Vai vajadzētu atcelt alimentus?

Tētis ir nevis tas, kurš uztaisīja, bet tas, kurš uzaudzināja. Tā domā abolūtais vairākums sieviešu un daļa arī vīrieši. Faktiski tas nozīmē, ka, ja šķirtā sieva, kurai tiesa ar lēmumu atstājusi bērnus, atrod sev jaunu vīrieti, kurš ir gatavs veidot ar viņu attiecības/kopdzīvi/ģimeni un ar to pašu arī uzņemties atbildību par viņas bērnu apgādāšanu un audzināšanu ( jo, ja mīlēs sievieti, tad iemīlēs arī viņas bērnus), tad iepriekšējais vīrs jeb bērna bioloģiskais tēvs būtu atbrīvojams no alimentu maksāšanas. Sevišķi, ja viņam ir liegta iespēja tikties ar tiem bērniem ( bijusī neļauj) vai viņš pats nevēlas, jo materiālo atbildību par šiem bērniem ir uzņēmies sievietes jaunais vīrs vai cilvilvīrs. Vai šādu loģiku nevajadzētu iestrādāt Civillikuma attiecīgajos pantos?

arikot  siva, pamēģini. Ka neiznāk pašai zobus skaitīt uz roku pirkstiem.

vaitiesam  Man atkal jautājums tam tantam, kas te vaid un kunkst par prezervatīviem.
Vai kājas atplešot ar prātu domājat?
Parasti onkam pārmet domāšanu ar apakšējā stāva galvu, bet pašas savas smadzenītes pakustināt, ja jau bērnus neviens negrib, ko tad ļauj onkam ienakt ciemos bez gumijas?

LaskovijMerzavec  Ja kādreiz oho bija kniebēju un kniebjamu sieviešu saits, tad tagad tajā ir palikušas vairs tikai mieles...

Ņerkstīgi, visādi izmantoti tirliņi...

vaitiesam  17:01 ja jau tu esi šeit, tad arī pieskaitāms pie izmantota tirlinja?

Reds  Nu bet kāpēc sievietei piekrist ka par viņu un viņas bērniem rūpēsies un būs atbildīgs tikai viens vīrietis, ja var to dabūt no diviem vīriešiem?

Tēma ar šo pašu virsrakstu te jau vismaz trešo reizi iet. Nu nemainīsies tur nekas bez kara vai citas krīzes, kad cilvēki beidzot atkal sapratīs ka nenopirkt bernam aifonu līzingā nav nekāds pasaules gals un vispār pirkt telefonus līzingā ne tuvu nav "citiem skauž ka es varu to atļauties, bet viņi nē" = tu meitiņ nevari to atļauties, tāpēc jau pēc tam bimbo ka telefonā aiziet pāris reizes vairāk naudiņas kā pārējiem cilvēkiem un bērnu nevar uzturēt par pusi pieauguša cilvēka algas.

Siva  arikot? kāpēc domā, ka mana metāla stanga nepāršķels tavu tukšo pauri??? Bet pasūtīt palīdzību arī varu. Tad dabūsi ribās 4 reizes vairāk, nekā tavi pakalpiņi būs man paspējuši-tāda mana takse. Take it or leave it
debilka

Felde  16.36 cik gan primitiva domaassana! Un kurss tad speej izmeeriit-cik llooti viirietis censsas...-seededams gultaa? ar alinnu? vai attaisnojoties,ka laukos nav darba? vai,ka laukos jau neko nevajag,ko izaudzee-to aped,un pietiek! Nopietni? Un sievietei jaasamierinaas ar jebkuru kretiinu? arii ar tadu,kurss palaizz rokas? ja sit,tad miil.... Kuraa gadsimtaa tu dziivo,alucilveek? Un par taam passnaviibaam-ja nav vairs nekaa cita ko dariit-izklaideejies! Psihiski neliidzsvarots cilveeks ko taadu dara,ja netieciet galaa ar savam emocijam,mekleejiet paliidziibu,nevis biedejiet tuviniekus.... Kurss izdomaajis,ka viiriessi ir stiprais dzimums???

vaitiesam  Felde, vienu sparingu?😂

elfu_mazulis  Likumam ir vienalga uz jūsu romantiku. Likums aizstāv vājāko. Un tas nav vīrietis vai sieviete. Tas ir bērns. Tā kā liecieties vienreiz mierā. Katru mēnesi trīs reiz par vienu un to pašu.

Felde  :) var jau meegginat..
Bet bez noteikumiem... :) :)

vaitiesam  Dabūsi štanga ka nemetas.
Onkas vienmēr ir bijusi spēcīgāki, tik emocionāli vājāki, bet neizrāda to ka tantuki ar punkjiem un asarām, patur sevi, vai dalas ar pasauli, radot gleznas, statujas, dzeju, zinātniskus darbus, tas mol onkas arī gudrāki.

Felde  ...revanss-ssopings,uz izturiigumu... :) :)
Nu,kurss ssoreiz? :)

av2  Protams, ka apprecot sievieti ar beernu, tu uznnemies pilnu atbildiibu par abiem. Reekkinaat maaki vismaz? Ja nevari pavilkt, esi miikstais, nav ko preceeties.
Oficiaali atcelt alimentus ? Nu ja sieviete apprecaas otreiz, hmm, un beerna teevs officiaali atsakaas no taa beerna sava , es domaaju, ka sava deriiga doma tajaa ir.

tracer  Oho frontee viss bez izmainjaam..mediibas uz pilnu klapi..izteelojos kaa sieviete vulgaris izkraasojusies.spilgti..iisos svaarkos.ar skropstaam pieaudzeetaam gaida kad alnis garaam ies.bet mezhi kluust arvien tukshaski.atlikushi maz alnju..tad nu kaskiigas paliek taas mednieces..vajadzeetu ar likumu taam jaunuveem aizshuut ciet vienu vietu.lai nevairojas..arvien pretiigaakas liekas sievietes ar savu merkantilismu.un taadas praktiski visas.vusmaz oho

Felde  05.11 iesien tur mezglinnu,un nebuus probleemu!
Zinaama taisniiba jau ir tevis teiktajaa,un tomeer,apprecas divi,bernu laizz pasauee divi,atbildiibu uznnemas divi! Smagaako nastu iznes sieviete-izneesaa,dzemdee,ziidainis,lielaakoties,ir uz sievietes pleciem,un nestaastiet,ka ar mazu beernu ir viegli! Tie naudas pelniitaaji-jums pat ir vienkaarssak-no riita aizgajat,vakaraa atnacat...esat piekusussi,lieciet mieru... bet sievietei-taa maajas nasta,rutiina,raudoss beerns...Jums to nesaprast! Un tad,jus saakat meklet mierinaajumu citus..... Iznaakumi dazzaadi! Un,lai vai kaa-atbildiiba gulstas uz abiem,tad nu sanaak,ka mierinaajumuatradaat,bet finansiala atbidiiba paliek!
Veelreiz-no laba viira,viiriessa,bernu teeva-sieviete prom neiet!!!!
Vaajais posms tomer ir viirietis,kurss neiztur spriedzi-un saak vazaaties.... tad nu atbidiet par sekaam! Un veel-nu nenemiet kaadu ar svessiem berniem,netaisiet saveejos,tad arii dziivosiet kaa nieres taukos! Kur probleema??? nesatureessanaa??? Ja jau sievietes jus izmanto-noslaukssanai..turiet to savu mantiibu-neseejiet pa labi-pa kreisi....

vaitiesam  Onka radīts lai apseklotu tantu, un vsjo, pēc tam viņam jāliek svēts miers, lai vins varētu nodoties filozofēšanas, politikas un sporta apspriešanai, vīna baudīšanai, zvilnot mauriņa un vērojot mākoņus.

kosrem  Alimenti, tas ir sods par vieglprātību. nenopietnu attieksmi pret dzīvi.

Dezyree  "tēvs ir tas kurš uzaudzināja"? Es viena audzināju, es esmu tēvs???? 🤣🤣🤣🤣

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu