Ja otrs/a aizgāja pie cita/tas-KAS VAINĪGS?

Vīriešu uzskats ir-"sučka ņe zahočet,kobeļ ņe skočet"tātad vainīga ir dāma ka ir tāda šmara.Nu un protams vrb dažs labs tam citam iedod pa purnu un nomierinās.Dāmas atkal (ne vnm bet lielāko ties)vaino to otru sievieti ka tā ir vainīga-ka pavedināja,aizvilināja prom no ģimenes,ja ne viņa tad tak viss tik pat skaisti turpinātos.Un tad tik nu dod vaļu savai fantāzijai kā lai to veci dabū atpakaļ vai nu vismaz ja nedabū-nervus kārtīgi pačakarē!
Tāds priekšstats radās skatoties psiholoģiskās filmas"Poņjat i prostit",kas uzņemtas pēc patiesiem notikimiem.

Felde  22.17 neviens neko nevar nocelt,ja taa tiesam ir-tad gaajejs to veelas... Un tas vai taa,kas nocel,nav pie vainas,drizak tas,kas paliek majas viens,ja reiz neapmierinaja partneri! Nevar vainot treso....-JO,nebus konkreti sii cilveka,bus kads cits! Ja ir gajeejs-aizies,ja majas ir kads,kas nesaista-aizies! Kad vienreiz sapratiisiet,pieaugusi cilveki lemumus pienem pasi! Ir divi cilveki kopdziive-un TIKAI vini ir atbildigi par notiekoso. Vainojiet sevi,ja paliekat vieni! Un,ja vazannkki pienemat atpkal-vainojiet sevi,ja vins turpina ap jums kaajas slaucit! Bus aitas-bus cirpeeji! Nevienu nevar paraudzinat,ja izvelies partneri,reekinies,ka nav vainiga ne sievasmate,ne viramate,ne kaimini! Viss!

multi  Kas vainīgs? Ja sieviete aiziet, tad vīrieša radītā neciešamā ikdienas rutīna. Ja vīrietis aiziet, tad daikts biksēs vai mīļākā, kas nocēla.

AivarsN  Man daudzas pārmet,ka man bijušas trīs sievas. Taču man nav bijušas mīļākās,jo man tas nav pieņemami. Sievām nebija tik konservatīvi uzskati,laida pa kreisi un aizgāja pie citiem,kuri vairāk solīja,nezinu vai deva. Pēdējā vairākas reizes ir lūgusies atpakaļ,saka ka mīlot. Bet es neticu cilvēkiem,kuri jau vienreiz nodevuši. Dzīvot ar vienu partneri,bet regulāri krāpt,tas skaitās normāli. Taču censties dzīvot ar vienu un pa īstam,kaut vai iepriekš tas nav izdevies,tas jau ir kaut kas nosodāms? Liekulīga tā mūsdienu sabiedrība. Tāpēc vairs nemēģinu veidot jaunas attiecības,bet nodarbojos ar citām,vismaz man nozīmīgām lietām.

Chris1986  Tā jau ir - viņas apmēram visas ir vienādas. Ja iepazīta viena, nav jēga vairākas reizies kāpt atkal uz tiem pašiem grābekļiem - tāpatās nekas nebūs citādāk

jurks  Vainīgs- ko mēs ar to domājām, kādu sodu nospriežam? Kāda jēga šim Strastbūras procesam??

ZeeBee  Ja ir jānorāda uz vainīgo, tad nenoliedzami vainojama ir trešā iesaistījusies persona!
Viņa jebkura gadījumā drīkst arī pateikt nē, tādējādi neiesaistoties attiecību trijstūrī. Bet viņa iesaistās dažādu iemeslu vadīta, un visbiežākais iemesls ir banālais sekss !

anastasija79  Nebija tā īstā dzirkstele starp pāri ,kam jaiet lai dodās ,laimi meklēt citā dārzā....nedrīkst apturēt tādu .

Chris1986  nu, cilvēks jau vienmēr savu rīcību kkā attaisnos - "Nebija tā īstā dzirkstele" - labais! :D :D :D

Felde  13.17 vai sevi dzirdi??? Kautko tik tizlu var teikt tikai nelidzsvarots cilveks! Iedomajos,viens no diviem pienem lemumu mainit dziivi,iet pie viena,otra,divdesmitaa,simtaa-visi atsaka.... Be tas,kurs palicis gaidot-tik paarlaimigs-ar varu noturejis... nu taads panaakums! -neaizvietojams. Bet tev neienak praataa,ka esi tam cilvekam pretigs???! Un vins meklee sev miilu partneri? Lai kas tas nebutu-sieviete,virietis! Meklee vien vainu sevii!!!
Aivarin,tas attiecas ari uz tevi-meklee vainu sevii! Visi,kas paliek vieni,kurus pamet,kuri kluust nevajadziigi-passi,tikai pasi! un neviens cits! Kautvai tapec,ka apprecejat staiguli-ar nodomu mainit,vai piesiet ar bernu,vai ietekmet,nopirkt,..... Katrs pats veido savu dziivi,ja neizdevas vienreiz,maacies no kluudam,no dzives pieredzes. Nesanaca divreiz-analizee,kaaaaapeec??! Macies! Bet nevaino kaadu! Tikai passi!

uzplanaledus  Vīriešu uzskats ir-"sučka ņe zahočet,kobeļ ņe skočet"tātad vainīga ir dāma ka ir tāda šmara.(c)

Šito vajag pārtulkot.

AivarsN  Īstā civilizācijas vēsture tikai labi ja par 10% atbilst tai,kura šodien atzīta par oficiālo. Vēsturi vienmēr raksta uzvarētāji, lai attaisnotu savu rīcību un paceltos uz pārējās vēstures notikumu fona. Dzīvojam ļoti skarbā laikmetā,kad garīguma un morāles normu vietā jau no skolas sola tiek mācīts egoisms,izlaidība un citas destruktīvas morāles un darbības normas. Šis ir lūzuma punkts,kad no zemākā degradācijas līmeņa,ir atsākts evolūcijas process. Grūti pateikt,cik procentu no visas sabiedrības tajā jau ir iesaistījušies,bet man zināmi daudzi tādi cilvēki. Tāpēc ticu,ka viss vēl nav zaudēts un mums kopā izdosies. Sistēmas populārais sauklis:,,Sāc ar sevi!" Tas vairs nestrādā. Cilvēki vairs netic,ka strādājot tikai ar sevi,var ko pozitīvi ietekmēt šajā pasaulē. Arī sistēmas rupors baznīca sludina pakļauties un zemoties, lai citiem tevi vieglāk pakļaut,aplaupīt,izmantot utt. Cilvēki nav gatavi gaidīt viņsauli,kad tur labāki būs. Viņi grib dzīvot cilvēka cienīgu dzīvi te un tagad,nepieļaujot noziedzīgās darbības pret sevi un sev tuvajiem. Tāpat arī attiecībās,jo mazāk tiks atbalstīti visi tie faktori,kuri grauj ģimenes,jo stabilākas tās būs. Līdzīgi kā ar auto ceļiem. Jo kvalitatīvāki tie būs,jo ilgāk kalpos automašīnas un nevajadzēs veikt dārgus un sarežģītus remontus, lai novērstu ārējo apstākļu radītus bojājumus. Nav jēgas spriedelēt par iemesliem,kā un kāpēc mūsu tālie senči veidoja ģimenes,kāda loma tajās bija vīriešiem un kāda sievietēm,jo patiesā informācija ļoti traucē sistēmas ģimenes iznīcināšanas plāniem. Tikai tāpēc tiek sludināti visi tie murgi par neizglītoto sabiedrību agrāk un tumšajiem viduslaikiem. Patiesībā viss ir gandrīz tieši otrādi. Senie cilvēki neko nezināja par datoriem un internetu,bet par ģimeni un cilvēka cienīgu dzīvi viņi zināja daudz vairāk,kā šodien mēs.

ieva03  Nu gan bumcikam vairs nav tā īstā saskaņa ar savu mīļoto,ka meklē jau vainīgo.

rabinovics  viena pagale nedeg

ZeeBee  16:34, ka Hanss Kristians Andersens nobāl Jūsu priekšā!

AivarsN  Hanss Kristians Andersens nespēj sacensties ne ar mūsu politiķiem,ne vēsturniekiem,nemaz nerunājot par medijiem. Dažādu tautu teikās un pasakās tad jau ir daudz vairāk patiesības,ne kā mums ikdienā mēģina iebarot oficiālie ziņu avoti.

ZeeBee  16:34, kad Latvijā tika atcelta dzimtbūšana, nemaz nepieminot īsto civilizācijas vēsturi? Jāpiekrīt, ka patiesi dzīvojam ļoti skarbā laikmetā ari vēl šodien, kur katram kurš noniecina mūsdienu tehnoloģijas ir brīva pieeja mikrofonam, kurā ir iespējams viegli iebļaut tā, lai dikti tālu skanētu, tādējādi apmierinot savu nepārvaramo kāri uz klaigāšanu! :)

Eheeei  Mana pieredze rāda, ka, ja sieviete ļoti grib un cenšas, var dabūt jebkuru vīrieti, cits jautājums, uz cik ilgu laiku, un vai viņai maz to vajag... kurš vainīgs? A vot nezinu, un zināt negribu....

AivarsN  Vai kāds maz ir aizdomājies, kāpēc dzimtbūšanu atcēla? Ne jau cilvēku labklājībai to atcēla,bet lielo parazītu ērtībai. Toreiz dzimtcilvēki strādāja tikai sava saimnieka labā,bet valstu vadītājiem un lielajiem naudas maisiem no tā nekas neatleca. Tagad cilvēks brīvi vergo gan sava saimnieka labā,gan valdības uzturēšanai ar tās augošajām vajadzībām,gan banku un kredītiestāžu labā,gan lielo starptautisko korporāciju labā. Nevienam pat nav jādzen ar pātagu,jo cilvēks ir spiests to darīt vēl efektīvāk kā dzimtbūšanas laikā. Tāpat kā toreiz, daudziem pat nav savas pajumtes,bet ja ir,jeb kurā laikā to var zaudēt,ja nespēj samaksāt nodokļus,vai ja mājoklis atrodas vietā,kur lielie parazīti izdomājuši ko būvēt,vai izrakt. Brīvā valstī personīgais mājoklis ir neaizskarams,tā ir vieta,kur ģimene jūtas pasargāta,var iegūt sev visu nepieciešamo,droši laiž pasaulē bērnus un ir laimīgi. Tieši tāpēc tik daudzi nespēj nodibināt ģimeni,jo nav drošības sajūtas. Tur arī iemesls dāmu prasībām pēc materiāli nodrošināta vīrieša.

Felde  Aivar,neviens nekad par to nav aizdomajies,jo tik gudru smadzenu-nu vienkarssi-nevienam nav! Tu esi fenomens!!! kurs nespej parkapt laikmeta domasanai,plus-vel argumentee viedokli-nu tik plassi,ka neko jaunu nepasaki! Tavi teksti visi ir vienadi-zombesana,verdziba,paklausana,plus vel-neuzticigas sievas....-kuras nav ieraudzijusas dimantu mirdzam....
Tas,ka esi gana vecss,varetu but plusinss,ja vien nebutu miinuss! Dziives pieredze izdailo cilvekus,bet,izradas-ir ari iznemumi! Piedod! nevareju nepateikt..aciis duras!

AivarsN  Jā,var dzīvot arī tā. Cieši turēties sistēmas rāmjos,darīt visu ko liek,domāt tā kā vajag,priecāties,ja izdevies pakampt lielāku kumosu,bet par pārējiem pilnīgs po. Vai pārfrazējot,-godīgi plūkt zāli,ticēt ka gans un suņi rūpējas par tevi tāpat vien,kautuve ir sazvērestības teorija,bet šis aploks ir labākā vieta pasaulē, sevišķi,ja izdevies citai aitai nocelt sulīgāko zāles kumšķi.😃

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu