Alimenti

Vai alimentu atcelsana buutiski neuzlabotu LV demograafisko staavokli ,jo sobriid terors pret nelaimigajiem teetukiem valsts meerogaa bremzee ekonomisko attistiibu un palielinaas aalaviigu sieviesu skaits ,kuras sevi velta tikai darbam un bezjedzigai sedesanai sociaalajos tiiklos ,taa vietaa lai audzinaatu nakosos nodoklu maksataajus videeji pa 4-6 gab uz galvinu .

Katra  bet kas tev no tā par ieguvumu, tā, kura sevi dēvē par rainu?
par tēmu nezinu, bet...sociālos portālus vajag atcelt. Lai feiki dodas ar ieskrējienu kurš radīt jaunas apģērbu līnijas, kurš studēt politoloģiju, kurš nokārtot eksi optikā, kurš -pastrādāt pētniecībā medicīnā

bumpastiks  13.14 Man zel viriessu,kuriem tavaa,un tev liidzigo eenaa-naakas ciest.... nozzelojami,ka ir taadi viriessi ka tu,kaa autors....C)Felžuk,ko tu te patstāvīgi nodarbojies ar demagoģiju a?Tev tak vispār vairs nav ko satraukties ibo reproduktīvais vecums jau sen kā ir garām!Labāk domā kā mazbērniem zeķes adīt nevis nožēlot te svešus kungus ar kuriem tev nav nekāada sakara un par kuru dzīvi tu vispār neko nezini!:)
A tas ka ir nekaunīgas dāmas un kungi,tas ir fakts!Nu šoreiz ir runa par dāmām,jo nu IR TĀ ka daudzi vīrieši maksā alimentus ne par saviem bioloģiskajiem bērniem.Vai tas ir taisnīgi?Domāju ka nē!

CoCoSan  Nu pscēc, jautājums reanimatalogam, smadzeņu trepanātoram un lobopatonomologam - un cik var nopelnīt uz alimentu rēķina??? Mljin, tu pat kaķi nevari atļauties uz diviem ar savu kolēgu, ko skaitat svešo piķi?

AivarsN  Es domāju, ka vairums vīriešu tomēr grib normālu ģimeni un arī bērnus. Kā viņš var paredzēt, kā turpmāk uzvedīsies viņa sieva? Varbūt viņa būs mīloša, uzticīga sieva un laba māte viņu bērniem. Bet kur teikts, ka neietekmēsies no sabiedrības un sliktām draudzenēm, nesāks krāpt, neliekoties ne zinis par ģimeni? Agrāk tiesa pie šķiršanās tādus faktus ņēma vērā. Tagad jeb kurā gadījumā, bērni paliek viņai un lai cik labs tēvs, viņš savus bērnus faktiski zaudē. Pat ja godīgi maksās alimentus, tāpat uz bērnu atbalstu vecumdienās nav ko īpaši cerēt, jo ikdienā kontakta nebūs un māte var darīt visu, lai noskaņotu bērnus pret tēvu. Ko darīt vīrietim? Ņemt cilpu, iet klosterī, vai kļūt par sieviešu nīdēju vientuļnieku? Protams, ka visbiežāk viņš tomēr centīsies visu sākt no jauna, dibinot jaunu ģimeni. Un vai viņam tamdēļ nav tiesību gribēt vēl bērnus, kurus beidzot varēs izaudzināt pats? Pēc dažu feministu domām, vīrietim savas dzīves vairs nedrīkst būt. Visu atlikušo dzīvi ir jāveltī bērniem, kuriem viņš ir svešs cilvēks un bijušajai, kura viņu ir nodevusi un turpina ņirgāties. Par vairāk pelnīšanu, tikai nevajag! Godīgs darbs šajā iekārtā tiek ļoti zemu atalgots un ne jau visiem piemīt apbrīnojams talants, radīt to, kas citiem nav pa spēkam. Taču negodīgā veidā iegūt līdzekļus, daudziem neatļauj sirdsapziņa, kaut arī likumi tagad atļauj gandrīz jeb kādu naudas pelnīšanas veidu. Par lauku iedzīvotājiem vispār ir garš stāsts, kāpēc šī alimentu sistēma ir galīgi garām. Tur liela daļa labklājības tiek nodrošināta ar savu darbu, bez naudas un arī bērni tajā parasti iesaistās.

raina1970  Katra--- par kādu labumu runā- ta arī nesapratu, jo izteicu savu viedokli par tēmā doto uzstādījumu.. Un domāšanu -vēl neviens atcēlis nav. Reizēm nav tik patīkamas tās domas un secinājumi, bet-- tāda ir dzīve.. Cilvēkam ļoti patīk pārcelt atbildību par savām izvelēm - dajebkam, dajebkur-- jo ta ir vienkārsi- viegli un patīkami, tikai ne pašam apdomāties pirms darīšanas..

Piektdiene  raina, a cik tu viņam maksāsi par klausī;šanu taviem ieteikumiem? Reāli-cik? D:)
CoCoSan, tādiem sūdiem, kas izstudē par latviešu nodokļu naudu, lai ārstētu ģermāņus tikai tāpēc, ka tie maksātspējīgāki, vajadzētu vispār aizliegt vermstīties tēmā par finansēm latviešu soc saitos! D:)

Felde  Bumccik,a testu uztaisiit nespeej? Kas jums ir ar to domaassanu?
Pie visa sievietes vainiigas,bet,izraadas,pasi ta neko nespeejat! Nu riikojieties! Dariet! kur probleema.....

Tessa  nu dak ne tikai testu, prezervatiivus ar nezin, kur japerk. kam tadiem vairoties?

CoCoSan  Da labi, Piektdiene, arī par šo tēmu esmu izteikusies pietiekami skarbi. Un tomēr, tiem, kam sava senīluma un demences dēļ liegta iespēja ārstēt ģermāņus tikai tāpēc, ka tie maksātspējīgāki, vēl nav povods sev galvā uzmaukt kroni spaiņa lielumā.

Piektdiene  tu gribi teikt, ka visi ārsti, kas palikuši LV, ir dumji? nu rībena zini

AivarsN  Tak lai tie kosmopolīti aizbrauc. Tā notiek nācijas pašattīrīšanās. Tikai lai nebrauc vairs atpakaļ, kad viņus no turienes padzīs.😄

CoCoSan  Gribēju teikt, ka piedēvē sev godu, slavu un kompetenci, kas neatbilst reālijām. Ja par katru nostrādāto lažu uzvilktu uz liesta uz pārsimts tūkstošiem eiro, droši vien ātri piezemētos un atcerētos visus medicīnas institūta konspektus, ipio.

Orchia  Bekas ne bekas, bet atšķirībā no tevis, sirms nav ne augšā, ne apakšā.

Rulete  Aivar, kāpēc padzīt vistu, kas dēj zelta olas, t.i. strādā par summu, par kuru negrib ģermāņu iedzimtie (tie visi uz CH, USA, oki, pat NO der). Gudrāk tādus ir paņemt un iejūgt uz visu atlikušo darba mūžu, neaizmirstot pieslēgt nekam nevajadzīgām apdrošināšanām un dārgiem īres namiem. ja ir kandidāts a la "paļci vejerom" , to vēl var uzspraust uz dārgas dzelžu kastes līzinga, tā sakot, lai pavisam droši, ka vergos, kamēr atmaksās. Nu, tas tā īsumā.
janisqwerty, man patika E.Radziņas citāts no Vella kalpiem -"pirms zodz, paskaties, vai ir vērts"

AivarsN  Jā, uz tā jau balstīta kolonizācijas politika. Iznīcināt vietējo ražošanu, pievākt dabas resursus un aborigēni tad paši labprātīgi dodas trimdā, uzticīgi kalpojot okupantiem par pieticīgu maizes riecienu līdz mūža galam.

Rulete  Esmu tava fane, Aivar. (ņeblagodari, neko no Tevis nevajag)). Tu vienā teikumā raksturoji postpadomju telpas likteni šodien! Un arī daudz kam Tevis iepreikš teiktajam piekrītu.
Vēl par DE aizmirsu piebilst, ka godīgus strādniekus tā izjāj ar milzu nodokļu nastu. Salīdzinot ar ko manis pieminētās brīvprātīgi obligātās apdrošināšanas tāda figņa vien ir.
Un par tām varbūt manis pašas netīši izraisītām negācijām DŅ ārzemēs sakarā. Neviens neskauž, ka jūs pelnāt DE! Un ja jūs par LV nodokļu naudu izstudējāt, lai pelnītu tur, pat tad neviens neskauž. Ja ar jums tur neviens vācu portālos nekomunicē, un jūs vēlaties runāties oho.lv, laipni lūgti! Bet ja pie visu šiem iepriekšminēto faktoru summas jūs vēl te lienat dižoties ar saviem ienākumiem un apņirgt LV DŅ, tad pareizi būtu jūs abus divus izbanot uz visiem laikiem ar visiem jūsu nikiem. Mums pašiem iekš LV pietiek tādu Adamsu ģimenīšu, kas divatā uz seksa portālu nāk, lai morāli iztrāstu iepazīties gribētājas :)))
Bez tam ir profesijas, kurās strādājot ārzemēs tā pārdošanās vēl vairāk duras acīs-medicīna, reliģija, tiesu vara
Labāk īslaicīgi pastudēt tieši ārzemēs, lai strādātu savā zemē, bet tās ir tikai manas domas

raina1970  Piektdiene-- ļoti savdabīgs jautajums. Atkal jautāšu-- kādā sakarībā man būtu jāmaksā kādam par to, ka X ieklausītos un vel arī rikotos pēc maniem padomiem? Ta ir brīva izvēle -vai ne. Ja skatījums uz situāciju ar kādu nesapas- tatad ir varianti- vai nu jāiet katram savs ceļš, un jameklē cilvēks ar līdzīgu redzejumu.. vai arī- pašam/-ai jārikojas tā, lai situācija risinātos, tā kā uzskata par pieņemamu.. Kā labāk-- kā nu kuro reizi..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu