Attiecības ar vairākiem/ām

Šī man tāda pēdējo dienu pārdomu tēma.
Runājos ar vienu cilvēku un mēģināju saprast, kas mani mulsina.

Tas, ka mūsdienās vienam/ai ir vairākas attiecības paralēli - tas nav nekāds ne jaunums, ne pārsteigums.
Tas, par ko es īsti netieku skaidrībā - cik daudz vienam ir jāzina par otru?

Ar domu - ja otrs cilvēks ir tikai viens no daudziem, bet to nezina. Vai ir godīgi turēt viņu neziņā? Cik liela ir mana atbildība par to, ko otrs domā, jūt, uz ko cer?

Piemēram, ja es veidoju paralēli attiecības ar diviem vai vairākiem vīriešiem, bet ļauju katram no viņiem justies kā vienīgajam - vai tas ir godīgi? Un es te nedomāju konkrētus solījumus. Solīts nekas netiek, bet tiek ļauts otram cerēt.

Ja neprecētam vīrietim ir vairākas dāmas, kuras vienu par otru nezin, kurai katrai viņš velta konkrētu savas dzīves laiku, vai viņam ir jāinformē, ka viņas ir vairākas?

Vai nesanāk, ka nepasakot līdz galam, nodaram otram pāri? Atņemot zināmā mērā izvēles iespējas. Jo taču kaļam plānus, ceram un ilgojamies pēc kā vairāk. Vai ir godīgi otru turēt piesietu, ļaujot viņam cerēt uz mums, skaidri zinot, ka nekas vairāk nebūs? Vai nesanāk, ka nelietīgi aizņemam otra dzīves laiku, nedodot iespēju otram izveidot savu dzīvi...

Letija  Tinte pateica ļoooti labi!

Epifanija  Lai būtu uzticība, vispirms ir vajadzīga mīlestība, bet cilvēki jau to nesaprot, grib uzticību, bet kam - tukšam gaisam?

Mailija  Es arī piekrītu Tintei,ka ne jau nu tas zīmogs pasē nosaka būt vai nebūt uzticīgam!Tā ir tikai paša izvēle čakarēt to otru vai nē!

preilene  Tad, kad satiekam cilvēku, kurš mums patiešām patīk, pārējie draudziņi atkrīt paši no sevis. Vismaz man tā ir noteikti. Un es neesmu vainīga neviena priekšā, ja man viņš nepatīk.

AivarsN  Cilvēka uzvedību nosaka viņa saikne ar savu dvēseli,jeb augstāko būtību. Ja šī saikne ir labi attīstīta, cilvēks visās situācijās vadās pēc savas sirdsapziņas. Kam šī saikne darbojas vāji,rīkojas pēc sabiedrības noteiktajām normām,vai iegūtām zināšanām. Par cik mūsu Zemi pagaidām vada būtnes,kuras tā īsti nepieder cilvēku rasei un tāpēc tām vispār nepiemīt tāda funkcija kā sirdsapziņa,tad sabiedrības normas tiek mērķtiecīgi pazeminātas,bet izglītība ierobežota līdz primitīvai pasaules uztverei,materiālisma robežās. Parazītiem vieglāk kontrolēt un izmantot primitīvas,neizglītotas un patstāvīgi domāt nespējīgas būtnes,aktivizējot to primitīvākos instinktus. Tāpēc cilvēku rīcība un pasaules uztvere ir tik ļoti atšķirīga. Viens otru galīgi nesaprot un apsaukā par idiotiem.

Felde  Aivar,idiots nav lamuvards! Un taa nav apsaukassana! Idiots-ir cilveks ar psihiskam nepilnibam....un tos,kuriem cilveciba ir svessa,medz uzvesties kaa lopinni,vai citaadi novirzijussies no cella...(sektinieki...piemeeram) -drossi saucami par idiotiem! Zem ssii var palikt arii gariigu nepilnibu!
Starpcitu,arii tavos tekstos-fraazes;-par zemi vala buutnes.... paraziiti kontrolee... un liidzigas-tavaas teemas deklaretaas-ari tulkoju kaa aizkkeri.... Un nevajag apvainoties,ja lietas tiek sauktas istajos vaardos! Kapec gan cilveekam butu jasaprot kads,kurss uzveds kaa lops?! -taads vienkarsi ir idiots! Tas attiecas ari uz ssis teemas tematiku...nu lops-vaislinieks tiek izmantots kvantitaatei. Cilveks ir sapratigs,un vajadzetu spet atskkirt,un kontrolet savu riicibu!

coldlands  Felde, tātad viss kas man ir svešs es varu saukt par nepareizu, un cilvēkus, kas dzīvo pēc tāda modula, par idiotiem?

av2  konkurence uztur kvalitaati. Ne jau tiissaam jaakraapj to, ko paiistam miili, bet jaasaprot, ka neesi vieniigais, vieniigaa uz ssiis planeetas, tas gan! Izlaidiisies, samaksaasi ar ragiem.Attieciibas ir jaakopj, jaauztur dzirkstele utt
Abpuseeji tas darbojaas. Paskatieities, kas biezzi notiek, kad cilveeki apprecaas. Viirietis saak dirneet ar alinnu pie telluka, sievietei.... kleitinnas vairs neder nemaz , un sex....kads veel sex ,peec kaazaam..... ? :(

Felde  Nee,neiet runa par svessu..-te ir izglitosanaas iespeja, Bet,piemeram-sexot ar daudziem partneriem-paraleeli..tas nav normali! Piemeram,laist pasaulee bernu,tad teikt,ka taa ir sievietes probleema-tas jau ir idiotisms.... Cilvekam ir praata spejas-analizet,maacities,saprast.... Dazzadiba ir vajadiiga,bet,lai dazzadotu sso pasaul un savu dziivi,nav jakllust par tirlinnu!
Te cilveeki norej viens otru,aizstaavot kautkaadas poziicijas,bet,uz katru no taam,var paskatiities no cita griezuma-un saprast,ka nav tikai viena taisniba,un es to speju piennemt,toties,ir personaazzi,kuri tikai iecikleejas uz vienu,un tas liecina,manupaat,pat praatinnu... :)

coldlands  Man jau škiet ka tieši tu ieciklējies uz kaut ko vienu, un centies noriet tos kas nepiekrīt tavam dzīves modulim.
Nevaru saprast kur problema, ja kaut kur tur, pilsēta Z kāds onka Jāzeps guļ ar divām tantēm, kāpēc tas skar tieši tevi felde, kāda sakara tu viņu sauc par tirlinu vai idiotu?

AivarsN  Ja cilvēki neatbalstītu zādzību un paši ar to nenodarbotos,tad varētu iztikt bez slēdzenēm un signalizācijām. Tāpat,ja sabiedrībā būtu nopietnāka attieksme pret attiecību veidošanu,izpratne un līdz ar to atbildība par ģimeni,tad tāda negatīva parādība kā krāpšana,atkristu pati par sevi. Stabilas ģimenes ir stabilas valsts garants. Lai netraucēti varētu izzagt un iznīcināt valsti, vispirms tiek iznīcinātas ģimenes un degradēta sabiedrība. Viss šajā pasaulē ir saistīts, tāpēc nevajag vismaz piedalīties kopējā zara zāģēšanā,uz kura sēžam.

uzplanaledus  Ja veido attiecības ar diviem/ām paralēli, un tas nav darba kolēģis, čau 1., čau 2., tas tas ir negodīgi pret šiem cilvēkiem, un šādu attiecību veidotājs/a arī reāli nav neko vērts.

coldlands  10:52, par ģimenes vērtībām var sprediķot cilvēks kurš ir saglabājis ģimeni.☝

mierigais1  Domāju,nevar justies kā vienīgais,kamēr nedzīvo kopā,un tad arī...ir pieredze...:)

Felde  09.54 mulsina mani staigulli..kuri staigaa upurim liidzi-no punkta A- lidz punktam B,lai nokllutu punktaa G... Lai tevi mierinaatu-vel vairak mani mulsina staigules! Es neiecikleejos,esmu elastiiga,un biezzi pat aizstaavu citadi domajosos,un biezzi esmu viriessu pusee! Bet paargudros-dziives dauziitos,nudien saucu par tirlnniem!
10.52... pikriitu coldland,par vertibam lai runaa tie,kuriem taas ir sveetas! Kuri ir noturejussi to ggimeni-gods godam! ...un es to driikstu! :) Un vienmer buussu par vertibam,ciennu,sapratni!
-lai butu vienigais-ir daudz jaiegulda.kaa teica av2... Un taa ir taisniba! Cilveki nolaizzas....nekopj sevi,iedomajas,ka ir vieniigie-tad neaizstaajami,bet taa nav! Vieniigi-esmu par godiigumu-pasaki-viss,tu mani neapmierini,un tad skrien mekleet citu! Un nozzelojami glleevs ir tas,kurss to nepasaka,bet skraida paarnesadams slimiibas.... Nozzeelojami!!!

Geisha  Kad Tu pērc kleitu uz piemērīšanas kabīni taču neej ar vienu, bet savāc iespējamās 4 -5. Uzlaiko vienu. It kā nekas, otra uz pakaramā smuka, bet galīgi garām uzvelkot, trešai krāsa nepiestāv, utt. Tieši tāpat ir ar vīriešiem. Viens labs gultā, bet reti sūdīgs raksturs, otrs burkšķis, trešais mazās devās paciešams, cits viss ok, bet skops kā maita, utt. Laiks iet un nav laika utoties ar vienu. Tātad savācam vīriešus (iespējamos kandidātus) un kā laikošanas kabīnē - kas der vienā pusē (no šiem pieņems galīgo lēmumu), kas neder to ārā.

edding  100% piekrītu 11:27.
11;58 , Tev tiešām tā arī ir teikuši-tu man nepatīc un uzskaitījuši visus mīnusus. Šausmas. Man pietiktu ar mazu, mazu mājienu lai notītos un aizmirstu.

Silve  Omg! Vai tiešām ir laiks tikties ar vairākiem?

uzplanaledus  Redz kā, Geiša, dažādi darām. Es uzlaikošanas kabīnē ņemu vienu, mans izmērs, mana krāsa, ja nu neder, to nolieku un panemu citu, bet biežāk nepaņemu neko vairāk, jo es jau biju izvēlējusies, kas man patīk, ja neder, tad neko.

LaskovijMerzavec  Nju Geiša, es piemēram, zeķes nemaz nemēru, izmērs un aptuvenās vajadzības ir zināmas, ko tur mērīt???


... uzvelku un nākošā dienā jau velkam citas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu