Vai oho vispār var iepazīties? Nedzeru, nesmēķēju, man ir Maģistra grāds, kur ir sakarīgi vīrieši?

edmunds      pamaacies no oho redzamajiem pozitivajiem piemeriem, piem no veras. arii vinja nesmeekjee, bet podzinju atpogaat aicina :P

3teevadeels      Iepazīties var, tikai vajadzīga griba kaut ko mainīt. Pasažiere ir stabila neta ilgdzīvotāja, šo bildi esmu manījis jau pirms gadiem pieciem, šķiet, pat mēģinājis uzrunāt... Vairs neko - kod nu pirkstos.:D
P.S. Par nacionālajām pedagogu īpatnībām var palasīties pārdesmit topikus atpakaļ...

zebra27      Sakarīgie vīrieši ir tik ļoti jauki, ka patīk paši viens otram, stulbs joks laikam:)

zebra27      visi treji tēvadēli, kas arī ir še kā ilgdzdīvotāji(vai arī ik pa pieciem gadiem regulāri ieskatās bālo jaunavu albūmos), velk savā aliņā ko tik var, pat vietējās miesta učenītes.

Viirietis_V      Pārāk jau nu apģērbta tu tajā bildē-vismaz,kā laasmiņa peldkostīmā...,bet labāk jau nu beznekā!:DDD
Davai fiksi izģērbies!:D

VIZUAALAAmaaksla      Varu stila konsultācijas piedāvāt....noder kādreiz. Ne tādas TV šova līmenī, kur iztīra skapi, lai ietu uz veikalu pirkt jaunus "nekādus", bet tā būtiski....no "iekšām" pamainīties:)

whitelily      šeit apfišējo savas labākā īpašības neko nevar panākt- saku no pieredzes- nevienu vīrieti tas jau šeit neinteresē un pat nevajag jautāt kāpēc. Lielākā daļa šeit ir ieciklējušies ap sevi un paši nezin, ko vēlas vai arī galvā tikai pliks sekss. Bet kam gan tas sekss vairs šodien ir vajadzīgs- pa labi, pa kreisi visi mētājas...mīlestība gan derētu, bet ak vai- mūsdienu vīrietis tak mīlēt nav spējīgs...:D :D :D

KlusumsL5      Sakarīgumam varētu traucēt uzsvars uz Maģistra grādu. Savus grādus uzsver tie, kas dzīvē kaut ko nav iemācījušies, pārējie ar to saprotas daudz vienkāršāk.

Bet, ja Tev ir daudz maz sakarīgi ienākumi, aizej pie kāda sabiedrībā atzīta stilista uz "brīnumainajām pārvērtībām" vai vismaz konsultāciju un pēc tam pastrādā ar figūru. Kad ārējais izskats būs davests līdz kondīcijai, varēs sākt darbu ar personību..

KlusumsL5      Bet, reku VIZUAALAAmaaksla jau piedāvā stila šovu "būtiskās pārmaiņas" ar dubļu vannām džipā

dubcheks      Pēc visa spriežot, jautājuma uzdevējas nepārtrauktais stāžs šeit - tuvu 10 gadiem. Nē nu, nav jau tas pats dumjākais jautājums, ko pēc desmit gadiem pajautāt, tas gan.

KlusumsL5      SPAARE man raksta: esmu tāda, kā Dievs mani radījis. Un paldies par to. Ar manu personību viss ir kārtībā, 4 gadus studēju arī personības psiholoģiju.

Es atbildu: kas vieniem no dabas dots, otriem dots, lai pie tā tie piestrādātu. Un labi, ja ar vai bez grādiem atpazīstam sevī kā vienu, tā otru. Personības vizuālos pievilcības likumus vēl neviens nav atcēlis arī tur pie Tā Kunga augšā. Viņš tikai pazemīgi māca mēra izjūtas- to, ka nevajag pārspīlēt gan savu vēl neatklāto izteiksmību, gan pievilcības. Un stilistu knifiņi, pareizi pielietoti, tikai to apstiprina

garinsh207      hmm,magistra un nezinat,kur ir tie forshie virieshi?:)

Deisa      Vispār ir grūti tiem gudrajiem dabas bērniem, kas atzīst tikai dabas doto, jo, ja gudrs vīrietis meklēs nopietnām attiecībām sievieti, tad viņam vajadzēs sievieti, ko arī sabiedrībā ar lepnumu parādīt, taču sabiedrībā ir jāpieprot apģērba un make-up māksla, gudrs, veiksmīgs vīrietis sev pie sāniem izvēlēsies Dāmu ar lielo D. Savukārt tiem, kam stāvoklis sabiedrībā ir mazsvarīgs, nereti ar to intelektu ir kā ir, maģistranti tāds paprasts vīrišķis diezin vai interesētu. Savukārt Latvijas pelēkais tieši tāpat kā Latvijas pelēkā, skatīsies pēc kā spilgtāka, jo pelēkumu jau spogulī gana atskatījies. Līdz ar to, ja gribās sev līdzīgu partneri, kam izskats nav būtisks, kas ir gudrs, bet arī ne seksuāli ieinteresēts, mērķauditorija sašaurinās līdz mikro apjomiem, atliek introverts vīrietis bez ambīcijām ar andropauzi. Pat Torpēda nederēs, jo viņš tomēr izvēlīgs.

Nerons      Protams, ka var iepzīties, BET...ja vēlies sakarīgu, tad pašai/pašam jābūt sakarīgai/m!

agents      neiet. Tu sevi daudz labāk pasniedz un esi būtiski jaunāka, tāpēc Tev ir daudz lielākas izredzes. Visiem ir izredzes, tikai labāk jāapzinās mērķauditoriju, tās lielumu, prasības un tad jau var domāt tālāk... Maģistra grāds varbūt darba devējam ir īpaša vērtība. Sievietei, kura izskatās kā Tu, tas drīzāk varētu liecināt par kaut kādu ierūsēšanu savās interesēs un vajadzībās. Arī sabiedriskums un savstarpējā komunikācija ir jākopj un tad ar laiku kaut kas arī sanāk...:)

JurisK      Te jau gudras sievietes deva veertiigus padomus - lai noķertu zivi, jāizmet ēsma. Uz plika āķa pat izbadējies asarītis neķersies. Kādu provocējošu bildi - izstieptu kāju augstpapēžu kurpē, skatu no augšas uz dekoltē - gan jau starp pličiem un asarīšiem patrāpīsies ari pa kādam samam vai zandartam!:)

sandis84      Glītai sievietei un vēl ar sexapīlu tēmā pieminētās 3 lietas būs liels + , savukārt,ja TIKAI tās 3, tad vīrietim ar to vien ir par maz.

AleksandrsB      Ja autore meklē aseksuālus vīriešus tas būtu jāpabrīdina, piemēram- seksu vēlos vienu reizi menesī.

maita_un_nelietis    1 sakarigie izbraukusi,palikusi tik nedeji un nevarigie :D

Mavs      Vecums pāri 40mit, vismaz kādi 15 kg liekā svara ... kam tavs maģistrs vajadzīgs ??

Toties kādas ambīcijas ! Man lūdzu vīrieti, tūlīt un uz paplātes ! Tiešām sevi tik augstu vērtē ?

Neesi aizdomājusies, cik Latvijā ir tādu, kā tu ? Pareizi - katrā lauku mazpilsētā vismaz pieci dzelzsceļa vagoni, ja krauj štābeļiem !

Ar ko tu esi labāka ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu