Ofigets???

Es reti kad ienāku OHO un pārsvarā tikai dēļ PA un tiešām izdodās uzzināt kaut ko jaunu.Līdz šim es par tādu MGTOW-kas tulkojās kā "vīrieši kas iet savu ceļu" nebiju neko dzirdējusi,bet tagad te ir uzradies kaut kāds"foršākais sludinātājs" kas it kā cenšās apgaismot nenobriedušos vīriešu prātus un pasargāt no ļaunajām,alkatīgajām sievietēm kuras vispār tiek pasniegtas kā kaut kādi bezjūtīgi monstri-kuru vienīgais mērķis ir kādu nabaga naivo veci aptīrīt,nu ja ne māju paņemt,tad vismaz izkrāpt dārgāko kafiju ar dārgāko bulciņu:D un pretī neko neiedot-domājams uzreiz gultā nelekt kamēr nebūs pietiekoši daudz sapirkts kafijas ar bulciņām!Kad vēl bija tas laiks kad iepazinos bija daži tādi iepazīties gribētāji kas lika skaidri saprast ja uzaicina uz restūzi tad kājas noteikti jāpapleš!Protams tika uzreiz pasūtīti tālēs zilajās un arī labus "komplimentus"dabuju par sevi dzirdēt.bet ne par to ir runa-runa ir par to ka ir vīrieši kas piebalso ka jā..jā..tas vecenes tak ir alkatīgas sučkas,bet paši tajā paša laikā atrodās iepazīšanās saitā ar statusu-vēlos iepazīties.Tad nu pasarg dievs sievietēm ar tādiem iepazīties,lai tad tiešām MGTOW-IET VIEN SAVU CEĻU un nečakarē prātu tiem kas tiešām vēl tic un vēlās izveidot patiesas,cilvēsiskas attiecības jo tas IR IESPĒJAMS!!!!Arī pati un tieši te esmu tās atradusi un ne es vien.Un visiem man zināmiem cilvēkiem viss ir OK.Nu a jautājums ir tāds,Kāpēc vīrieši kas apriori ienīst sievietes un arī otrādi(ir arī sievietes-nīdējas)tomēr meklē kaut kādas attiecības da kaut vai seksuālas.NU LAI TAK TĀDI IET SAVU CEĻU un netraucē citiem!

Orchia  Reds, a kas par trikiem un kas neies cauri?- esi mega bagāts, ultraslavens, kosmiski skaists vai tev ir nereāli liels?

Orchia  Dēls, tu vēl par jaunu tam, nu lai kko redzētu 🤣

coldlands  Tam es piekritu, es vēl par jaunu, lai vecuma marasmā kristu, un raudātu dēļ tēmām un komentāriem.

_Krasula_  "kas it kā cenšās apgaismot nenobriedušos vīriešu prātus "/c/
-----------------------------------------------------------
Diez vai šajā portālā ir daudz tāda vecuma vīriešu, kuriem šādā veidā var ietekmēt/mainīt uzskatus. Pamatā jau tie sakņojas bērnībā pieredzētajā ģimenes modelī un personiskajā pieredzē.

Kāpēc vīrieši kas apriori ienīst sievietes un arī otrādi(ir arī sievietes-nīdējas)tomēr meklē kaut kādas attiecības da kaut vai seksuālas./c/
----------------------------------------------------
Nezinu, vai ienīst. Vienkārši transformē savu personīgo negatīvo pieredzi vai pozitīvās neesamību, iespējams, apvienojumā ar krāšņu kompleksu buķeti.

Forsaakais  Mailija. Tu runā nevis par faktiem, kas ir pausti, bet gan par to, kurš tos ir pateicis, mēģinot viņu vēl kaut kā aizskart vai diskreditēt. Tā ir diezgan tipiska un primitīva manipulācija iz sieviešu ikdienas arsenāla. Tās lietošana neliecina par diez ko augstu intelektu, drīzāk par pretējo. Mani tas nekad nav aizskāris ( ja nebūsi iepriekš pamanījusi). Es nerunāju par savu pieredzi. Es runāju par faktiem, statistiku, pētījumiem un atziņām. Un tie visi ir nepatīkami, jo atklāj patiesību par to cik nelabvēlīga ir likumdošana vīriešiem, cik nelabvēlīga ir tiesu prakse vīriešiem, cik daudz problēmu un risku rodas stājoties laulībā, puse no kurām tiek šķirtas ( tīra statistika), pie tam 70% gadījumu šķiršanās iniciatore ir sieviete. Man nav sliktas pieredzes, bet es redzu, kas notiek apkārt un, kas notiek ar tiem, kuri nedomā, bet naivi paļaujas, ka "viss būs labi". Tu saki par kādiem resursiem ir runa? Da par visiem - māja, nauda, laiks, darbs. Kādus vīriešus sievietes meklē? Kā likums - ar pēc iespējas lielākiem resursiem, pēc iespējas bagātāku! Ja tu domā, ka tā nav, tad tu pati nepazīsti sievietes. Ir ģimenes, kur sieva pelna vairāk? Jā, bet feministes saka, ka tādas ir ļoti liels retums. Un tā ir taisnība. Pie tam, tādas ģimenes, ja dominējošā ir sieviete, seksuālā plānā ir nelaimīgas. Vispār dominējošām sievietēm vadošos amatos ir problēmas seksuālajā jomā. Pirmkārt jau tāpēc, ka dominējošā režīmā esoša sieviete nav seksuāli pievilcīga, tā jau ir bāba, otrkārt, viņas instinkts meklē kādu, kas būs stiprāks nevis vājāks par viņu ( mazāk pelnošs vīrs instinktīvā līmenī netiek cienīts, viņš tiek uztverts kā vājāks, tāpēc viņa viņu negrib ar sirdi un dvēseli, bet bērnu aukli vajag, tāpēc viņa viņu pacieš), bet stiprākiem par viņu viņa a priori neinteresē, tieši tāpēc, ka nav seksuāla.

Ievinjata  Kāpēc sievietēm būtu nabags jāmeklē? Tas jau ir dabiski, ka abu dzimumu pārstāvji meklē cilvēku ar labām cilvēciskajām īpašībām un turīgu. Vīrieši arī pašaizliedzīgi meklē tikai trūcīgas?

rinkulis  Foršākajam... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=tGjuPJskNRE

Orchia  Kaz´i, kaz´i, kas labāks infantilisms vai marazms 🤣
Re, Forshaakais ar marazmu pat lepojas, mācies, dēls ☝️

riebekle  Man šķiet, ka mēs katrs esam tādi sava ceļa gājēji. Jo katram ir savas paša izvēles, pieredze un katrs pats pa savam tiek galā ar dzīves laikā uzkrāto attiecību rūgtumu. Kādam tas krājas un krājas, un krājas un pāraug pastāvīgā neapmierinātībā un nicinājumā pret citiem, cits savukārt to rūgtumu palaiž vai transformē kādās citās emocijās.

Orchia  Par kādiem faktiem tas sirmgalvis Forshaakais murgo? Atbildēji pa punktiem, kādi ir tie apdraudētie vīriešu resursi, izņemot nekontrolēto sēklas noplūdi?

Chris1986  Eu, veči, klausiet Karkādi - ja jūs nerunājiet tā, kā patīk sievietēm, tad jau ir emocionālā vardarbība pret visu viņu dzimumu! Viņai ir ļoti nepatīkami te nākt un to visu lasīt! Bet viņa vienlaga ir stipra .. un nāk un lasa! :D

CoCoSan  Hihi, kur ir tie veči, ar suņuģīmjiem un plikām irsām profilā? 🤣🤣🤣LOL

Forsaakais  Mailija. Da labi, vari man nemaz nestāstīt, kā tur ieguldās "abi". Paskaties kaut vai uz tādu lietu kā dāvināšana. Ko dāvina un, kas tiek sagaidīts no vīrieša un ko sievietes. Vienkārši veic aptauju un tu redzēsi tādu marasmu, ka maz neliksies. No vīriešiem tiek sagaidītas dārgas dāvanas, kā zeltlietas, dārgas smaržas, jaunākie Aifonu modeļi, ideālā gadījumā jauna mašīna, vienvārdsakot, viss, kas dārgs ir viņa pienākums un viņa mīlestības mērs. Savukārt, ko dāvina sievietes vīriešiem? Kā likums kaut ko lētu un nevajadzīgu, zeķes, čības, lētu odekolonu, cita vispār uzskata, ka uzdāvinās "sevi". Nav tur nekāda līdzsvara vai salīdzināma. Tā arī dzīvojam. Ja par kopīgu darbu, tad feministes uzstāj, ka sievietes nav nekādi virtuves kombaini un seksa rotaļļietas, viņām nav nekādu kopīgu darbu, lai vecis strādā, ja grib pa reizei dabūt atalgojuma seksu. Un, jā liela daļa tādas arī ir - pašas kopuškās un trenuškās nicina savus nabadzīgos vienaudžus un tajā pat laikā sapņo par bagātnieku, kas viņu no tās kloākas izvilks un iecels saulītē, tāpēc, ka viņa esot "princese", kura "radīta skaistai dzīvei ne smagam darbam". Sievieti, kura nav inficējusies ar feminisma ideoloģiju smagā formā, šodien atrast ir ļoti grūti. Tāpēc visas ir derīgas tikai īslaicīgām attiecībām un arī tad kā minēju, stingri ievērojot drošības instrukcijas. Par seksu nav jāmaksā ar "atbildību". Sekss nevar būt prece. Tas ir fizioloģisks process, kam ir jānotiek vienīgi uz abpusēju simpātiju pamata. Tiko sekss ir prece no sērijas es tev došu, ja tu mani aizsargāsi un dosi naudu, tad tas pazemo sievieti, un es teiktu arī vīrieti, jo tas liecina par to, ka pret viņu nav nekādu simpātiju, tāpēc viņam ir "jāpiemaksā" ar papildus bonusiem tai sievietei. Tas nav normāli.

jotuns  Nosaukums nav svarīgs, bet tendence ir acīm redzama - pēcnācēju un ģimenes veidošana aizvien lielākai daļai galīgi vairs nav prioritāte. Ar jaunākajām tehnoloģijām arī seksam bez reāla cilvēka tiri labi var iztikt. Tad priekš kam mocīties? Ietusēt un paseksot var tāpat, bet dzīvot kopā - tas prasa pārāk daudz upuru ;)

Forsaakais  Mailija. Nav tādas "savas sievietes", jo neviens nevienam šajā laikmetā nepieder. Jau rīt viņa var nebūt "tava" ( sk. šķiršanās statistiku). Par kopīgo ģimenes budžetu arī varam parunāt. Tas, kas tiek noklusēts - tur nekad nav 50% pret 50% ieguldījums. To kopīgo budžetu lielākoties sastāda vīrieša ienākumi. Bieži vien sieviete savu algu uzskata par savu personīgo, bet vīrieša par "kopīgo ģimenes budžetu". Tas būtu normāli - ģimenes izdevuiem ieviest kontu, kur kopējā summa dalītos 50% pret 50%, bet pamēģini to pateikt kādam, tevi uzskatīs par nenormālu, lai gan tas būtu tikai godīgi. Par seksu nav jāmaksā. Un prostitūtas nav jāpērk. Ja vīrietis nevar/nemāk pavedināt sievieti, tad sevi nav jāpazemo ar kaut kādām ielenēm. Neticu, ka nevar atrast sev sievieti seksam. Lai gan eksistē uzskats, ka ielene ir lētāka nekā civillaulībā vai pat īstā laulībā esoša sadzīves prostitūta, kura "dod´, ja izdarīsi kaut ko labu vai nopirksi kažoku. Tas, manuprāt, ir pat zemāk par to ieleni.

CoCoSan  Klasiskā alfona teorija uzdzīvot uz sievietes rēķina- paņemt sev interesējošo un notīties pie nākošās donores 🤣👍

Raivis_1977  Dzīvē nekas nav (tāpat vien)! Un arī morālās apziņas kults ir disponējams dažādās faktūrās!

Raivis_1977  Pat nav nozīmes nedz Tēvā, ne Mātē! Bet nozīme ir tikai tevī (pašā)´!
Es nāku no tālas, - tālas pasaules. - Un tāpēc man ir viegli celties, kāpt un iet! =)
- Tik vien tā vietā jūtu mīksto liego sniegu, kas vien tik gurkst un guļ!
Un tā katram, ar neatlaidību it visā kas ness Cieņu, atbildību, pašcieņu, siltumu attiecībās un nezaudēt tās nekad un nekur!´ ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu