Attiecības ar vairākiem/ām

Šī man tāda pēdējo dienu pārdomu tēma.
Runājos ar vienu cilvēku un mēģināju saprast, kas mani mulsina.

Tas, ka mūsdienās vienam/ai ir vairākas attiecības paralēli - tas nav nekāds ne jaunums, ne pārsteigums.
Tas, par ko es īsti netieku skaidrībā - cik daudz vienam ir jāzina par otru?

Ar domu - ja otrs cilvēks ir tikai viens no daudziem, bet to nezina. Vai ir godīgi turēt viņu neziņā? Cik liela ir mana atbildība par to, ko otrs domā, jūt, uz ko cer?

Piemēram, ja es veidoju paralēli attiecības ar diviem vai vairākiem vīriešiem, bet ļauju katram no viņiem justies kā vienīgajam - vai tas ir godīgi? Un es te nedomāju konkrētus solījumus. Solīts nekas netiek, bet tiek ļauts otram cerēt.

Ja neprecētam vīrietim ir vairākas dāmas, kuras vienu par otru nezin, kurai katrai viņš velta konkrētu savas dzīves laiku, vai viņam ir jāinformē, ka viņas ir vairākas?

Vai nesanāk, ka nepasakot līdz galam, nodaram otram pāri? Atņemot zināmā mērā izvēles iespējas. Jo taču kaļam plānus, ceram un ilgojamies pēc kā vairāk. Vai ir godīgi otru turēt piesietu, ļaujot viņam cerēt uz mums, skaidri zinot, ka nekas vairāk nebūs? Vai nesanāk, ka nelietīgi aizņemam otra dzīves laiku, nedodot iespēju otram izveidot savu dzīvi...

Felde  :) nujau....naziit,nekasies... ir cilveeks,un ir dziivnieks..... -un instinkti....
...taa ir taa atskkiriba....cilveekam nepiedien seeklot visas,kas kust un llaujas..... :)

Dzhaz  galvenais ,lai butu sekss un par pareejo var mierigi neuztraukties! jo veelak var iznakt nozheelot nevis par to,ko izdariiji,bet gan par to ,ko vareeji izdariit ! :)

riebekle  Geisha, kad attiecības kļūst stabilas? Var taču būt stabilas ar visiem 10. Vienu dienu tās ir ļoti stabilas ar vienu, nākamajā dienā tikpat stabilas ar kādu citu. :D :D

CoCoSan  Par to nav daudz jāsatraucās, vīrieši vnm piedomā klāt to ko varēja izdarīt

Relita  godīgi??? Ja cilvēks pats jūtas godīgs pret sevi, tad var tik pucēt vaļā kaut vai n-tajiem/n-tajām. Ja atļauj laiks, resursi utt. Bet agrāk vai vēlāk būs vēlme "uzstokaņitsja" un tad jau būs jālemj pašam vai ar monētas palīdzību, vai +/-. Kas katram tuvāks, lai pieņemtu lēmumu!

Geisha  Riebeklīt, kamēr nav gredzens pirkstā tikmēr esi brīva, neapgredzenota.

Primavera  Kamēr neguļ ar visiem, tak var tikties kaut ar piecpadsmit vienlaicīgi.

Sirmaistrusis2  Gredzens jau arī vēl nav cilpa😂

RRAGANA  Nedari otram to, ko negribi, lai dara Tev! I sjo!

elfu_mazulis  Skatoties kādas attiecības, ja, piemēram, seks bez saistībām, tad nekas nav jāzina par to, kas notiek pārējā dzīvē. Galvenais, lai abas puses saprot attiecību statusu vienādi. Lai nav ka viens domā viss virzās uz laulībām, kurās citi netiek ielaisti, vai tic, ka uz diviem krēsliem reizē nenosēdēsi, a otrs laiž brīvajā režīmā. Visnegodīgāk ir neatbildēt uz tiešu jautājumu, kas vispār notiek un dot otrai pusei veltas cerības.

Baigi nopietni sanāca :)

Sirmaistrusis2  Piekrītu

VECA_PIEPE  uz to #21:27
...dari otram to, ko negribi, lai dara Tev tā, lai tas otrs nezin, ka Tu to dari! I sjo!

uz to #21:29
Sekss bez saistībām arī ir saistības, kurās abas puses nekad nesapratīs attiecību statusu vienādi,...ja šādas saistības nebūs darījums par maksu- naudā/graudā.

RRAGANA  uz to #21:47
Ačgārnā morāle nestrādā. Viss, pilnīgi viss agri vai vēlu atklājas! Līdz ar to, pēc nezūdamības likuma, katrs dabon atpakaļ to, ko pelnījis/devis citam/darījis citam. Bumerangs. I sjo!😁

Epifanija  Man uzreiz pateica, ka nebūšot viens no vairākiem, lai pati izvērtējot situāciju, ja vēlos attiecības, nebūšot te nekas tāds: šuri-muri.. vienu pateikšu uzreiz, ja sieviete netiek iepazīstināta ar sev tuvajiem cilvēkiem, tā teikt radiem, tad vīrietis nedomā nopietni un pastāv iespēja, ka nav vienīgā, jo vēl nav pieņēmis izšķirošo lēmumu, kaut arī jau ir bijis kaut kas vairāk...

pomerance  sauciet kā gribat, bet tā ir maucība un viss

anis  Kauliņi ir mesti-Rubikona pārieta ,tā noteica Cēzars... bet tas bija Cēzars ne ļurba,kas valkājas uz visām pusēm. Galvenais ir saprast,kad tas brīdis iestājas,lai kāds smagi neviltos.

Virgo  Krāpt viens otru var tikai laulāts pāris...ja sieviete un vīrietis nav savstarpēji laulāti, tad tas saucās kastings....

Tinte  Maldās tie, kuri domā, ka uzticība ir tikai pēc altāra. Ja nav līdz tam, tad nebūs arī pēc tam.

Piparkuka  Vairāki var būt, ja tas ir tikai sekss... un nav iesaistīti citi cilvēki- draugi, bērni, ģimenes, vecāki. Ja viss ir iesaistīts un visur (jebkur, kaut kur) iet kopā ( ir pāris), nekādi nav godīgi iet ar vēl kādu. Loģiski.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu