Vai vienmēr vajag zināt visu patiesību?

Ja to uzzinot var iestāties dzīve pirms un pēc.Kādai manai draudzenei bija laimīga ģimenes dzīve,mīlošs,uzticīgs vīrs,nu vismaz viņa pati bija par to pilnīgi pārliecināta.Bet tad labi cilvēki tā sakot atvēra acis,ka tam vīram ir vēl viena sieviete un pat ar bērnu kas sadzīvots viņu kopdzīves laikā.Kā arī ka vīrs visu šo laiku ik pa laikam tikās ar to sievieti,kad it kā devās komandējumos.Tagad par to visu ir šokā un nezina ko darīt.Jo ir kopēji mazi bērni un protams iedzīve.Vīrs gatavs dzīvot tāpat kā agrāk uz divām ģimenēm,bet draudzenei gan nekas vairs nebūs kā agrāk.Saka ka labāk nebūtu par to zinājusi.Nez ko darītu citas sievietes tādā situācijā?Izšķirtos vai tomēr paliktu bērnu un iedzīves dēļ?Un ja pat paliktu.Vai varētu vēl likties kopīgā gultā?Par cik viņai ir mazi bērni,tad finansiāli ir atkarīga no vīra.

Kaskaade  Tā kā, ja vēlaties dzīvot kopā ar sievietēm, tad vnk rēķināties, ka tā būs un tas nav nekas sevišķs. Nevar prasīt, lai antilope pārtiek no skrūvēm. Un tās "godīgās" vnk nav pieķertas. Nē, nu ir jau arī izņēmumi, bet tie tikai apstiprina likumus

Eda  Es to pāri pazīstu, bavārijas latvieši mediķi!:))
Kas iet pa dzīvi ar sirdi, iet raudādams, kas ar prātu-dziedādams.
Just shop around ir mans ieteikums. Izzini tirgu. Skaidrs ir tas, ka čalis izturējies pret sievu kā nevērtīgāku. Ja tas tā ir, un viņš viņai reāli ir dimanta grauds aklai vistai, lai norij krupi ar smaidu un priecājas, ka vispār ir orķestrī. Var pat iedraudzēties ar to otru, lai bērni ir atbalsts viens otram tālākā dzīvē, ne ienaidnieki
bet ja tā izdarījies "Ķretīns viņas vecumā""/cc "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", tad viņa vienkāŗši ir nemākulīgi meklējusi. Tā arī var būt. Lai piereģistrējas Tinderī, ja atradīs labāku, iedos "vīram" vilka pasi.

Chris1986  Tessa, tu, kā vairums sieviešu, dzīvo kkādā romantisko sapņu un brīnumu pasaulē. Jebkuram vīrietim, lai kā arī viņš mīl savu sievu, sacelsies uz pliku veceņu bildītēm vai filmiņām. Un aizies viņš klusi un mierīgi un nodročīs. Bet tas jau nenozīmē, ka savu sievu viņš mīlē mazāk. Tas pats ar sānsoļiem ar "sievietēm ar miesu un asini"
Kaskade, ja kas - man tā ir liela mīkla, kāda ir vīriešu motivācija, kas parakstās un kopdzīvi un pat laulību ar sievieti. Ja nu vienīgi - viņa ir kkur no augšējiem plauktiem, un citādi viņam viņu nespīd dabūt

DanaL  Cinnija/erosa tagad kādu laiciņu būs eda, šad tad dragās no vairākiem nikiem.

Eda  kā tu mani ienīsti D:)

Tessa  kads to cinnijas niku armiju var nahrenizet, a? Admini?

Dzintare  be careful what u wish 4. varu piepildīties sapni, izdzēsties.

LaskovijMerzavec  Torpēdi, gluži ta nav, ka saceļas no bildēm vai filmām. It īpaši xx, kas ar savu garlaicību, netikai nosit jebkādu vēlēlēšanos, vēl arī uzdzen miegu.

Ja ir normāla dzimumdzīve, tad arī citu sievišķu plikumi/pusplikumi arī var mierīgi neaizraut

Kaskaade  Chris, tas vairāk bija kā izlīdzinājums - ja drīkst vīrietim, kādēļ nedrīkst sievietei. Ja starp diviem ir noruna, paklusām apzagties pa malām ir aizliegts abiem. Vai arī sacensības, kurš kuram ieliks lielaku kloķi, bet kur tur vairs vieta savstarpējai cieņai un uzticēšanās kā sevi? Nu nedrīkst mainīt noteikumus spēles laikā, tas noved tikai pie haosa un sabrukuma.

dabasmiilis  Tādēļ man draugu nav , citādi nevarētu pats baudīt dzīvi ,visu laiku būtu jādomā par draugu nedienām - kurš ar kuru pārgulējis ,kurš kuru krāpis utml.

dabasmiilis  Izklausās jau pēc forša vīrieša, rūpējas par abām ģimenēm , nevis papriecājas un pamet...

runcitis15  Ja sieviete vairāk pievērš uzmanību bērniem,tad vīrietis zaudē mazāk uzmanības no sievietes.
Tad arī tiek meklēti ārpus ģimenes aizraušanās.Vai arī sieviete nav pie visa vainīga pati?

runcitis15  Tiek dzīvots ar pārliecību,ka vīrs ne kur ne aizies. Tak bērni.Kā sievietei tālāk dzīvot.
Pašai ir jāizlemj.

LaskovijMerzavec  Jā ir dzīvē periodi, kad apnīk ar vienu. Ir periodi, kad apnīk ar divām, trijām. Ir periodi, kad jau apnīk vispār sievietes mainīt kā zeķes, nogursti jau no tā, ka katru vakaru cita.

Un tad ir periods, kad ja ir, tad labi, ja nav tad arī labi...

av2  Nevajag zinaat. Un pamatossu, nu nav tam viirietim nekaada love tur ar to otru , bet XXX sex, vai veel kas. Varbuut cvienkaarssi nav ar ko maajaas normaali parunaaties par teemaam, visaadaam. Varbuut sex tur ri tikai blakusprodukts.
Es te neko neattaisnoju, jo vienmeer teikssu taa, kaa ir, kraapj abi dizmumi vienaadi , un pat no ko te apsriest. Tikai sievietes, ir 7x lielakas maitas, un aprunaa, un stuchii , runaa aiz muguras utt.. Viiriessi ir solidaaraaki, un maak pa kilometru atsskkirt pelavas, no darrgakmenniem. Un vispaar, viiriessi neaprunaa nevienu.
Taapeec vislielaakie kretiini visaa ssajaa storijaa ir .... ir tie, kas nostuchi ssitaadas padariissnas. Un passi 100% pa kluso nnirdz, un priecaajaas, ree kaa tai neiet.
Ko dariit ? Viirs pannem sievu, beernus, sakravaa chemodaanus, un uz citu vietu dziivot. Ideaali , uz citu valsti, vissu pa jaunam, no nulles. Ja ir love.

tracer  Cilveeks peec dabas taads biski mazohists un padumjsh apriore.nav vairs pagaajushais gadsimts kad dziivoja liidz naave skirs.tad bija taadi laiki..iepaziishas iespeejas mazas.seviski ja kaados mazpisaanos dziivo.interneta ar daudzaam anketaam nebija..pat telefonu nebija lai sarunaatu randinjus.nerunasjot ka viesniicaas prasija pases.taatad reaali bija loti apgruutinoshi saieties ar miiljaako..un reti kursh kjeepaajaas ar to.tagad iespeeju ir leerums.turklast katraa zurnaalaa iesprausta atzinja ka tu esi vairak veerta vai veerts.pasizaugsme.apvaarsnju paplashinaashana.kaadas tik mulkiibas nav izdomatas.un luuk rezultaats.gimene kaa instituuts sevi ir izsmeelis.parunaajiet ar jaunieshiem.kaa vinji uztver lauliibas..oho tanteem nobaalees saartie pagasjushaa gadsimta vaidzinji.patiesiibaa pat visi seit vecu sievieshu dotie padomi ir toksiski reproduktiivaa vecumaa esoshiem jaunieshiem..bet taapat baazhas tak virsuu ar savaam vecmaaminju laika dogmaam..un veel nokjsezii viirieshus.jo redz tie esot izlaidushies.viirirshi ir progresiivaski uzskatos.adapteejushies labaak muusdienaam..bet tantes kaa veci rati ciiksteedami turpina pa oho stumties

Dzintare  jautājums patiesībā ir, piedodiet par salīdzinājumu, par to, cik maksā sieva, cik maksā vīrs un cik maksā mīļākā.
-skaistuma, lietošanas vērtības mērvienībās....spēju pelnīt naudu varam neapspriest, sievai tās toč nav. Ir miljons sieviešu, kam apbērnošanās nenogriež karjeras iespējas, jo gluži vienkārši viņu galviņām, kājiņām vai rociņām (atkarā no profesijas) šī nodarbe ir pa spēkam!
ņaudēt jau jūs tās, pirmās zemaubes līdējas varat par slikto pasauli, bet likums neaizliedz vīram ieviest citus bērnus

Eda  Jā, vīrs kā biznesa projekts ir nedrošs, izņemot, ja iemānīts kopīgā hipotekārajā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu