukt par plānošanu, bet kaut kādai vīzijai (sapratnei) jābūt par to, kur dzīvos, ko ēdīs šodien, rīt, kā par bērniem rūpēsies.
Viss ir jādara pēc labākās sirdsapziņas un ja cilvēks cenšas, tad dzīve sakārtojas. Tam vienkārši ir jātic.
Plāni?- es teiktu - virziens uz ko tiekties. Sasniegtais šķiet atkarīgs gan no paša, gan veiksmes. No kā atkarīga veiksme?- varbūt no cilvēka paša ticības visam labajam?- pozitīvo domu spēks?
Esmu dzirdējusi, ka skaļi nevar plātīties ar saviem plāniem, tad tos esot ļoti grūti piepildīt. Esot pie sevis klusībā jāizdomā un klusībā jādara viss iespējamais, lai mērķi sasniegtu.. - tas bija Vitālija Giberta grāmatā “Nākotnes modelēšana”. Vispār interesanta grāmata, iesaku izlasīt.

JurisK  Bagaatiiba - tas ir ljoti relatiivi. Taa pat kaa laime ir ljoti nekonkreeta lieta. Varbuut, ka var izplaanot, kaa es kljuushu bagaats, bet noteikti nevar izplaanot, kaa kljuushu laimiigs. Bet var izplaanot celju uz shiim abaam lietaam, pie tam, ja sasniegsi vienu, otra lieta automaatiski nenaaks klaat.

raina1970  Plānoju gan- cik kaut kas ir atkarīgs no manas darbošanās vai nedarīšanas, vēlēšanās vai negribēšanas, iespējām- visa veida.. Tur bez plāna nu būtu pamatīgā, sorry, putrā tā dzīve... Ārpus tās planošanas paliek dzīves piespēlētās iespējas a-la -surprise... Un tas ir interesanti- plānotais-kā pamats, un tas pārējais- kā putukrējums uz tortes.

meenesgaisma  Man patīk plānot savu dzīvi. Dzīve gan vieš savas korekcijas, bet pamatplānu mēģinu izpildīt. Līdz sīkumiem visu neplānoju, bet gan vairāk tādas nozīmīgākas lietas.

Asenizators  Plānot var, bet dzīvē sanāk savādāk.
Agrāk vai vēlāk, pie tā nonāk.

Nate  Kaut ko jau katrs plāno. Bet ne velti saka, ka par plānotajiem Dievs smejoties. Neticu, ka visu var saplānot, jo mēdz gadīties dažādi apstākļi, daudz kas atkarīgs no citiem cilvēkiem, nedzīvo taču tuksnesī.

Vecais_Zakjis  Man ir gan plāns A, gan plāns B, bet tai pašā laikā varu pilnībā izniekot dienu/gadus un neko nenožēlot!:D Bet domāt gan vajag un noteikti domāt pozitīvi^^ To pat vajadzētu trenēties, iemācīties virzīt sev vēlamajā virzienā!:D

kjirsis_X  riebjas jebkāda plānošana.. :)

langstinsh  Man nebija pavārmiesniek šito izlasīs
Plānot ar nabagu odu ssitējiem nevar---nu nevaršeit pierakstīties aizkaru ŠŪNĒJA
vAI Tiešām būs jāņem citas krāsas meitene...
Vienu gredzenu degunā uz mūžu..........................

vilks28  Gunita, teiciens bija , izstāsti dievam savus plānus.... . Tātad ne stāsti un viss būs ok. Bet nu liktenis mēdz būt sliktenis.:)

Minka_Runcim  to teicienu par dieva smiekliem par taviem plāniem izdomājuši cilvēki kuriem NAV izdevies !
dzīve bez plānošanas būs haoss. ja esi savas dzīves gudrs grāmatvedis tad ir iespēja , ka būsi laimīgs .

VECA_PIEPE  Bez tuvākas vai tālākas dzīves plānošanas, *vienkārši ļaujoties dzīves plūdumam*/pēc Gunitaa teiktā/ cilvēks var padzīvoties tikai neilgu laiku- nedēļu, iespējams, ka mēnesi,...i to arī šajā laikā cilvēks ir pakļauts plāniem. Arī tā, it kā bezbēdīgi neplānotā nedēļa vai mēnesis, ir ikdienišķi mazsvarīgu, jau iepriekš izplānotu pasākumu virkne, tā arī dzīves ikdienai nepieciešamu lietu plānojums.

Cilvēka visa dzīve ir viņa paša saplānota.
Ja esi ko ieplānojis un kāda iemesla pēc, ieplānotais nav piepildījies,...pat neapzināti, bet Tu plānosi, pārplānosi un izplānosi, iespējams pilnīgi kādu citu, sev neierastu plānu- ātrāku, izdevīgāku un ērtāku, lai sasniegtu ieplānoto.
Cilvēks bez plāniem= degradācijai pakļauts indivīds.

Stika  Viena otra te tik tālu aizplānojusies, ka tā arī mētājas emigrācijā. "Gudri. --st nav malku cirst !", odnako.😀😎

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu